nenja22
|
ju, nije mi vise beba, nego dete! pa da se upisemo :) klopa skoro sve. dorucak, uzina vocna, mesni obrok svaki dan skoro, sem kad je pasulj i tome slicno, popodne plazma i sir ili samo plazma ili vocni jogurt, vecera. jaja ne voli, ni ne forsiram, racunam da je skoro pa uvedeno celo, jeo je pite sa sirom i zeljem, gibanice i proje babine, uskoro cu da pravim palacinke, pa i tako da ih jede, a neko mi rece da za svaki slucaj dam i belance samo, probacu, ali nisam sigurna da ce proci...ali posto na ovo gore nista nije bilo reakcije, mislim da je jaje odradjeno a mislim da cemo i kajganu za dorucak poceti, kad mu stavim da brlja sam, mislim da ce krenuti da njupa... banana problem koji smo imali (slabo ih je vario do skoro) mislim da je resen, ali ne voli ih nesto. sljive (isti problem bio) nisam probala opet, ali mislim i da cu sacekati dok ih bude svezih, pa onda. jedva cekam kajsie i breskve i lubenice da stignu. jagode probao kroz zele na cheese cake_u sto sam mu pravila za rodjendan, to jos nekako ne racunam uvedenim, moram ovih dana, par dana da gricka svezu da mu dajem, pa da vidimo, nadam se bice sve u redu. od povrca vise nisam sigurna sta nije probao, ali mislim da vise ni nema necega sto moze biti posebno problematicno. mleko, sir, jogurt, kisela pavlaka idu ok, jogurt kako kad, ali mladi sir da jede sam i gnjavi naravno, mnogo voli. mleko za pred spavanje i jutarnje kad ne preskoci dobija od skoro aptamil 3, za poparu, cicvaru, mesanje kasica za veceru i tako to, uglavnom je kravica sad vec neih mesec dana(mada smo ovu kutiju aptamila ubrzali pa pravili kasice sa njim, jer je tata ne gledajuci otvorio i drugu od one dve kese sto su unutra, a prva vec naceta) pred zoru se obicno jos uvek meskolji, ako pohisterise na cuclu, dobije sisu i dalje, koliko tu mleka izvuce vise nisam sigurna, ali i to se proredjuje samo od sebe, mislim da cemo uskoro zavrsiti i sa tim. definitivno planiram da sve vise za rucak dobija sta i mi, a kako bude leto i toplo, on samo u peleni, i na terasi, imam nameru i da mu dajem da jede sam, kupacemo se svakako i hladiti posle uvek, ali mislim da ce to biti najbezbolnija varijanta da prestanem da mu miksam ili sitno seckam obroke (a sa osam zuba, moze vala sve da zvace, samo ako bude hteo :) )