Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 13.9.2012 12:48:34
|
|
|
|
cani
|
IZVORNA PORUKA: Yula IZVORNA PORUKA: cani Moje dete nece voce (sem banane) ni da okusi,eventualno u nekoj kasici sa keksom. Paradajz,krastavac,papriku isto.Bas nikako nece nista sirovo od voca i povrca. Nudi mu s vremena na vreme, moze da se desi da odjednom zavoli. Ja imam srecu da moj malac obozava voce, mozda zato sto mu je to prakticno jedini slatkis i sve voli da jede. Cak je i lubenicu naprasno zavoleo a jedno vreme ju je odbijao, kao i dinju. Tako i pokusavam,al kad mi napravi facu kao da sam mu dala sirce i jos se sav strese,hocu da umrem,sto od muke,sto od smeha... Jutros je popio mleko,pa ona u vrticu nemam pojma sta je jeo,posto smo bili do 11 dali su mu proju da ponese,jer je to bila uzina i to je malo glockao.Za rucak imamo corbicu,pire i probacu da mu dam malo pohovanog mesa da proba,ako ne bude hteo imam piletinu sa rostilja za njega. Uzina/palacinka i probacemo dzem uz nju,obicno ih jede sa krem sirom. Vecera-ne znam.
< Poruku je uredio cani -- 13.9.2012 12:51:36 >
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 13.9.2012 21:41:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam prešla OVDE
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 13.9.2012 21:54:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A ja tek stigla Inace, Hana vec sve rucka, ali je prestala lepo da ruca (znaci bas rucak s mesom iliti slano) sve sto je slatko, nema frke pojesce, ali sa ruckovima se borimo Juce joj spremim spanac sa jajima, mm predivno ukusno, ona je vristala.. na silu je pojela par kasika i kraj!
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 15.9.2012 10:59:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Moje dete se razvali od slanih ražanih galeta sa sirom, jela je kao da bar 7 dana nije ništa. Za užinu voćkice iz sokovnika za ručak supica sa povrćem za užinu neki slatkiš za večeru nemam pojma, a i ovih dana preskače večeru Mleko pred spvanje 240ml
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 15.9.2012 12:22:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Jutros sam Marku spremala poparu sa mlekom (pola mleko pola voda), ja probala i meni je fuj a ni on nije bio nešto oduševljen, nije sve pojeo (inače oliže činiju). Neću mu više praviti tako, ne sviđa mi se i nije mi uopšte logično da se pravi sa mlekom, kako ja onda tu da ubacim sir ili pavlaku? Meni to ne ide zajedno. Gae, stavi recept za galete
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 15.9.2012 12:29:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Naravno da ide zajedno, kako praviš pire sa mlekom i kajmakom... Odoh na temu da stavim recept
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 15.9.2012 12:31:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja nikad ne mešam mleko sa sirom ili kajmakom, ako jedem sir ili pavlaku onda ne pijem jogurt, i sl. Meni to prosto ne ide
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 15.9.2012 12:36:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Sreća tvoja pa se nisi udala za Čačanina, mislili bi da ti nešto fali.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 15.9.2012 12:39:56
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 15.9.2012 17:41:09
|
|
|
|
Ana RR
|
doručak: popara užina: kruška sa žitaricama ručak: belo meso, krompir i spanać (spanać sam pravila za nas pa sam to dala i Maretu) užina: puding nestle večera: kiflica sa sirom i jogurt
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 15.9.2012 18:21:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Naš današnji jelovnik se sveo na galete :( i galete još mslo galeta :(((...
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 15.9.2012 18:39:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Gae pa biće bolje, ne očajavaj
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 15.9.2012 19:07:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma znam... Malo sam previše neispavana pa lošije reagujem na sve...
