Pampers pedijatar -> RE: Novembarski online sastanak sa Pampers doktorima (6.12.2015 20:42:27)
|
IZVORNA PORUKA: serpica I ja nisam stigla juce a imam pitanje za pedijatra: Moja beba ima 6 meseci i vec joj je duze vreme zapusen nosic,ispiram fizioloskim vise puta na dan,koristili smo i neomicn kapi 3 x po 1 kap i nista nije pomoglo. Nos ne curi samo je zapusen,kad stavim fiziolski iscuri samo on bez sekrecije,kad dise cini mi se kao da joj "vrije" u grudima. Doktorka kaze da su pluca cista i da nastavim sa ispiranjem,ali ovo bas dugo traje,bude par dana dobro i onda opet. Nije imala temperaturu,ne kaslje,vesela je,spava dobro,normalno sisa i jede. Zbog tog nosica kasnimo sa vakcinama. Hvala unapred. Obzirom na uzrast ja bih uradila bris nosa bebi. Doktorka je poslusala pluca sto je najvaznije. Nemojte preterivati sa fizioloskim rastvorom, jer ispiranjem nosa remetite razvoj normalne nosne flore.Ako je nalaz na plucima uredan i ako je bris nosa normalan, ne breba se nervirati.Izvinite sto ovako kasno odgovaram,ali previdela sam vase pitanje.
|
|
|
|