Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 6:49:15
|
|
|
|
eca89
|
Ne, ne idemo ja sam inace rodom iz Dervente, to je blizu Doboja, ali sam udata u jedno malo mjesto kod Banja Luke, Kneževo, pa sad idemo tamo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 7:17:26
|
|
|
|
Trcosava
|
Jess to ispod vrata je zeznuto, znam. Eca ti lepo rekla. Nakvasiš one male maramice ili pelenice pa obrišeš i bitno je da se obriše lepo peškirom, tj da bude suvo. Ja sam uvek na to capala pavlovićevu. Mani me ulja i ostalih sranja. Što se tiče kapi - one koje imaju samo D vit ne prave grčeve. Fora je u AD3 kapima. Ona navodno izazivaju. Pisala sam već, Luki sam davala prvih 2 meseca možda (i to sam zaboravljala da dajem redovno, pa sam preskakala), kad su krenuli letnji meseci manula. Sad bi opet trebalo ali moram onda do pedijatra, pa da mi da recept... I taaako Eco, srećan put
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 7:19:50
|
|
|
|
branki*
|
Da,bitno je da to mesto bude suvo.ja sam mazala sebamed,nekad stavljala obican talk . Eco,srecan put i da se lepo provedete na svadbi
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 7:20:46
|
|
|
|
adulence
|
Mi kao smo trebali da dajemo ove D3K vit ali ja nisam nasla i pedijatrica mi je rekla da ne trazim nego samo D3 da mu dajem,da je i bolje sto nisam nasla,jer zu to uveli kao novinu i sumnja da organizam mali treba kljukati Kvit ja posle njuskala po netu ,bolje da nisam,srecom pa sam kupila ove obicne i nama nisu izazvale grceve,ali opet i to je relativno...
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 7:24:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma Ado sve je relativno. Ja sam čekala da Luka urla od grčeva (Ana nas je urnisala) vodeči se onim da su dečaci osetljivi na grčeve bla bla. Ma idi on je pesma spram Ane!!!
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 8:06:33
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro. Eco srećan vam ut i uživajte.Mi vjerovatno do aprila nećemo ići a i tad ćemo samo za vikend. Jess kupi nešto da ima cink u sebi,zakon je ojed.Što se tiče kapi ja Dori dajem još uvjek,već mi prešlo u naviku,pred spavanje idu kapi,pranje zubiće i idemo.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 8:15:42
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Eco, srecan put I danas bice lep i suncan dan, te ga treba iskoristiti...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 9:42:19
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Hvala na savetima Ma sad je taj deo super, nema ni crvenila, ali mene strah da se ne ojede opet pa zato pitam. Danas nam je tacno mesec dana Eco, srecan put! I kod nas je divan dan, ici cemo u setnju.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 9:49:41
|
|
|
|
eca89
|
Hvala vam drage moje, ja pakujem, a ona raspakuje !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 9:54:08
|
|
|
|
emicaa
|
Eco poznato mi je to pisala sam kako mi je pomagala kad sam pakovala za more Mi išle u prodavnicu pa smo i prošetale malo,već sad je toplo.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 10:06:56
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro i od nas. . joj sto me sad zbuniste. Ja dajem Lazaru taj D3K1 po preporuci pedijatra a i na otpustu iz porodilista je pisalo da uzimamo to.... sta da radim jer da ne uzimano? Patronazna mi usto rekla da se K vitamin uzima pogotovo kod beba koje doje....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 10:16:51
|
|
|
|
eca89
|
Joj, maraj ja svojoj dajem D3 kapi, negdje od 10dana, a dr mi reče da produžim i dalje, od godinu, jer je ka hladno zima ide, sad nisam ti pametna meni taj K vitamin nije niko spominjao.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 10:21:43
|
|
|
|
Maraj
|
Na otpusnoj listi iz Fronta pise nam i K i D vitamin do 12.nedelje zar samo ja to dajem detetu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 10:24:54