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 16.9.2012 15:40:43
|
|
|
|
mtajcica83
|
Dorucak : griz,pola jabuke,pola banane,jaje, keks,i 2 kasikice meda Uzina : grozdje i puding posle Rucak : corba od graska, karfiola, tivica,mrkve i telece meso Uzina vjerovatno puding i neka vocka, nektarina ili banana Vecera..najv..kifla sa pavlakom i sirom,ili cokolino,zavisi sta mu se bude jelo
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 16.9.2012 17:59:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Mtajcice, ja l' ti njemu sve to smućkaš zajedno, mislim na doručak? Buni me to jaje. Kod nas danas ovako: doručak: slane galete i jogurt (nisu baš galete pošto su mi se zalepile u aparatu pa sam ih na kraju ispekla na teflonu poput am. palačinki) užina: voćna kaša ručak: pasulj koji sam kuvala i za nas (ovo je prvi put da jede pasulj) užina (ako je bude): plazmica večera: 7corn
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 16.9.2012 21:03:47
|
|
|
|
branki*
|
boza danas pojeo: dorucak-griz od 200ml mleka i 1 jabukom; grickao stapice i smoki; rucak-supa sa rezancima,1 kutlaca,pola kutlace graska,4 kolutica cajne,1 kriska hleba; vecera-4 parceta sunke i 1 kroasan 7 days; pred spavanje 150 ml AD mleka i verovatno toliko ce popiti i u toku noci;
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 16.9.2012 22:30:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Ipak za večeru nije bio 7corn već sam mu napravila griz, nikako nije hteo da ga jede pa rekoh da pokušam. Stavila sam malko kakaa, pojeo je 4,5 kašičica ali uz stresanje i onda je video galete/palačinke i tražio to. Posle je tražio da otvorim frižider, ja otvorim a on izvadi jogurt i pruža mi da mu sipam zna dete šta hoće.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 17.9.2012 9:13:07
|
|
|
|
cani
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Odoh na temu da stavim recept Gae gde nam je ta tema sa receptima,nesto ne mogu da se snadjem? Nama se ponovo vratio apetit,pa smo juce jeli > D.griz sa kuvanim jabukama i bananom R.Boranija sa pilecim gulasem,+ malo pavlake V.Integralni keks i malo marmelade + ad.mleko Posto je popodne bio kod mojih,prijavili su mi da je pojeo i jednu cok.bananicu i ceo dan je pijuckao caj od nane
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 17.9.2012 11:22:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Kucaj u pretraživaču galete ili bakin kolač izbaciće ti temu. Jutros popara za doručak, za ostalo nemam pojma.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 17.9.2012 13:33:58
|
|
|
|
cani
|
Nasla,hvala ti
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 18.9.2012 22:48:07
|
|
|
|
ishler
|
Nas jelovnik dorucak kajmak i jogurt,slanina domaca i jogurt(to jedino suhomesnato dajem),sir i jogurt,popara,kacamak.Rucak meso,povrce , Vecera zitarice i mleko ,Uzine obe voce(retko kada vocni jogurt campina ako bas nemam trenutno neko voce).Slatkise,sokove ne dajem,eventualno nekada jednu plazmu.Nismo jos uveli pomorandzu ,kivi,jagodicasto i orasasto voce cemo tek sa dve godine.I nejedemo jaje jer smo alergicni sto mnogo otezava ishranu
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 18.9.2012 22:48:58
|
|
|
|
ishler
|
Nas jelovnik dorucak kajmak i jogurt,slanina domaca i jogurt(to jedino suhomesnato dajem),sir i jogurt,popara,kacamak.Rucak meso,povrce , Vecera zitarice i mleko ,Uzine obe voce(retko kada vocni jogurt campina ako bas nemam trenutno neko voce).Slatkise,sokove ne dajem,eventualno nekada jednu plazmu.Nismo jos uveli pomorandzu ,kivi,jagodicas_to i orasasto voce cemo tek sa dve godine.I ne jedemo jaje jer smo alergicni sto mnogo otezava ishranu.Pred spavanje 200ml mleka nestle premium
< Poruku je uredio ishler -- 18.9.2012 22:53:11 >
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 19.9.2012 12:13:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Probali pasulj , malo vodice sa hlebom... nece grasak s mesom ...nece Spanac sa zumancetom ..nece Voli testo sa krompirom (il tzv.testo na suvo) Filete oslica i krompir voli Supicu s povrcem i rezancima Zumance joj ubacim u griz il kacamak Dzaba sam ja za davanje domacih kasica kad ona nece, mislim nisu vise kasice. Kupovnu kasicu junetinu i curetinu s povrcem oce po nekad. Rastura me s ruckovima...neznam vise sta i kako da joj spremam kad nece Razmisljam dzigericu kako da joj dam...a da ne odbije u nesto da joj smuckam?
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 19.9.2012 12:14:47 >
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 19.9.2012 12:16:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Doručak: prženice sa pavlakom i jogurt Užina voćka na flajku Ručak: pilav sa pijetinom Užina: životinjsko carstvo Večera: lješnjak čokolino
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 19.9.2012 15:35:15
|
|
|
|
mtajcica83
|
Mtajcice, ja l' ti njemu sve to smućkaš zajedno, mislim na doručak? Buni me to jaje. Jeste Ana ,jer jdino tako jede jaje(u sustini ni neyna da ga jede), a ovao samo przeno, kuvano ili bilo kako drugacije nece...Jedino u spanac ubacim jaje, razmurim i tako pojede..Sto cu snalazim se... Mada on meni jako lijepo doruckuje i to sam primjetila da nece npr przenice ili kiflice , nego mu prija kasikom , jos kad mu ja dajem, banja mu je... dAnas Dorucak: gris ,keks, jaje, pola nektarine i jabuke,kasika zitarica uzina..nije htio nista osim sto je popio punu flasicu tople limunade sa medom Rucak pileca supa ,pilece meso i povrce Uzina, banana naj, neki keksici i puding Vecera,najv palenta sa kajmakom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
NajlepšeMarta 33Najlepše ime je...Sanja (
19%)
Ivana (
11%)
Marija (
26%)
Bojana (
8%)
Dragana (
7%)
Milica (
29%)
Ukupan broj glasova: 183Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!