Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 8.12.2015 21:39:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Koliko Branki? Daj joj malo kamilice ako hoce da pije. Ja sam nekako izlecila decu. Zato sam ja sad slinava. I ja danas padoh s nogu. Sad cekam da mm dovrsi spremanje vecere, pa da nastavimo sa gledamo film "Mama mia". Zabavsn je. Posle moram i kosu sa perem i da citam za ispit.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 8.12.2015 21:42:35
|
|
|
|
vonavoj
|
Branki.izvlaci joj sline i sto vise tecnosti! Tebi sutra rodj..meni u petak. Wiv.super za Maksu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 8.12.2015 21:47:59
|
|
|
|
branki*
|
Sanjice,1100 din,pamucna ,rastegljiva,stavi se npr neki nakit,neka efektna ogrlica i bude super,i uz cizme i uz cipele. Da,wiv,bravo za maksu,super se adaptirao Von,strelice
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 8.12.2015 21:50:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki pitam te za godine. Ne izvlaci se Super za Maksy.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 8.12.2015 21:51:32 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 8.12.2015 21:51:44
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Branki pitam te za godine. Ne izvlaci se Super za Maksy.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 8.12.2015 21:53:07
|
|
|
|
branki*
|
Jaoo,mene lude ja bila ubedjena da me pitas za cenu,stvarno!ajooj! Sutra punim tacno 34 godinice,da l da stavim tuznog smajlija ili ovog sto aplaudira
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 8.12.2015 21:56:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma ajde kakva tuga za godine. Moj omiljeni znak je strelac.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 8.12.2015 21:56:38
|
|
|
|
dijana1*
|
Branki ovog sto aplaudira, izgledas fenomenalno Sva decica bolesna, da mi sto pre ozdrave.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 8.12.2015 22:31:59
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Jaoo,mene lude ja bila ubedjena da me pitas za cenu,stvarno!ajooj! Sutra punim tacno 34 godinice,da l da stavim tuznog smajlija ili ovog sto aplaudira Hihihi pa onda ja kod mojih godina da stavim mrtvacku glavu
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 8.12.2015 22:43:54
|
|
|
|
mama krava
|
Hehehe....tetka Wiv i tetka mama krava! Eeee...samo da se pohvalim da opet imamo T!!! Juhuuuu....i pored ab. Smorena sam kao zmaj. Pisala sam tamo u temi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 8.12.2015 23:55:12
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Jao,čitam za dečicu, skoro svi su bolesni. Kod nas je L sad ok, mada malo kašlje ali smo prestali da joj dajemo sirup, H još slini ali bar nije zapušen nos. Mk,pa zar pije antibiotik i dobije T? ,Branki ti si 81 god.kao mm.za to ide Maraja, jesi li ti beše pisala da ti se mališa teško uspavljuje?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 9.12.2015 0:51:55
|
|
|
|
adulence
|
Maraj pa ti i moja Iva isti dan slavite rodjendanac...srecan ti draga 34.rodjendan...sve najlepse ti zelim...ja sam pozavrsavala sve po kuci i sad se strpala u krevet...laku noc zene...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 9.12.2015 6:22:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Adulence prsla totalno Danas je Ivi i Branki rođendan (doduše ne znam da li i Maraj, za Branki znam sigurno ) Di ste bre mamite, niko neće vampiriše samnom osim mog guz papira
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 9.12.2015 6:56:52
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro, evo mene Trco gdje će bez mene !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 9.12.2015 7:05:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Kasniš!! Od 5 sam budna! Popih kafu, ispuših. Sad će moji polako da se dižu. Ovo nije normalno koliko sam zapušena
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 9.12.2015 7:45:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja sam zapusena katastrofa.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 9.12.2015 7:56:08
|
|
|
|
Trcosava
|
Razmišljam se da aktiviram onaj inhalator, da vidim da li će mi pomoći. mada nešto sumnjam. Nemam problem sa plućima, nego sa nosom. E do mojega!!! Ana ima proliv!! Mm mi sad kaže da je on noćas povraćao i imao i on proliv! Pa jao bre!
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 9.12.2015 8:00:28 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 9.12.2015 8:03:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Trco prosli pyt kad sam bila bolesna i to pre dve nedelje uzela sam inhalator. I za dva dana mi je bilo bolje. Pantenolom sam se inhalirala, jer sam suvo kasljala. I sad cu, nego nikako nemam vremena za sebe. Sad dok spremim ruca, da poradim nesto po kyci za cas dodje vreme za polazsk na posao. Samo da kod Ane protrci.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 9.12.2015 8:09:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Problem je što ja ne kašljem, niti imam problem sa grlom. Nos mi je do te mere začepljen da nit mogu dišem kao čovek, nit mogu da ga istresem, a u ušima konstantan pritisak. Zato se i pitam da li će mi pomoći inhalaltor. Šajem je u školu, ako se nastavi proliv, pozvaće iz škole pa nek dođe kući.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 9.12.2015 8:24:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Trco ni ja ovog puta ne kasljem. Kad se probudim odvratan osecaj, u stvari nemam osecaja ni za sta. Tek se za jedno dva sata otpusim, ali to vrlo malo.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 9.12.2015 8:50:28
|
|
|
|
cockic
|
Dobro jutro odveli decu u vrtic i sad da popjem kafu. Srecan divan dan,a vidim da dosta vas danas slavi rodjendan ja danas off,tako da cu sredjivati stan jet to sa malom decom mora svaki dan,pa prelazim na plakare u kojima je haos. ko da ne radim u trgovini,ono slaganje tamo mi je dovoljno da kuci i neprimecujem da je haos u plakaru juce dobila vaucere za ng,ove godine je 6000din.bolje i to nego nista.kod nas vec tri godine nema paketica nego svi zaposleni dobiju vaucer za kupovinu u nasim radnjama.ali nema veze paketic ce dobiti od muza kod njih ima paketica i to je savim ok obicno najveci sladak paket po detetu i jedna ili dve igracke zavisi od cene.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 9.12.2015 9:32:17
|
|
|
|
emicaa
|
Hello mamice,dijete mi je sinoć otprilike 305 puta počelo plakati u snu,spavala sa nama ubila je Boga u meni.A što ružno spava majko mila. Mama mi opet bolesna,kašlje a u plućima škripi najstrašnije.Sad je liječim prirodnim lijekovima.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 9.12.2015 9:33:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Dan! Pijem kafu sa J u krilu.. Cockic,malo li je 6000din? Da se bolesni sto pre otpuse..mene samo ujutry tera na kasalj,slajm. I pms me drma..divota!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 9.12.2015 9:34:52
|
|
|
|
eca89
|
Eh, Emice kad bi joj negdje mogla naći pravi med, prirodni on je zakon za kašalj!
< Poruku je uredio eca89 -- 9.12.2015 9:35:14 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 9.12.2015 9:40:00
|
|
|
|
emicaa
|
Ma našla sam ovde ali ona ne voli med,stalno je tjeram i uzme kašiku dnevno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?