nenja22
|
e preduhitri me tija pršut, mhm...ja volim, ali kosta još nije jeo, to ovde baš slano uglavnom...a mislim da je stvarno sjajno kad ima da se suši u porodici, mmm, moj tata to jedno vreme isto radio, sad nešto jok, ali možda uskoro, kad ode u penziju, bude toga jopet e sad, meni je kuvana šunka drugo od stišnjene, a salamčuge su mi ona čuda što imaju gomile konzervanasa (nitritnih jošte, mislim, mošda me neki tehnolog ispravi) u sebi, pa to isto za sada ne dajem, mada se to i retko jede u kući nam...ali kuvanu šunku jede tu i tamo za doručak uz hleb i puter, kao i one ćureće, velikog elipsastog preseka, ne znam firmu, ali su baš mljac inače smo mi na prilagođavanju jelovnika vrtićkom, tamo im je ručak u 11i15, što je za naš dosadašnji sistem baš rano, tako da mu je sad voćna užina oko 14h, mada će se i to pomerati kad počne da spava u vrtiću i dolazi kući oko 15h...i onda mi je za sada malo neujednačen popodnevni raspored, nekad pojede malo od našeg ručka opet kad mi klopamo )oko 17i30h) pa ona večeru nešto samo malo, ili uopšte jok do mleka pred spavanje... ma, sad kako je kilav i kako čitam kako se zlopate mame sa decom koja neće da jedu po vrtićima, dokle on klopa, super je, raspored ćemo već napraviti valjani