Zemunka85 -> RE: Novembarski online sastanak sa Pampers doktorima (27.11.2015 13:27:07)
|
Pitanje za psihologa: Postovanje. Moja cerka ima 3god i 3m. Ja sam generalno zadovoljna njenim napredkom - zdrava je i znatizeljna devojcica. Sa njom pricam kao sa odraslom osobom. Ono sto sam primetila je - da je preemotivina. Brine brige koje nisu za decu (i vaspitacica je to primetila), jako je saosecajna i burno reaguje. Zapravo, ona je mala ja. To su sve moje karatkeristike. Obzirom da je nesvesno usvojila sve moje osobine - brazo prica, mnogo prica, glasno govori (uvek), glasno se raduje, brza je, burno reaguje, cesto se dere .. i dosta place da li je poenta da se ja smirim, pa ce i ona. Kod nje je nekako PREVISE svega - previse srece, previse suza, ne miruje ... Ono sto me od svega najvise zanima, kako se izboriti sa tim - sto ne ume da kontrolise naboj emocija. Kada je uzbudjena, mase rukama. Tacno vidim da je to obuzelo (to radi bukvalno oduvek). Nekada je to jako cesto - ako je na rodjendanu, slavlju i sl gde ima puno uzbudjenja. Sada je vec velika i to pocinje da mi smeta. Probala sam svasta, ali ne ide. Nesvesno je, kao i grickanje noktiju (za koje tkdj trazim savet :D). Hvala najlepse.
|
|
|
|