Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 8.11.2015 23:52:09
|
|
|
|
Mariya
|
Mame, da vam se pohvalim!! Dobila sam nov telefon od muža i sad mogu da vas pratim jer je brži od svetlosti za razliku od onog starog!!! Wiv, kako stojite sad sa dojenjem kad radiš?
< Poruku je uredio Mariya -- 8.11.2015 23:53:02 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 9.11.2015 0:04:29
|
|
|
|
wivern
|
Bravo Mariya i ja cesto pisem sa fona, pogotovo u poslednje vreme. Pa sikimo ujutru, pre nego sto krenem, uvece pred spavanje i nekada kad dodjem kuci sa posla- mada je to bas, bas retko. Sve se nadam sam ce izbaciti taj nocni podoj. Kako vi funkcionisete?
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 9.11.2015 7:44:20
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro mame ja bas lose spavala. Sinoc pojedem pitu sa sirom i kajmakom svekrva pravila. Bas je jaka bila. Joj sto mi je nocas muka bila kao da sam kamen progutala..... serpi hvala na savetu. Mogla bi da probam. Vrat mi nacickan mladezima ili bradavicama-sta je vec ovo...kao novogodišnja jelka sam....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 9.11.2015 9:00:49
|
|
|
|
branki*
|
Dobro jutro,mame!mariya,bravo za tvog muza,da te dobro sluzi telefon!ja stavila pasulj,spremila makarone od prosa za bozu i on ode na casove,a ja da hranim boku.dan je kao prolece.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 9.11.2015 9:04:20
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,mi ne spavamo već drugu noć,uhvati kašalj pa onda očne plakati i tako u krug cijeli dan.Ne znam da li da je vodim doktoru jer nema ni temperaturu niti je nos zatvoren.Ledja me bole,zaspale smo opet na sofi.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 9.11.2015 9:05:54
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Pominjete bradavice, a meni crni luk nije pomogao, stavljala sam i list cuvarkuce, kupila neki biljni melem i nista...mislim da mi je donekle pomogla sokobanjska voda sa Limun cesme-bas su se smanjile, neke cak i obezbojile, ali bila sam tamo u 2 navrata po nedelju dana...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 9.11.2015 11:11:24
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Marya, bravo za tm I ja sam dobila novi tel pre nedelju dana, ali nikad ne ulazim na rr preko moba, netso mi nezgodno. Mi opet nismo spavali celuuuuu noc, eno sad L spava, a ja pjem kafu, pa cemo u stenju. Same smo Meni su se te bradavice smanjile, neke su i nestale. Meni je to 100% od trudnoce, pa nemoguce da sve trudnice dobiju virusno a
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 9.11.2015 11:14:36
|
|
|
|
mama krava
|
Hellloooou... Mi dojimo i dalje...25 meseci+, ali samo ujutru kad se probudi, cugne malo...ja uživam i hvata me tuga kad pomislim da uskoro neće više.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 9.11.2015 12:03:32
|
|
|
|
wivern
|
Ćao ćao, ja jedem kiflu na pauzi i čitam šta ste pisale. Sestra mi rekla da mm moram da zabranim pušenje u stanu, sva odeća Maksina smrdi na cigare Inače mm puši u kuhinji samo pored prozora ali ne vredi.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 9.11.2015 13:15:56
|
|
|
|
Maraj
|
Mi bili u šetnji. Divno je napolju kao da je prolece. Jao jess divno da ti L tako spava!Tebi spale te trudnicke bradavice/mladezi same?!? Pa to je super. Meni mama kaze da probam sa limunom i sodom bikarbonom
< Poruku je uredio Maraj -- 9.11.2015 13:16:41 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 9.11.2015 14:15:44
|
|
|
|
branki*
|
Ja cekam tatu da dodje,dovesce ga moj brat,sad je zavrsio sa poslom.uzela bozu,je!i,sad vezbala sa njim ja,pa mm na smenu.boka sisa i tako.ja isla u dzemperu danas.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 9.11.2015 16:56:58
|
|
|
|
branki*
|
Gde ste,bre,mame,nigde nikog! Meni ode brat,deda i unuci spavaju.kasnije idemo malo u setnju tu po kraju...
