|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/15 [chat]
10.11.2015 9:15:37   
emicaa
Jutro,Teodora do pola 3 skoro da i nije spavala,samo zasi i probudi se plačući,onda nešto bunca u snu.Ovo je strašno šta mi radi,ja ne bih tako ni najgorem dušmanu.
Eco vidjela sam sličicu,super si izgledala.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 351
10.11.2015 9:20:42   
branki*
Eco,ja pojma nema sta im je,ver neka navika.meni je ona bolje mnogo spavala kad je imala tri meseca,nego sad!
Emice,gde si videla slike?
Sanjice,i ti bas zaribalauser posted image
Boka se uspavljuje,ali nece duze od pola sata,znam.mm ode do pijace,a moj tata odveo bozu na casove.on ce danas kuci,pa ce doci opet sledece nedelje,mora zbog vma.i oni vise gnjave,svake nedelje dolazi!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 352
10.11.2015 9:26:55   
emicaa
Branki na fb user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 353
10.11.2015 10:24:44   
eca89
Hvala, Emice!
Branki postavila sam u odgovarauću temu, pa vidi slike!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 354
10.11.2015 11:04:09   
branki*
Videh,ecka,super ste sviuser posted image
I ja moram boki da uzmem tako neke nehodajuce cizmice ili pape,ne bih joj cipele obuvala dok ne pocne da hoda.
Izaslo jebneko sunce,ja oprala kosu,istusirala se...

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 355
10.11.2015 11:43:58   
jess021
Dobar dan!
Kod nas kao dani mrmota, svaki je istiuser posted image
Lenka i ja se nocu druzimo, eno ona sad spava, ja pijem kafu, pa cemo u setnju. Iako nocas je spavala od 2-5h, al na meniuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 356
10.11.2015 12:46:37   
wivern
Branki i Maksa je skoro imao tu fazu, ali znatno kraće. Sad se budi jednom opet u toku noći da siki i to je to.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 357
10.11.2015 12:53:26   
Maraj

Mi sas dosli iz setnje...nisam ovoliko setala od pre trudnoce. Cini mi se upala misica u najavi user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 358
10.11.2015 12:57:10   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: jess021

Dobar dan!
Kod nas kao dani mrmota, svaki je istiuser posted image
Lenka i ja se nocu druzimo, eno ona sad spava, ja pijem kafu, pa cemo u setnju. Iako nocas je spavala od 2-5h, al na meniuser posted image

user posted image user posted image user posted image LENKA jaaaaaooooo pa to je bio i jedan od mojih predloga divno ime divnoooooooooooo

Sto bi rekao Svarcika mame I'm back user posted image , morala sam ali morala sam da dodjem da vam kazem kako ste divne i da mi jako nedostajete. Rosita mi je rekla da me svi bodrite i da me niste zaboravili.Ja u svoj ovoj mojoj nekoj "depresiji" nekako nisam imala volje ni za sta. Ali evo krece na bolje, stize ugalj za pola sata user posted image a toliko sam se brinula da cemo poloziti ovo malo drva sto imamo i da cemo se smrzavati kad krene prava zima.
Radim, ali tako ponekad uskoro se nadam da ce biti od ponedeljka do petka za sad samo kad me pozovu da preuzmem smenu u principu posao laganini u prvoj smeni, cak sam gledala i filmove i pravila sajt neki i svasta. Ali ako me stave u drugu ili trecu smenu mislim da necu imati vremena za tako nesto user posted image .

Duca mi je veeeliiiiika devojka. Jako mi je dobrica, mislim da je cak i miljenica vaspitacicama. Uzivamo napolju nas dve bez obzira kakav je dan, nekad je dam u vrtic nekad ne, danas je otisla. Zeli da ide ali meni iskreno frka ustvari ne meni nego muzu sta ako se ona razboli a ja moram na posao kako ce on "jadan" sa njom user posted image .

Vec dve nedelje se zezam sa cveklom. 22 tegle sam stavila a ima da stavim jos 30 (nemam tolko tegli covece. Al dobro je samo neka ima cvekle.

Lesnika NEMA!!! user posted image Orasa doduse ima ali mi je neverovatno da od 100 lesnika nema ni za nas. Jako sam se skenjala.

Citala sam vas juce cak i dodjem s vremena na vreme pa samo cituckam ali eto nisam pisala. Moracu da budem redovnija.

