Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 9.4.2011 11:13:04
|
|
|
|
minavb
|
Meni je neverovatno sta sve daju bebama. To su bre bebe, jesce gluposti celog zivota, dajte sad da ih malo sacuvamo dok mozemo.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 9.4.2011 13:34:42
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: minavb Meni je neverovatno sta sve daju bebama. To su bre bebe, jesce gluposti celog zivota, dajte sad da ih malo sacuvamo dok mozemo. Ja ovo stalno govorim.....
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 10.4.2011 16:13:47
|
|
|
|
Daca88
|
Mame koliko često smem da dajem puding pošto ga A jako voli? Do sad sam mu davala samo jednom nedeljno za užinu.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 10.4.2011 17:17:26
|
|
|
|
pepeljuga
|
Koji puding dajes? Kupovni? Mi jos ne jedemo puding, od tih kupovnih zezalica samo vocni jogurt Campina, a i to jednom u dve nedelje.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 10.4.2011 17:44:16
|
|
|
|
mejvis
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Koji puding dajes? Kupovni? Mi jos ne jedemo puding, od tih kupovnih zezalica samo vocni jogurt Campina, a i to jednom u dve nedelje. Ja dajem campinine pudinge vanilu i čokoladu, i isto njihove voćne jogurte- plave jer su masniji od zelenih! Puding dajem možda 2 puta nedeljno u proseku.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 10.4.2011 17:57:49
|
|
|
|
jelenadunja
|
i ja dajem te mojoj D i smaze iz za tren
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 10.4.2011 18:20:56
|
|
|
|
Verus
|
Nensi, daj malo da popije ako dajes cisto.....Dala sam juce ujutru, pisala sam 3-4 gutljaja i nocas se budila na svakih 20tak minuta prvi deo noci..negde do 3...place, vristi. Mozda su zubi, mada se vrtela i savijala kao kada je stomak boleo. Pitam se da nije mleko. Tako da za sada, odlazem davanje. Nastavicu sa formulom jos par meseci pa cu opet pokusati. Inace joj dajem mleko kroz pire krompir, malo sto pomesam u musakama, itd. Cekacu da prodju zubi pa cu pokusati, tad cu znati da je to ako opet bude tako plakala...IZVORNA PORUKA: Nensi RR Kad budem davala Vuku kravlje mleko,jel isto treba da mu dam malo ili moze ceo obrok?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 10.4.2011 18:27:08
|
|
|
|
Daca88
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Koji puding dajes? Kupovni? Mi jos ne jedemo puding, od tih kupovnih zezalica samo vocni jogurt Campina, a i to jednom u dve nedelje. Dajem campina vanila,čokoladni puding mu još nisam dala jer nije još probao kakao,čokolino i tako to zbog mojih alegrija koje je možda nasledio(to ne mogu da znam)ali to sam odložila...a ovaj campina puding od vanile baš obožava,nestane za tren .Od slatkiša mu dajem samo plazmicu i bebi piškote,ponekad i napolitanku sa vanilom da gricka,i to je sve što se slatkiša tiče.Campinin voćni jogurt nisam davala,ja njemu sama pravim voćne jogurte u domaćoj radinosti.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 10.4.2011 18:27:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
Je l'' dajete ove pudinge? Mi samo jedemo one Campina Fruttis vocne jogurte (u plavoj casici) A i ja pravim, ove jedemo kad smo napolju
< Poruku je uredio pepeljuga -- 10.4.2011 18:28:49 >
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 10.4.2011 18:42:23
|
|
|
|
Daca88
|
Da,ja dajem te,samo žuta čašica...vanila...isto tako 4 spojena,za 200 dindzi,kod nas u radnji daju i na komad,ne mora sva 4,može da se odlomi koliko treba. A,da li vam je puding obrok ili užina? Oni su 125gr.siti su,pa neznam da li smeju biti užina,ili mogu da budu i obrok.
< Poruku je uredio Daca88 -- 10.4.2011 18:44:25 >
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 10.4.2011 18:50:53
|
|
|
|
mejvis
|
Daco ja ih kupujem za 150 din u rodiću! Ušteda je na ovu skupoću. Da, mislim da su ti sa čokoladom samo sa aromom čokolade, pogledaj na pakovanju ali mislim da je tako!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 10.4.2011 19:00:49
|
|
|
|
Daca88
|
Ja kupujem u trgoprometu za 200 din. U Rodiću kod nas su 136 din.4 komada. Ali,Rodić nam je jako daleko,11 km od kuće,pa tamo idemo samo kad pazarimo na veliko svašta za ceo mesec. Inače bliže nam je Idea,ali cena je slčna manje-više sa trgoprometom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 10.4.2011 22:06:48
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Nensi, daj malo da popije ako dajes cisto.....Dala sam juce ujutru, pisala sam 3-4 gutljaja i nocas se budila na svakih 20tak minuta prvi deo noci..negde do 3...place, vristi. Mozda su zubi, mada se vrtela i savijala kao kada je stomak boleo. Pitam se da nije mleko. Tako da za sada, odlazem davanje. Nastavicu sa formulom jos par meseci pa cu opet pokusati. Inace joj dajem mleko kroz pire krompir, malo sto pomesam u musakama, itd. Cekacu da prodju zubi pa cu pokusati, tad cu znati da je to ako opet bude tako plakala...IZVORNA PORUKA: Nensi RR Kad budem davala Vuku kravlje mleko,jel isto treba da mu dam malo ili moze ceo obrok? Nisam mislila da mu dajem da pije jer Vuk jos sisa,a pred spavanje ima flasicu AD,nego da mu dam kroz kasice,tipa griz ili cokolino,keksolino i td...Pa sam za to pitala da li mogu ceo obrok da mu dam ili i to samo malo za pocetak...
