Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 17:23:00
|
|
|
|
wivern
|
Gde ste zene I ja sam nemajka, zaboravila sam potpuno na vigantol jos od mora Ovaj mali me opet zeza za hranu, nece ruckove da jede.Mm se dobro snalazi sa njim, lepo im ide. Osim sto mm ne jede nista dok ja ne dodjem sa posla Taman ce smrsati
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 18:30:10
|
|
|
|
Kata90
|
Joj Wiw,nisi jedina i ja sam zaboravila za vigantol....mozda nekih nedelju dana mu isam dala uvek sad cu,i na kraju zaboravim I mene zeza sa hranom ,nece da jede bas,samo sisa..... I to traje eto par dana,pa se opet sve vrati na normalu.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 18:59:07
|
|
|
|
adulence
|
Maraj i mi smo primili u porodilistu,a i nama pise u otpusnoj listi,to im je neka nova praksa... IZVORNA PORUKA: Maraj Sad citam nasu otpusnu listu. Pise da je L primio K vitamin po rodjenju.... nista mi nije jasno.... odoh da pitam dr u temi. Hvala les
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 19:06:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Premorena sam ali prezivecu. Stomak treci dan boli. Ceo dan nisam videla. Tacnije dosli smo kuci u 3. Jedva sam cekala da pobegnemo sa rucka na kome smo bili. Sad dam deci veceru i lete u krevet.Od sutra je mini odmor do cetvrtka. Jupijeee
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 19:15:13
|
|
|
|
Tiziana
|
Ado,nije nova praksa.moj sinima 6 godina i primio je K vitamin u porodilistu.i cerka je 2godine kasnine.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 19:49:26
|
|
|
|
branki*
|
Cao,mame! Baby,dobro nam dosla! Mi danas bas setali, vozili boku u kolicima,isli u park,posle b imao joS jedan cas,vecerali ii nadam se da ce zaspati ubrzo!suzi kju,ja sa m zaboravila,mislim da se ceka oko mesec dana,mesec i po.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 5.11.2015 23:44:11
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame!! Nisam stigla da vas čitam pre podne sam bila sama da njih dve a popodne smo išle kod lekara. L.slini a H ima temperaturu,danas je dogurala do 39...a samo upala grla.kaže dr,traje nedelju dana.a samo bi kod mene ne mogu da mrdnem od nje. Još malo pa je budim da joj dam brufen. wiv,kako je na poslu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 6.11.2015 2:17:06
|
|
|
|
adulence
|
Draga nisi me razumela nova praksa je da se tri meseca nakon rodjenja daje uz D3 i K vitamin...a za porodiliste to ok i moja starija je primila pre tri godine... IZVORNA PORUKA: Tiziana Ado,nije nova praksa.moj sinima 6 godina i primio je K vitamin u porodilistu.i cerka je 2godine kasnine.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 6.11.2015 6:46:31
|
|
|
|
wivern
|
Kuc kuc. Dobar jutar. Maryja boga mi radno na poslu, ali vreme proleti. Jedino što sam samlevena. Kasno legnem tek oko 1 dok sve pozavrsavam a ustanem u 6. Pa dok uhvatim ritam spavanja od po 5 sati. Navikla sam da spavam duže na bolovanju Nego nešto mi M krenuo da kasljuca baš a nemamo knjižice još uvek pa me to nervira.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 6.11.2015 6:49:07
|
|
|
|
serpica
|
Wiv srecan vam rodjendanko da porastete veliki i dobri... Dobro jutro imali smo ludu noc jedva na oci gledam... rekoh da otorim temu za Maksu ali me komp nesto zeza...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 6.11.2015 6:54:00
|
|
|
|
wivern
|
Hvala Serpi, stiže čast posle. Šta je bilo sa vama to sinoć?
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 6.11.2015 7:02:38
|
|
|
|
serpica
|
Prvo sam ja bila prehladjena,pa je sad Manja,ne znam da li joj je preslo od mene ili ne uglavnom dva dana nos zapusen,cistim,stavljam fizioloski ali nocas je preplakala ne moze da dise
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 6.11.2015 7:06:57
|
|
|
|
wivern
|
O bre baš vas uhvatilo. Ili da probaš i pumpicu
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 6.11.2015 7:11:08
|
|
|
|
serpica
|
Wiv nos ne curi sam je zapusen nemam sta da uhvatim pumpicom,ali cujem da krklja negde visoko i kad dise kao da joj vrije u grudima nema t.i ne kaslje mnogo,juce nam dr nije radila vodicu je danas da je poslusa....sto se nocas isplakala nije za sve da se skupi od kad se rodila..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 6.11.2015 7:25:19
|
|
|
|
branki*
|
Mame,evo i mi budne.samlevena sam ,da mi je jedan dan da se naspavam. Serpi,bas mi je zao,nadam se da se necete puno muciti.najgore sto ne sme nista sem fizioloskog i belog sleza. Wiv,da castis
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 6.11.2015 7:53:24
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,i kodnas je noć bila zlo i naopako.Spavala sam neka tri-četri sata.Oči su mi krvave.Niti više znam šta joj je niti šta da joj radim Šerpi
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 6.11.2015 7:54:09
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro i od mene. Svi smo lepo odspavali do pola 8, još Luka se nije ni probudio. Mm i ja g gledali da li diše Doduše ja ga prvo pipala da vidim da li topao. Luda žena hahahahaha Šerpi, nadam se da će što pre da vas prođe i da nije ništa ozbiljno. Branki, šta je sa vama noćas bilo?
