|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/15 [chat]
7.11.2015 19:11:38   
branki*
Wiv,a kad ustaje maksim?
Meni bili brat i snaja,pica planula,a dobra je i ispalauser posted image sad se tu muvamo,igramo,jedva cekam da polegajuuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 276
7.11.2015 19:13:34   
jess021
Evo i mene na prozivku.
Mi smo danas bili u Srbobranu kod mm brata, prvi put, bas nam je bilo lepo.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 277
7.11.2015 19:17:11   
wivern
Branki oko 10, ume da odvali i do 12 ponekad user posted image
Ali siki sada oko 6 i posle nema nista, naravno da se mm ne seti da mu spremi mlekce a rekla sam mu da mu sprema.
Ma i ovo sto mu da da jede je super, sto bi babe rekle "od koga je - dobro je " user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 278
7.11.2015 19:20:20   
branki*
Ma,dobro,bitno da nije gladan.
Jess,ljubni lenku!
Ja mucim muku ceo dan sa ves masinom ovde.vidim,nova je,vox,ali uopste nece.user posted image

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 279
7.11.2015 19:47:06   
Ivanka 75
Wiv, naucice se, ne brini, moje je u prvo vreme pustao mamu da sprema Ivi i da je hrani pa kad je video da baba daje sam osupice i da deteu pade imunitet samo tako da vidis kako se trgo i počeo da razmišlja kao mama user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 280
7.11.2015 19:53:42   
Sanjica26 RR
Gde ste zene. Meni opet nije dobro. Bas se lose osecam. Misici me bole, glava me boli ceo dan. Mm i deca veceraju. I ja sam jela. Dobila sam sendvice.Sad cu da legnem. Nema mi druge.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 281
7.11.2015 19:56:32   
wivern
Nadam se Ivanka, nadam user posted image
Tu je jedini problem sto moja svekrva samo nutka decu hranom. Samo sto smo stigli na rodjos juce pitala je "jel ti on gladan?" Jedva sam se suzdrzala da ne odgovorim pred svima user posted image

Sanjice ti si bas zaglavila user posted image

< Poruku je uredio wivern RR -- 7.11.2015 19:57:51 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 282
7.11.2015 20:01:33   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Nadam se Ivanka, nadam user posted image
Tu je jedini problem sto moja svekrva samo nutka decu hranom. Samo sto smo stigli na rodjos juce pitala je "jel ti on gladan?" Jedva sam se suzdrzala da ne odgovorim pred svima user posted image

Sanjice ti si bas zaglavila user posted image

Babe uvek misle da roditelji izgladnjuju decu user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 283
7.11.2015 20:08:52   
Sanjica26 RR
Wiv nemam pojma sta mi je. Osecam svaku koscicu da me boli. Kao da imam reumu.
A to nutkanje cesto mi se uopste ne svidja. Moja svekrva to radi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 284
7.11.2015 20:21:56   
Ana RR
Ćao ženske user posted image

Sanjice, možda te lomi prehlada? Ili si trudna user posted image

Wiv, što mu ne napraviš plan i program hranjenja user posted image lepo na papir šta, kad i kako, i naglasi da ručak mora da ispoštuje. Jbg, ne može dete biti na voću i pudingu, ako tata mora dijetu ne mora i sinak user posted image

Ja jedva gledam, svako veče zaginemo do 2 sata, ujutru me Mare rano budi.. noćas smo isto zaglavili a jutros rano ustali da idemo na groblje.. baš sam umorna.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 285
7.11.2015 20:28:25   
Sanjica26 RR
Anci nisam trudna. Danas sam zavrsila sa ciklusom. Prosle nedelje stomacni, pa onda bolovi zbog ciklusa, sad ovo. Bas je dosadno.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 286
7.11.2015 20:45:01   
branki*
Sanjice,da nije neka prehlada?sta god da je,zelim ti da te brzo prodje!
Ja sam otkrila misteriju zasto masina nije htela,tj nisam ja,nego moj muz.zato sto ja genije nisam lepo zatvorila vrata od bubnja!a,pokusavam od 9 ujutru da je ukljucim.evo je sad radi.

branki

Direktna veza do poruke: 287
7.11.2015 21:01:32   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Anci nisam trudna. Danas sam zavrsila sa ciklusom. Prosle nedelje stomacni, pa onda bolovi zbog ciklusa, sad ovo. Bas je dosadno.

