|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/15 [chat]
8.11.2015 23:52:09   
Mariya
Mame, da vam se pohvalim!! Dobila sam nov telefon od muža i sad mogu da vas pratim jer je brži od svetlosti user posted image za razliku od onog starog!!!
Wiv, kako stojite sad sa dojenjem kad radiš?

< Poruku je uredio Mariya -- 8.11.2015 23:53:02 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 326
9.11.2015 0:04:29   
wivern
Bravo Mariya user posted image i ja cesto pisem sa fona, pogotovo u poslednje vreme.
Pa sikimo ujutru, pre nego sto krenem, uvece pred spavanje i nekada kad dodjem kuci sa posla- mada je to bas, bas retko.
Sve se nadam sam ce izbaciti taj nocni podoj.user posted image
Kako vi funkcionisete?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 327
9.11.2015 7:44:20   
Maraj
Dobro jutro mame
ja bas lose spavala. Sinoc pojedem pitu sa sirom i kajmakom svekrva pravila. Bas je jaka bila. Joj sto mi je nocas muka bila kao da sam kamen progutala.....

serpi hvala na savetu. Mogla bi da probam. Vrat mi nacickan mladezima ili bradavicama-sta je vec ovo...kao novogodišnja jelka sam....

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 328
9.11.2015 9:00:49   
branki*
Dobro jutro,mame!mariya,bravo za tvog muza,da te dobro sluzi telefon!ja stavila pasulj,spremila makarone od prosa za bozu i on ode na casove,a ja da hranim boku.dan je kao prolece.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 329
9.11.2015 9:04:20   
emicaa
Jutro,mi ne spavamo već drugu noć,uhvati kašalj pa onda očne plakati i tako u krug cijeli dan.Ne znam da li da je vodim doktoru jer nema ni temperaturu niti je nos zatvoren.Ledja me bole,zaspale smo opet na sofi.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 330
9.11.2015 9:05:54   
daca77
Dobro jutro!!!
Pominjete bradavice, a meni crni luk nije pomogao, stavljala sam i list cuvarkuce, kupila neki biljni melem i nista...mislim da mi je donekle pomogla sokobanjska voda sa Limun cesme-bas su se smanjile, neke cak i obezbojile, ali bila sam tamo u 2 navrata po nedelju dana...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 331
9.11.2015 11:11:24   
jess021
Dobro jutro!
Marya, bravo za tmuser posted image I ja sam dobila novi tel pre nedelju dana, ali nikad ne ulazim na rr preko moba, netso mi nezgodno.
Mi opet nismo spavali celuuuuu noc, eno sad L spava, a ja pjem kafu, pa cemo u stenju.
Same smouser posted image
Meni su se te bradavice smanjile, neke su i nestale. Meni je to 100% od trudnoce, pa nemoguce da sve trudnice dobiju virusno auser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 332
9.11.2015 11:14:36   
mama krava
Hellloooou...

Mi dojimo i dalje...25 meseci+, ali samo ujutru kad se probudi, cugne malo...ja uživam i hvata me tuga kad pomislim da uskoro neće više.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 333
9.11.2015 12:03:32   
wivern
Ćao ćao, ja jedem kiflu na pauzi i čitam šta ste pisale.
Sestra mi rekla da mm moram da zabranim pušenje u stanu, sva odeća Maksina smrdi na cigare user posted image
Inače mm puši u kuhinji samo pored prozora ali ne vredi.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 334
9.11.2015 13:15:56   
Maraj
Mi bili u šetnji. Divno je napolju kao da je prolece.
Jao jess divno da ti L tako spava!Tebi spale te trudnicke bradavice/mladezi same?!? Pa to je super. Meni mama kaze da probam sa limunom i sodom bikarbonom

< Poruku je uredio Maraj -- 9.11.2015 13:16:41 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 335
9.11.2015 14:15:44   
branki*
Ja cekam tatu da dodje,dovesce ga moj brat,sad je zavrsio sa poslom.uzela bozu,je!i,sad vezbala sa njim ja,pa mm na smenu.boka sisa i tako.ja isla u dzemperu danas.

branki

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 336
9.11.2015 16:56:58   
branki*
Gde ste,bre,mame,nigde nikog!
Meni ode brat,deda i unuci spavaju.kasnije idemo malo u setnju tu po kraju...

branki

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 337
9.11.2015 18:31:41   
Maraj
Mame sta radite? Ja pala s nogu danas....malo cistila kucu od ovog grejanja prasine koliko hoces...plus stalno se neko najavljuje da ce doci da vidi L a i meni u sredu rođendan (Isusove godine) pa sam napravila cheese chake. Najbrze mi to iako ja volim one "prave" torte al posluzice i ova nameni

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 338
9.11.2015 19:28:32   
eca89
Dobro jutro mamike, samo da vam se javim, stigli smo, bli je ok na svadbi, kuckamo se ujutro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 339
9.11.2015 19:33:27   
branki*
Eco,bas si mi nedostajalauser posted image super sto je bilo lepo!