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 6.11.2015 7:59:56
|
|
|
|
branki*
|
Trcka,nista posebno,sto vec nije sisa!po celu noc da visi na sisi!ukocena sam,donji deo ledja me stalno boli..da vise pocne normalno da spava.preko dana nijebstrasno,ali nocu... Super za luku! Lep je dan i danas.b ima cas u 2 i u 7.videcemo da opet malo setamo..
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 6.11.2015 8:30:40
|
|
|
|
Trcosava
|
Branki, mislim da leđa nemaju veze sa sisanjem. Mene isto rasturaju, ne dao Bog da vidiš kako se podižem kad Luku kupam. Užas jedan. Samo čekam kad ću ostati u savijenom položaju. Mm ode na teren, vraća se brzo. Ja da srknem još malo kafe, pa da prsvučem Luku i odradim po kući šta treba. Ovde je prelepo vreme, svaki dan idem napolje sa Lukom. Još da nisu posipali po livadama, bilo bi bolje.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 6.11.2015 8:35:24
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Moderatori, danas je Nini(Ana13) rodjendan, a niste otvorile temu Ja juce konacno posetila dr opste medicine zbog uraslog nokta, jer do danas je tacno 2 meseca kako gnoji i boli...naravno, nista novo nisam cula, ali da ste videli tu facu kad sam rekla da dojim bebu i da ne mogu antibiotike. Pita me dr, pa cekajte, ona je velika beba-zar je jos uvek dojite? Odgovorih-Da, a faca je bila strasna... Serpi, da brzo ozdravite...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 6.11.2015 9:26:10
|
|
|
|
adulence
|
dobro jutro mame i do mene,kakve veze ima daco sto dojis,smes antibiotike,evo i ja ih pijem na zalost ali pijem ih i dojim,bas smo pre neki dan pisali o tome u temi...Meni Reelja spava,Ivka u vrticu,a ja smisljam sta da kuvam danas,kad dodje ovako hladno vreme,cini mi se da se vrti u krug krompir,meso,sad ce i kiseli kupus,dajte neki predlog mamike....Jao trco ti si luda,sta prepipavas dete da li je vruc,pusti ga da spava...ahahhaha
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 6.11.2015 10:29:48
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Vidim da je kod svih, sem kod Trce na Bledoo , bila vesela noc. Lenka je bila budna jutros do 4h TReba da idem u sup po uverenje o drzavljanstvu, a tako me mrziii. Kad smo kod kukanja, mene posle porodjaja jako bole kolena, ne znam jel` to od tezine ili sta? Jedva ustanem, jos ako mi je ona u rukama to je poduhvat.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 6.11.2015 10:37:20
|
|
|
|
mama krava
|
Ado, suljpa! Jess, ako si primala epidural, moguće da je od toga....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 6.11.2015 10:45:48
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro i od nas. L sisa pa da vam se javim... nego jer vama sa telefona RR drugacije izgleda. Meni vec 3 dana. Ne mogu da nadjem ni jednu temu.... pijete li vi kafu? Ja od kad sam se porodila ne ...kao zbog kofeina....a tako bi srknula ... utice li kofein na mleko i bebu? jess mene su kolena bolela i u trudnoci .. a i sad jer L ditem sve iz kolena a i u trudnoci sam sve kolenima radila da ne opterecujem stomak.... sad ne mogu da kleknem zar suljpa i kupus jedete dok dojite.... pa ja na sve gledam jos mi dr rekla da izbegavam jezgrasto voce zbog alergija....
< Poruku je uredio Maraj -- 6.11.2015 10:55:09 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 6.11.2015 10:55:40
|
|
|
|
Tiziana
|
Ih Ado pa to se menja od godine do godine. Kad se rodila moja devojcica pre 4 god,u porodilistu su rekli nema vise sirokog povoja. Kad je moja kuma rodila dete pre godinu dana u istom porodilistu su joj rekli i dalje sirok povoj. Nema pravila. Ove godine je ocigledno popularan K vitamin. ko zna sta ce biti naredne :-)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?