|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/15 [chat]
3.11.2015 19:51:44   
Sanjica26 RR
Wiv uzmi odmah linex i to dve tablete. Mozes kuvan krompir, pirinac, supice iz kesice...

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 126
3.11.2015 19:51:50   
Trcosava
Ado, ja prvi put čujem za taj sa vit K. Ja ne dajem ni ovaj običan. davala možda prva 2 meseca i posle jok. Sad je već prošao rok, pa kad budemo išli, tražiću da mi da nov za zimske mesece. PA od proleća ni to

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 127
3.11.2015 21:06:27   
Sanjica26 RR
Kod mene svi od 8 spavaju. Ja se druzim sa peglom. Davno nisam. U poslednje vreme me sve mrzi da radim.
T mi se rastuzila posle plesa jer je drugarica nije cekala da ide kod nje kuci. Udarila u plakanje. Jedva sam je smirila. Zaspala kod mm, jer kad Sofija ne zaspi ona legne kod nas, pa je prebacimo. Moracu posle da je prebacimo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 128
3.11.2015 21:19:20   
adulence
I ja sam prvi put cula za to,sa Ivom kad sam se porodila bio je vigangol nikakav sa vit.K....ko zna a opet sam na netu nasla da bas i nije dobro davati kao taj vit.onda cu i ja samo ovaj obicni do god dana kao i sa Ivkom...decica uveliko spavaju,mm gleda Ligu sampiona,a ja sam se strovalila u krevet...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 129
3.11.2015 21:29:36   
vonavoj
Samo da mahnem..jedva cekam da se zavrsi ovaj dan..
Bila na sahrani,kod koleginice..ove dve njanjave..samo mama..mama....posle kod sestre na rodj..opet cika,dreka..a tako bi samo cutala!
Moje jos ne spavaju..J mi kopa usi,mindjuse..grkljan..
Plus joj se guza ojela.ne znam od cega..jeste bila ukakana,nisam odmah provalila..ma..

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 130
3.11.2015 21:41:45   
emicaa
Kod mene tišina u stanu,Dora spava,mm se tuira.Milina.
Želudac me boli cijeli dan,kao da sam kamenje jela.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 131
3.11.2015 22:10:44   
branki*
Meni malopre odose brat i snaja.boka sisa ii spava,posle cu ja pod tus i na spavanje,umorna sam kao pas.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 132
3.11.2015 23:44:54   
Mariya
Vece mame!
Mi u krevetu,l i mm spavaju,a h se prevrće po krevecu,ima temperaturu..sad sam navika sat da me budi u 3 da je kontrolišem.a ujutro ću odlučiti hoću li na posao ili na bolovanje

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 133
4.11.2015 6:16:12   
eca89
Dobro jutro mamike, samo da se upišem, znači smor sam teški.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 134
4.11.2015 7:17:18   
wivern
Dobar jutar.
I ja da se upišem, pa begam na posao. Mališa je sinoć baš često tražio siku, imaala sam utisak da ga muči stomačić. Valjda neće i on dobiti stomačni virus. Ja se spremam za posao, a pripreme su mi kao da idem na godinu dana na pusto ostrvo user posted image
Ne pamtim kad sam poslednji put ustala ovako rano, ne znam ni kako da se obučem. Spremila kožnu jaknu i ukapiram da ću se smrznuti jer je hladno.
Žene pišem kad se vratim sa posla. Budite dobre user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 135
4.11.2015 7:55:39   
daca77
Dobro jutro!!!
Wiv, zar si krenula sa radom? Nemoguce da su proletela 2 meseca...user posted image
Ja zeznula N i trenutno spava...probudila se u 6h, ludovala i sad neka malo odmori...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 136
4.11.2015 7:56:41   
Trcosava
Jutro mamite!!!

Grozno sam spavala. Kašljala sam kao magarac. Luki sam juče dala Jogurt za užinu i drao se oko 4 (popodne), ali je nastavio daspava posle i jedva ga probudih u pola 6. noćas je lepo spavao. Oko 3 je nešto kenjkao. Možda ga moj kašalj probudio. Grozno grozno kašljem. Dala mu cuclu i samo ućuta.

Ana je nemoguuća. U euforiji je oko rođendana i još videla neki katalog i samo davi te ovo bi te ono bi. Šenuli smo i mm i ja. Danas moram da vidim gde da slavi i da pozovem. Najcrnje je što smo u takvim user posted image user posted image sa lovom da me glava boli.

I tako.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 137
4.11.2015 7:57:44   
emicaa
Dobro jutro,kod nas noć prošla standardno.U 1 se probudila i počela tražit kinder jaje.Svašta ću ja dočekati još od nje da čujem user posted image
Ah da,šta bih ja smjela sad piti za kašalj ako sam user posted image

< Poruku je uredio emicaa -- 4.11.2015 7:59:23 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 138
4.11.2015 8:10:21   
cockic
dobro jutro user posted image
deca danas otisla u vrtic,juce i prekljuce nisu.ja sad da popijem kafu.bez nje tesko se budim.pa posle na posao.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 139
4.11.2015 8:17:29   
Trcosava
Emice, čaj user posted image

Od sirupa pojma nemam šta smeš.