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 340
9.11.2015 23:39:55   
Mariya
Veče mame!!
Wiv, pa super ste smanjili sisanje. Mi smo samo na večernjem podoju dok jednoj ne dosadiuser posted image
Hvala žene, i u ime mm!Sad ga me menjam do daljnjeg, ovaj tel.ide samnom u peMziju!! Ali džabe mi super telefon kad nemam vremena...
Danas je vreme stvarno bilo predivno, kao da je proleće ,i ja sam u kaputicu šetala.ali čim je nestalo sunce,zahladnelo je.
Maraja, ti ne samo da si mi imenjakinja,nego si i škorpija i generacija user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 341
10.11.2015 6:31:03   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i mene nazad.
E, ovako sad detaljan izvještaj, A.je taj dan bila katastrofa, bilo je puno ljudi i svi su je pipkali, ona ih rukicom gura, a slabo je spavala. U restoranu gdje je bila festa, imaj iznad apartmani, pa smo uzeli za nju, da ona spava, a moja mama je bila sa njom, međutim, dok sam ja kraj nje ona spava, čim ja odem, mama odmah zove da se probudila i tako smo negdje do 1h, onda smo otišle kući.
U putu je bila super, spavala je i igrala se, ako smo išli po danu, sad valja ići pospremati.

< Poruku je uredio eca89 -- 10.11.2015 6:33:36 >

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 342
10.11.2015 6:44:44   
adulence
Dobro jutro i od mene.Ovaj moj maleni je poceo samo jednom nocu da se budi,tako da sam ja evo u pola 7 naspavana...ahhahah...juce smo ceo dan bili napolju,Relja ceo dan prespavao u kolicima samo sam ga vadila da siki...kazu do subote lepo vreme uh ima da bazamo samo tako...juce smo bili kod fizijatra dobili par vezbica i tako...
Wiv mislila sam na tebe juce posle instituta smo seli u costu kod trefa,bas sam se pitala da li cu te videti negde...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 343
10.11.2015 6:53:00   
wivern
Eco dobro nam došla user posted image ćuti samo kad je u putu bila dobra, sve ostalo i nekako progutam ali dranje u putu me jezi.
Ado možeš da me vidiš u Krnjači user posted image . Mm nije tu pa pored posla imam gomilu obaveza još. Mi sinoć šetali krug oko fontane, maksa taman zaspao u setnjici.
Mariya i ja se sve nadam da će sam izbaciti neki podoj ali teško. Veliki je to sisoljub

Honey, I'm Home

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 344
10.11.2015 6:56:40   
serpica
Dobro jutro user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 345
10.11.2015 7:40:22   
Maraj
Dobro jutro. user posted image
O Mariya znaci toliko slicnosti imamo user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 346
10.11.2015 8:17:59   
branki*
Ja sam samlevena .1000 puta se budila,poludela sam!
Dala bozi dorucak,pa ce jos malo da ide na casove,ja moram nesto da sprckam za tatu i mm da se jede.

branki

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 347
10.11.2015 8:20:31   
Trcosava
Evo i mene da se zapljune, pa ću nekad više pisati.

Mm je danas kući pa ne znam kako će biti sa kompom user posted image

Sad malog da presvučem pa redno što ide pre podne. Više nema sunca, šmrc, ali još nije zahladnelo. Navodno i iduće nedelje opet sunce, ali ne tako toplo. Ma samo da je sunce!!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 348
10.11.2015 8:27:48   
eca89

IZVORNA PORUKA: branki RR

Ja sam samlevena .1000 puta se budila,poludela sam!

Branki, ja isto ne znam u čemu je kvaka, tako i moja isto. Mojoj mami bilo žao, kaže je li ona tako stalno? Rek'o sad u zadnjih 2mjes. je tako, ona se jadna istraumirala.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 349
10.11.2015 8:35:40   
Sanjica26 RR
Ja sam sinoc presla u dnevnu, jer sam htela malo da dignem jastuk zbog kasljanja. Bas sam grozno spavala. Sad cekam mm da dodje da mi donese dorucak i da bude malo sa nama. Kasnije ide da pomogne ujaku koji izlazi iz bolnice da mu unese drva u kucu. Sofi jede, a Toda (tako je zove Sofi) spava.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here