MarijaBg
|
Natalija krece u vrtic u ponedeljak i ja se iskreno nadam da ce tamo zavoleti hranu koju kuci nece da jede, a spisak je poduzi... Ona inace klopa fino i raznovrsno, ali je jako izbirljiva u smislu da nece: nista od mlevenog mesa, krompir jede samo u corbici (kao i vecinu povrca koje ne moze da se jede sveze), nece spanac, pasulj, pohovane tikvice/paprike... U corbici jede sve, pa joj stalno i forsiram corbe sa raznim povrcem, sveze povrce obozava u bilo kom obliku, jede sve salate, sad je pocela i zimnicu, svidja joj se kiselo... Kupus, papriku i krastavac bi uvek izabrala pre nego cokoladu... Dalje, opsednuta je grozdjem, inace voli voce, ali grozdje tamani, a mi u dvoristu imamo grozdje, lepo ubere sama i klopa. Zbog njega kaki kao blesava Meso joj je br ! hrana i to me vec nervira! Sta god da jede, naklopa se i trazi posle toga meso. Rucak nam najcesce bude corbica, neko meso i salata, retko kada hoce jos nesto kuvano uz to meso. Nije to lose, super je sto jede toliko svezeg voca i povrca, ali meni je vec smor sto ako npr pravim musaku, za nju moram posebno corbicu i obavezno neko meso inace ne pojede ni zalogaj Znaci sinoc jede cokolino i na pola pocne da moli: mama daj meeeesaaaaa Juce sam kuvala pasulj, a za nju corbu posebno i takooo Dorucak i vecera nam nisu problem, jede sve: poparu, przenice, palentu, virslice, kiflice, tople sendvice, sir, slaninicu, pije jogurt... Jedino ne jede namaze na hlebu ni slatke ni slane, od skoro hoce argeta junior pastetu, ali to ja izbegavam da joj dajem, jela je 2x. I zadnjih 15 dana mrljavi, ali izbila su 2 zuba, to je razlog sigurno...
|