Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 5.11.2011 13:31:13
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Dete voli voce i povrce, ima vremena kad ce da jede djubre od slatkisa. E, cokolada uopste nije djubre, narocito ne ona sa 70% kakaa. Keksevi su uglavnom djubre, bombone i ostale gluposti koji se zovu slatkisi za decu, cokolada moze biti i korisna i zdrava. Ja dajem Vanji cokoladu, Kinder, i pojede dve kockice. Danas je za dorucak krckao ovsi keks najbolji na svetu i jogurtic uz to.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 5.11.2011 16:50:51
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: minavb Danas je za dorucak krckao ovsi keks najbolji na svetu i jogurtic uz to. Ja isto mislim da je čokolada vrlo korisna samo da se ne zloupotrebljava. Ovsi keks Vanja Lux je fenomenalan i Miloš to jede i baš ga voli.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 6.11.2011 11:07:02
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Verus RR Dete voli voce i povrce, ima vremena kad ce da jede djubre od slatkisa. E, cokolada uopste nije djubre, narocito ne ona sa 70% kakaa. Zar u tom slučaju nije bolje napraviti napitak sa kakaom? Em ima mleka, em ima kakaa, a nema šećera koji se dodaje u čokoladu, i plus ostalih aditiva.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 6.11.2011 11:10:37
|
|
|
|
minavb
|
A sto je bolje?
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 6.11.2011 11:18:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Eeeeeeee, kad bi Iva htela da gricka keks, ni Ovsi neće... Nikakavi keksovi ne dolaze u obzir, za užinu samo voće ili puding...
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 6.11.2011 11:25:25
|
|
|
|
mihi
|
Ako si Snele mislila na čist kakao, on ima mnogo teobromina (supstanca slična kofeinu) i nije za decu idealno, ako misliš na Nescvic, krašekspres to ima i šećera i aditiva, tako da uvek ima neko ali.... Mina najjjveća sam lenština, davala deci doručak, Miloš dve palačinke sa domačim organik džemom od kajsija by moja mama, i čokoladno mleko, Luka kajgena od 3 jajeta, 4 tosta, feta sir (katastrofa). Sad pijem drugu kafu a veš čeka da bude odnet u vešernicu, mm obeća da oko 1 odemo u Delta city i da nas vodi na ručak ako nema brokolija mogu li neko drugo povrće bareno ili salata uz meso?
< Poruku je uredio mihi -- 6.11.2011 11:32:30 >
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 6.11.2011 11:47:03
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: minavb A sto je bolje? Pa baš zbog ovoga: IZVORNA PORUKA: Snelle Em ima mleka, em ima kakaa, a nema šećera koji se dodaje u čokoladu, i plus ostalih aditiva. Ali ok, Mihi mi je objasnila da nije bolje
< Poruku je uredio Snelle -- 6.11.2011 11:48:16 >
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 6.11.2011 11:58:22
|
|
|
|
minavb
|
Cokolada je vrlo korisna i zdrava a i nase mrvice ne mogu da pojedu vise od par kockica, po je u vrh glave 15ak grama.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 6.11.2011 12:01:33
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: minavb Cokolada je vrlo korisna i zdrava To mi reci Mina!!! Sad imam opravdanje za sebe
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 6.11.2011 12:03:16
|
|
|
|
minavb
|
Isto tako, od cokolade se pravi mehuravo salo (u odraslih ). Tako bar kaze Patrik zvezda.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 6.11.2011 17:09:41
|
|
|
|
goda
|
IZVORNA PORUKA: minavb Isto tako, od cokolade se pravi mehuravo salo (u odraslih ). Tako bar kaze Patrik zvezda. pa vi sad navalite na cokoladu,jel` tako, minavb
< Poruku je uredio Olga RR -- 6.11.2011 17:11:19 >
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 7.11.2011 12:34:24
|
|
|
|
lesica
|
Dakle danasnji dan izgleda ovako dorucak: slane galete sa rendanim tikvicama uz jogurt uzina1: pojela je krusku i bananu i pola kiflice sa dzemom koju smo pravile,i iskukala je malo cokolade rucak: libanski patlidzan sa kuvanim kiselim mlekom uzina2: bice pecena bundeva vecera: e to je ostalo da smislim.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 7.11.2011 12:37:25
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: minavb Cokolada je vrlo korisna i zdrava a i nase mrvice ne mogu da pojedu vise od par kockica, po je u vrh glave 15ak grama. Moje cudo jede dosta cokolade...to nije 15 grama, ali drago mi je sto je tako jer nije da nije zdravo . Inace, ovsi uz jogurt cesto hoce da pomaznjavi, ljubi ga majka .
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 7.11.2011 12:40:44
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: lesica uzina1: pojela je krusku i bananu i pola kiflice sa dzemom koju smo pravile,i iskukala je malo cokolade Vanja ovo pojede u tri obroka
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 7.11.2011 12:43:37
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: lesica uzina1: pojela je krusku i bananu i pola kiflice sa dzemom koju smo pravile,i iskukala je malo cokolade Vanja ovo pojede u tri obroka isto sam htela da napisem , ali da budem iskrena mozda cak i vise
< Poruku je uredio madre -- 7.11.2011 12:49:47 >
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 7.11.2011 12:44:57
|
|
|
|
madre
|
koje zitarice dajete deci? i za koji obrok najcesce?
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 7.11.2011 12:45:00
|
|
|
|
JMPM
|
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 7.11.2011 12:45:50
|
|
|
|
lesica
|
Kod L je uzina hit,jer sve sama jede van stolice za hranjenje pa mislim da tad i najvise pojede.Mnogo se unervozi u hranilici,mrzela ju je od pocetka.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.11.2011 9:56:05
|
|
|
|
magnetic
|
Kada se detetu mogu uvesti sampinjoni u ishranu?Je l' neko vec davao?
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.11.2011 9:57:42
|
|
|
|
lesica
|
Magnetic mozes sad vec da joj das ali nemoj mnogo cesto,ipak joj treba vise mesa.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.11.2011 10:00:18
|
|
|
|
magnetic
|
Ne bih sa njima zamenila meso,nego eto da uvrstim jos neku namirnicu u njenu ishranu,da obogatimo ukuse
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.11.2011 10:01:21
|
|
|
|
lesica
|
Naravno
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.11.2011 10:01:25
|
|
|
|
Tea2
|
Mina je juce dala sjajnu ideju-sampinjoni sa pilecom dzigericom,domacom dzigom ...naravno.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.11.2011 10:01:48
|
|
|
|
minavb
|
Ja dajem šampinjone od pre mesec dana. Fino ih jede. Žitarice jede za doručak (ovsi keks, Wasa dvopek, tonus hleb, Nestle pahuljice...) i za večeru (lino proizvodi, griz, pirinač ili ovsena kaša).
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.11.2011 10:05:12
|
|
|
|
magnetic
|
Ja sam pokusala ponovo da uvedem lino proizvode,jer ih se jedno vreme zasitila,ali ih nece ni sada.Jedino mlevena plazma u mleku prolazi.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.