|
|
|
|
branki*
|
Ja ne dajem k,nije mi niko ni rekao.d dajem kad se setim Prosli doruckovi,malo radila sa b,sad boka sisa.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 10:30:12
|
|
|
|
Maraj
|
Ja revnosna ko i u svemu...ne preskacem ni jedan dan sa tim vitaminima. Ova dva (K i D) su u kapsuli koja kada se "polomi" nacedim na kasikicu i dam mu pred obrok...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 10:31:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja dajem.vigantol..ali kad se setim..nemajka! I sad zimi treba nastaviti. Boli me glava,ramena,vrat..koliko sam osetljiva,ako se okupan i izadjem,odmah se ukocim. Iz kade samo u krevet moram!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 10:37:59
|
|
|
|
Trcosava
|
D vitamin dajemo jer bebe ne mogu još uvek same da ga porizvedu. a li je to još povezano sa onim da do godinu dana beba ne sme na sunce, ne znam. Uglavnom, D ću verovatno davati još tamo negde u decembru (ide na UZ jajca, pa ću da odem do pedijatra) i januaru, eventualno februaru (zavisno od vremena) i ćao. K vitamin ovde se daje na rođenju i nema više. Niko ništa ne pominje.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 11:00:37
|
|
|
|
emicaa
|
I ja ću Teodori još do proljeća i dosta,imaće preko dvije godine,ili dok ne potrošim ovo što imam.Meni je pedijatar rekao da preko zime možemo i mi veliki uzimati ali ko će još i na to mislit
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 12:42:25
|
|
|
|
adulence
|
maraj i ovaj samo D je u kapsuli isti proizvodjac....ja sam odustala od K vitamina citajuci po internetu jos me je i pedijatrica savetovala da mu ne dajem nego samo D iako na otpustu pise,mislim po meni cista budalastina,sta fali mojoj Ivi koja nije pila vitK pre 2 godine,svi oni dobiju K vit po rodjenju,a i za to sam citala da je diskutabilno davati im...svako svom detetu premma osecaju,tako ti je najbolje...
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 14:37:09
|
|
|
|
Valerie
|
na kraju uzeh infant d3 200, pa cu za pocetak po kap. mislim da smo i starijom te davali, ali ne bas redovno. bas lepo vreme, bice jos toplije, jedva cekam da gusterisemo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 15:12:40
|
|
|
|
`little baby`
|
hello, drage mamice... primate li me u drustvuu? :) najpre, kako ste? ja sam Sanja iz Leskovca sam.. Pre 8 meseci sam rodila malog andjela Vasilija <3 vi gde zivite? kakvu decu imate? :) pozdravvv rekoh, da i ja budem malo drustvena mama :3 <3 Vasilije moj zivot <3
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 15:20:29
|
|
|
|
suzi kju
|
Mame jedva nađoh temu za novembar Toliko sam često na forumu, šta ću ne stize se... Vidim Maraj i Jess su mi tu, njih jedine dobro znam iz trudničkih tema Mi išle u šetnju, sad odmaram malo, one kao spavaju. Da vas pitam, pisala sam i u temi, al mi niko nije odgovorio, koliko se čeka rešenje za roditeljski dodatak?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 15:35:48
|
|
|
|
lesica
|
Maraj pitaj našu pedijatricu u temi KLIK za objašnjenje, ona će ti bolje razjasniti od nas. Meni su i L i D po rođenju primili vakcinu vitamina K, možda vi niste, pa otud razlog. A ja ne bih prekidala na svoju ruku. Šta se radi? Ja danas malo skitarala sa klincima, pa spremala/ još spremam ručak, pa rekoh da vidim šta se radi
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 15:47:52
|
|
|
|
Maraj
|
Sad citam nasu otpusnu listu. Pise da je L primio K vitamin po rodjenju.... nista mi nije jasno.... odoh da pitam dr u temi. Hvala les
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 16:27:04
|
|
|
|
jess021
|
Little baby dobrodosla Ja dajem samo Vigantol, vit K smo primili u porodilistu. Mm i Lenka spavaju, danas su je bas mucili grcevii, nadam se da ce noc biti mirna. Suzi, dobro da stignes i ovoliko, kako se snalazite?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?