Bas te poteralo user posted image da brzo prođe user posted image

(divim se Sanjici kako kratkim i jasnim rečenicama iskazuje svoje misli user posted image Ja se večito rasplinjujem ko Hitler, a učenike učim suprotno)

Direktna veza do poruke: 288
7.11.2015 21:06:43   
Ana RR
E bre.. nešto te baš slomilo.. odmaraj onda user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 289
7.11.2015 21:07:45   
Ana RR
Ivanka, Hitleru jedan user posted image

Direktna veza do poruke: 290
7.11.2015 21:08:40   
Sanjica26 RR
Ivanka ha ha. Samo da me cujes koliko pricam. Ne bi tako rekla.user posted image
Trudim se kad pisem da mi recenice budu kratke i jasne. user posted image
Za mene jе to kompliment sto si reklauser posted image

Direktna veza do poruke: 291
7.11.2015 21:10:48   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ivanka ha ha. Samo da me cujes koliko pricam. Ne bi tako rekla.user posted image
Trudim se kad pisem da mi recenice budu kratke i jasne. user posted image
Za mene jе to kompliment sto si reklauser posted image

To mi je i bila namera user posted image

ja se stvarno trudim da uprostim i pojednostavim kad govorim, nekad mi i uspeva user posted image

Direktna veza do poruke: 292
7.11.2015 21:18:49   
branki*
Ja ,cini mi se,isto komplikujem i kad pricam i kad pisemuser posted image ne znam je li mi to mana i!ivrlinauser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 293
7.11.2015 21:19:59   
adulence
Dobro vece...
Ja sam samlevena.Deca mi spavaju,mislim da cu i ja uskoro u krevet.Samo da masina zavrsi.

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

Direktna veza do poruke: 294
7.11.2015 21:30:47   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: branki RR

Ja ,cini mi se,isto komplikujem i kad pricam i kad pisemuser posted image ne znam je li mi to mana i!ivrlinauser posted image

Ja ukratko objasnim šta treba - pa krenem da komplikujem umesto da ućutim i nastavim dalje. tako se nekad po 5 min vrtim oko iste stvari i laaadno zbunim đake user posted image

Glava me bolela ceo dan. Počella da me boli kad smo krenuli, bilo mi muka u putu, što od glave što od gladi, usput smo jeli pitu, izmrvili po kolima samo tako, mm će da flipne kad vidi user posted image Prestala tek posle ručka i nekog super slatkog čokoladnog musa koji musa nije ni video user posted image
Ali ručak je bio odličan!

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 7.11.2015 21:33:23 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 295
7.11.2015 22:12:30   
vonavoj
Wiv,ja ostavim spisak kad i sta ide..posto oni zaista ne razmisljaju,samo bi se igrali..eto ni tm ne stize da jede,pa ne mora ni dete..ne trazi..
Sutra smo trebali svi na svadbu,ali idemo T i ja..mm ce ostati sa J,ostavljam mu raspored! Manje cu brinuti!
Sanjice,poradi na imunitetu!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 296
8.11.2015 6:29:01   
branki*
Ivanka,tako i ja,ne znam kad da stanemuser posted image
Nema ece,kako li je bilo na svadbi...
Probudila sam se,umesto da spavam i lezim sad u krevetu.bar da imam kafu...
Volela bih da nam se i ljisa javi..

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 297
8.11.2015 7:45:39   
Sanjica26 RR
Ljise stvarno nema..user posted image Dobro jutro. Odoh polako da se spremam, pa u crkvu.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 298
8.11.2015 8:39:18   
adulence
Jutro i od mene...kod mene mirno Ivka u svojoj sobi "cita" neke knjizice,ja pijem kafu bebac spava...danas ce ipak familija kod nas da ne setam ivku ovako rovitu...tata donosi rucak...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

Direktna veza do poruke: 299
8.11.2015 8:46:33   
emicaa
Jutro mamice,nemam vremena da vaq čitam.Samo da vas ozdravim.Slavljenica mi je bolesna.glas kao da nije njen.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here