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 9.11.2015 18:31:41
|
|
|
|
Maraj
|
Mame sta radite? Ja pala s nogu danas....malo cistila kucu od ovog grejanja prasine koliko hoces...plus stalno se neko najavljuje da ce doci da vidi L a i meni u sredu rođendan (Isusove godine) pa sam napravila cheese chake. Najbrze mi to iako ja volim one "prave" torte al posluzice i ova nameni
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 9.11.2015 19:28:32
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, samo da vam se javim, stigli smo, bli je ok na svadbi, kuckamo se ujutro!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 9.11.2015 19:33:27
|
|
|
|
branki*
|
Eco,bas si mi nedostajala super sto je bilo lepo!
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 9.11.2015 23:39:55
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame!! Wiv, pa super ste smanjili sisanje. Mi smo samo na večernjem podoju dok jednoj ne dosadi Hvala žene, i u ime mm!Sad ga me menjam do daljnjeg, ovaj tel.ide samnom u peMziju!! Ali džabe mi super telefon kad nemam vremena... Danas je vreme stvarno bilo predivno, kao da je proleće ,i ja sam u kaputicu šetala.ali čim je nestalo sunce,zahladnelo je. Maraja, ti ne samo da si mi imenjakinja,nego si i škorpija i generacija
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 6:31:03
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo i mene nazad. E, ovako sad detaljan izvještaj, A.je taj dan bila katastrofa, bilo je puno ljudi i svi su je pipkali, ona ih rukicom gura, a slabo je spavala. U restoranu gdje je bila festa, imaj iznad apartmani, pa smo uzeli za nju, da ona spava, a moja mama je bila sa njom, međutim, dok sam ja kraj nje ona spava, čim ja odem, mama odmah zove da se probudila i tako smo negdje do 1h, onda smo otišle kući. U putu je bila super, spavala je i igrala se, ako smo išli po danu, sad valja ići pospremati.
< Poruku je uredio eca89 -- 10.11.2015 6:33:36 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 6:44:44
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro i od mene.Ovaj moj maleni je poceo samo jednom nocu da se budi,tako da sam ja evo u pola 7 naspavana...ahhahah...juce smo ceo dan bili napolju,Relja ceo dan prespavao u kolicima samo sam ga vadila da siki...kazu do subote lepo vreme uh ima da bazamo samo tako...juce smo bili kod fizijatra dobili par vezbica i tako... Wiv mislila sam na tebe juce posle instituta smo seli u costu kod trefa,bas sam se pitala da li cu te videti negde...
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 6:53:00
|
|
|
|
wivern
|
Eco dobro nam došla ćuti samo kad je u putu bila dobra, sve ostalo i nekako progutam ali dranje u putu me jezi. Ado možeš da me vidiš u Krnjači . Mm nije tu pa pored posla imam gomilu obaveza još. Mi sinoć šetali krug oko fontane, maksa taman zaspao u setnjici. Mariya i ja se sve nadam da će sam izbaciti neki podoj ali teško. Veliki je to sisoljub
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 6:56:40
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 7:40:22
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro. O Mariya znaci toliko slicnosti imamo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 8:17:59
|
|
|
|
branki*
|
Ja sam samlevena .1000 puta se budila,poludela sam! Dala bozi dorucak,pa ce jos malo da ide na casove,ja moram nesto da sprckam za tatu i mm da se jede.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 8:20:31
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo i mene da se zapljune, pa ću nekad više pisati. Mm je danas kući pa ne znam kako će biti sa kompom Sad malog da presvučem pa redno što ide pre podne. Više nema sunca, šmrc, ali još nije zahladnelo. Navodno i iduće nedelje opet sunce, ali ne tako toplo. Ma samo da je sunce!!
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 8:27:48
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Ja sam samlevena .1000 puta se budila,poludela sam! Branki, ja isto ne znam u čemu je kvaka, tako i moja isto. Mojoj mami bilo žao, kaže je li ona tako stalno? Rek'o sad u zadnjih 2mjes. je tako, ona se jadna istraumirala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 8:35:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam sinoc presla u dnevnu, jer sam htela malo da dignem jastuk zbog kasljanja. Bas sam grozno spavala. Sad cekam mm da dodje da mi donese dorucak i da bude malo sa nama. Kasnije ide da pomogne ujaku koji izlazi iz bolnice da mu unese drva u kucu. Sofi jede, a Toda (tako je zove Sofi) spava.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?