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 10.4.2011 23:14:04
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Je l'' dajete ove pudinge? Mi samo jedemo one Campina Fruttis vocne jogurte (u plavoj casici) A i ja pravim, ove jedemo kad smo napolju I ja dajem taj puding i Fruttis vocne jogurte... Evo bas sam malopre napunila korpu u T. Al to je zato sto ne pravim. Inace Mata obozava visnju vocni jogurt.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 11.4.2011 9:35:48
|
|
|
|
Nensi*
|
Jutros smo ruckali griz...Nije nesto preterano bio odusevljen,ali je jeo...Napravila sam kolicinu od 100 ml kravljeg mleka i 50 ml vode,malo sam razblazila za prvi put...Nije pojeo sve ali nije puno ostalo...Nisam htela da ga teram za prvi put...Nadam se da nece biti problema...
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 11.4.2011 17:09:04
|
|
|
|
marija32
|
Da li je neka od vas davala MANGO bebi i u kako ga je spremala i sa cim kombinovala?
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 11.4.2011 17:14:26
|
|
|
|
jelenadunja
|
ja sam vocni jogurt od manga od campine davala
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 11.4.2011 17:17:01
|
|
|
|
marija32
|
Nasla sam u medjuvremenu da se sirov daje, i ima dosta kombinacija. I ja bih dala sa jogurtom, ali ne voli jogurt
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 11.4.2011 17:19:23
|
|
|
|
Verus
|
Dajte da gricaju svez mango
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 11.4.2011 17:19:45
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Da li je neka od vas davala MANGO bebi i u kako ga je spremala i sa cim kombinovala? Ja mislim da ti je najbolje da iscedis i probas da mu das kao sokic..
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 13.4.2011 9:54:31
|
|
|
|
Iwana87
|
Mene je nesto mrzelo da piskaram ovde,i nema neke znacajne promene kod nas,sem sto sam uvela i belance.Koje nisam planirala ali sam bila primorana.Kod mojih je svako gledao nesto da mu utrapi da jede,ja uvek ispitivala sta zasto i td.Tetka u poslasticari daje kornet da gricka,ajd' ja znam da nece jer je upravo jeo samo ce da ga izmrvi i u kornetu stvila "nesto"Sam!Jbt ziva belanca,i ja kazem kako ne jede,kao pa moze ima 9 meseci daj mu,to smo uglavnom izbegli ali sam pocela da se plasim sta ako nisam tu ili ne vidim u trenutku kad mu neko nesto da,pa sam kroz hranu a onda i cisto belance dala,Plasila sam se da ne odreagujea ja ne znam sta mu je. Grickalice su njveca glupost i navika.Nista vise.Ja sad seckam voce sitno da mu bude na dohvat ruke,ali nije odusevljen npr jabukom,dok narandzu voli.Da,i narandzu jede,i pije sok od cedjene narandze.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 13.4.2011 11:32:13
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja dajem Campina pudinge i Campina vocne jogurte kao uzinu ne kao obrok. Danas jede junece meso u kombinaciji sa necim ili povrcem ili tjesteninom.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 13.4.2011 13:15:14
|
|
|
|
jelenadunja
|
Jel moze neki dobar savet za spremanje graska,D ima 9.5 meseci,a sveki mi kaze da joj jos ne dajem da ga jede,a volela bih da probam?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 13.4.2011 14:07:56
|
|
|
|
Iwana87
|
ja sam dala i pre devetog cini mi se,i ako smo imali uzasne probleme sa stomakom i super je podneo.Ja sam ubacila uz meso,prvo par zarna graska + drugo povrce a onda postepeno dodavala kolicinu.Nemam ja neke savete,jer sve kuvam,ne przim jer necu na zajtinu,maslac ne podnosi i tako...
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 13.4.2011 14:09:32
|
|
|
|
Iwana87
|
Zaboravih da pitam.Od kad ste pocele da dajete uzinu?Mi smo sad ustalili spavanje,hranjenje konacno svaki dan u isto i normalno vreme.E sad,malo je veliki razmak medju obrocima,bar se meni cini.Mada nema uzinu,dorucak i rucak pojede a vecera je uzas,ili je previse nervozan u vreme kad ga hranim ili ne znam sta je fora?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?