Na telefonu sam mogla samo na fb a nisam mnogo vremena provodila za racunarom ali sad vise ne mogu ni na fr sad imam matori samsung "pravi telefon" znaci samo je telefon i nemam ni kameru ahahha...Ja sam hit.U svakom slucaju prija mi i funkcionise naravno sto je najbitnije.

Idem sad treba da postavim cirade zbog uglja.

Jess jaaaakoooo mi je drago sto je Lenka hihihhi...

Ljubim vas mame

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 359
10.11.2015 13:05:49   
branki*
Ljiso,dobro nam se vratilauser posted image nedostajala si!

branki

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 360
10.11.2015 13:07:57   
emicaa
Ljišo baš je lijepo doći i vidjeti da si opet tu user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 361
10.11.2015 13:08:51   
Misha i Ljisha
user posted image sto bi rekao Slobodan Milosevic : Volim i ja vasuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 362
10.11.2015 13:15:22   
Trcosava
Oooooo Ljišoooooouser posted image pa bre falili mi tvoji kilimetarski postovi

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 363
10.11.2015 13:17:58   
mamin mish
Ljiso user posted image . Bas si nedostajala. Falilu su mi tvoji kilometarski postovi. Drago mi je da si se vratila.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

Direktna veza do poruke: 364
10.11.2015 13:25:50   
Misha i Ljisha
heheh ne mogu ja na kratko ipak sam ja u dusi prosvetar i mora to uvek na siroko i na velikouser posted image .

A tek da vam pricam kako sam se na muza bila naljutila bila sam spremna da ga otperjasim, ali "oprao" se tako da smo ok. To je onako bas saga. Trebalo bi mi vremena da sve iskucam a sad sam u stisci

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 365
10.11.2015 13:45:11   
branki*
E,pa,,jedva cekam da citamuser posted image
Ovi moji navukli neki proliv,pojma nemam sta im je!
Sad konacno polegali oboje,da danem dusom od dreke!oprala sudje,videcemo da li cemo posle malo napolje ili sta vec.

branki

Direktna veza do poruke: 366
10.11.2015 13:47:59   
eca89
Joj, Branki uvijek neštouser posted image !
Ljišo jedva čekamouser posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 367
10.11.2015 13:59:58   
mama krava
Gde si Ljišo, kućo!!!!???user posted image

Žene, ajde da pitam i ovde...

Ovaj moj alergičar se navukao na piričano mleko, i ostala biljna...i samo kuka meko, meko...

On popije litar za dva dana!

Jel to ok? Da li neko zna da li postoji preporučena doza ili tako nešto???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 368
10.11.2015 14:16:10   
Maraj
O ljiso , cestitke jos jednom za posao , a i za toliku zimnicu user posted image ja naravno nista ne stavih ...sad imam opravdanje- bebu od mesec dana user posted image

branki stomacni virus "hara". Dosta dece ga je pokupilo

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 369
10.11.2015 15:01:22   
Rosita
De ste zene, D u vrticu, ja za pola h idem na cas voznje, mm ce ga pokupiti, posle nam dolazi drugarica. Skuvala sam se danas, cekala po redovima, placala kojesta. Kupih za D jaknu u zari, 2800,jos se i jeftino uhvati, sasvim pristojna , boja neobicna, oker otprilike. I tako. Nesto sam bezveze, mozda je do vremena. Sve vas pozdraviskam.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 370
10.11.2015 15:02:54   
branki*
Rosi,je li zimsks jakna?stavi slicicu u temu ako te ne mrzi.ne pamtim kad sam usla u zaru.

branki

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 371
10.11.2015 15:11:53   
bebilule
Ej mame, postavih pitanje u temi skafander pa.pomozite user posted image . Maraj, jess kako se vi oblacite za te izlaske vani, mi cemo ovih dana u prvu set_nju...

< Poruku je uredio bebilule -- 10.11.2015 15:13:35 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 372
10.11.2015 17:50:21   
emicaa
Mi vodili Doru doktoru i naravno uvo joj se malo upalilo i doktorica joj dala kapi za nios onu običnu od morske soli,do sad uvjek pila antibiotike a ova sad misli da je najpamentnija.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 373
10.11.2015 18:11:04   
Rosita
Jeste, zimska. Ajd kad stignem sutra stavljam :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 374
10.11.2015 18:42:05   
Maraj
Ja sam danas pala s nogu. Lazar nije spsvao danas od 13h.... jos prducka i napinje se ceo dan da kaki....pa vristi pa hoce da se nosa....pala sam s nogu....

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here