Ode mm na teren, vraća se brzo. Ja da probam za to vreme da usisam i operem sudove, pa sam posle mirna. Ručak imam od juče. Ostaje mi Luki da spremim da jede. Razmišljam da bi napravila kiflice. Kad već imam vremena ahahahah

Mada ću verovatno ići po Anu ja - da iskoristim lepo vreme. I Luku da izvedem u šetnju.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 140
4.11.2015 8:19:06   
jess021
Dobro jutro, mm i Lenka spavaju a ja ustala da pijem kafu na miru. Mama je kod mene, mm i ja cemo do Biga i da predamo neke papire, pa da ona pricuva unuku.
Marya, nadam se da ste bolje jutros!
Wiv, srecno! Dobro se obuci, napolju je bas brrrrr
Trco, jel i tu deca slave po igraonicama? Kakve su cene?
Emice, smes da koistis Pantenol oriblete, ako tako nesto ima kod vas.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 141
4.11.2015 8:22:57   
Sanjica26 RR
Trco kad joj je rodjendan? Moja T vec pola godine prica sta hoce za rodjendanuser posted image O parama nemoj nista da pricas. Pored mnogoh troskova moram da idem na nastavak studije ako zelim da nastavim da radim u skolstvu. Glava me vec boli. A ona svaki dan kupi ovo, kupi ono. Mm to strasno nervira. Ali ja kontam dete o cemu bi razmisljala nego o tome.
Sofi crta, a ja peglam. Jos malo mi je ostalo i kraj za ovu nedelju. user posted image

Sta mislite da li je dovoljno odneti za krstenje prijateljima za dete haljinicu i neku zimsku kapicu? Stavila bih i pice i kafu. Stvarno nemam sad pare da kupim jos nesto.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 4.11.2015 8:24:18 >

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 142
4.11.2015 8:28:10   
jess021
Sanjice, ja mislim da je dovoljno. Lepo to upakujes i super, nemoj da se opterecujes.
Izgleda naisao period da smo svi zaglavili sa parama, samo da mi krene to porodiljsko, da se malo oporavimo.

Direktna veza do poruke: 143
4.11.2015 8:33:49   
Sanjica26 RR
I ovako svaki put kad idemo odnesem deci neku sitnicu. Nas je to moje trudnicko uvuklo u malo dugova. Pola godine nisam dobijala. Pa, je mm trcao u racunovodstvo. Ta osoba je dobila otkaz jer nije radila posao kako treba.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 144
4.11.2015 8:40:26   
Trcosava
Sanjice dovoljno je.

A pare... Joj majko moja. Šta da ti pričam kad nas čeka 350€ jedan račun. Moramo da ga platimo a ne znam odakle. Anin rođendan minimum 100€ plus poklon za nju. Ako slavi ove godine u nazovi igronici, navodno tamo imaju i tortu. Pitanje je da li ću praviti jer kući i tako enma niko da dođe.
Rođendani su mi ovde prava rak rana i uvek me tuga uhvati. Što kad je Ani, što kad će sad biti Luki što kad je meni. Uvek sami user posted image

Direktna veza do poruke: 145
4.11.2015 8:41:05   
jess021
Ne pricaj mi nista, ja sam ostala bez trudnickog za 4 meseca jer idiot od poslodavca nije placao doprinose za druge radnike, tako da od isplate za april nisam nista dobila.

Direktna veza do poruke: 146
4.11.2015 8:42:14   
vonavoj
Emice za kasalj smes sve sto i bebe..prvo probaj caj..beli slez..
Sanjice,dovoljan poklon..nije to vise kao pre.

Direktna veza do poruke: 147
4.11.2015 8:47:26   
Sanjica26 RR
Trco mnogo mi je zao sto ste uvek sami za rodjendane. user posted image
Nas ubija kirija i placanje dadilje. Stvarno je neizdrzivo. Jednostavno dadilja mora jos jedno vreme. Ostavila sam je sa babom i dedom. Nisu znali da je uspavaju. Sve instrukcije sam dala da nju ne treba da uspavljuju. Jok. Dete im je plakalo. Poludela sam.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 148
4.11.2015 8:52:40   
Mariya
Jutro mame!
Jess,je li to prvi 'izlazak'bez malecke?
Nisam još zvala svekrvu jer se devojčice bude posle 9 da proverim kako su.H je cele noći bila na oko 38T.zakazala sam sutra kod dr,i to za obe jer je sinoć L ustala i plakala jer joj je zapušen nos.ništa nisam spavala.
Emice ne smeš brsljan,ali smeš dečije sirupe na kojima piše da ga mogu piti deca i trudnice vidi u apoteci.
a o parama i nedostatku istih mi ne govorite.user posted image

Direktna veza do poruke: 149
4.11.2015 8:54:36   
eca89
Znači, o parama da ne pričamo. Mi sad u subotu imamo svadbu, djever se ženi, sa putom nam ne može biti 600e, ma haos etouser posted image !

< Poruku je uredio eca89 -- 4.11.2015 8:55:12 >

Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here