|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci
13.4.2011 23:12:37   
IVA 11
Mi 5 obroka, plus sokic i vodu u toku dana. user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 851
13.4.2011 23:14:07   
New Mom
Ivauser posted image

Spanac "starinski", skuvam u vodi (otvoren sud obavezno) iseckam na baš sitno i dodam mleko (sad već i pomalo kravljeg). Jako joj se sviđa kad joj to poslužim sa testeninom.

Danas sam joj skuvala krompir i karfiol cvetove, poređala u tepsiju, stavila malo peršuna, prelila žumancetom i kiselim mlekom i zapekla. Jako joj se sviđa.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 852
13.4.2011 23:14:59   
marija32
Ivauser posted image . Mi zapravo imamo 4 obroka+ 2 mleka, izmedju samo voda. Po savetu pedijatra u mleko pred spavanje mu zadnjih par dana stavim i kasiku Nestle Rize da bi bolje spavao.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 853
13.4.2011 23:16:26   
marija32
Vau NM, svaka cas_t!!!! Kako bih ja volela da imam takve insiracijeuser posted image
Pls, pisi svaki dan, a ja cu copy pasteuser posted image

< Poruku je uredio marija32 -- 13.4.2011 23:17:46 >

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 854
13.4.2011 23:19:32   
bebablue

IZVORNA PORUKA: marija32

Vau NM, svaka cas_t!!!! Kako bih ja volela da imam takve insiracijeuser posted image
Pls, pisi svaki dan, a ja cu copy pasteuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image i ja citam, pa sam ogladnela, a deluje mi bas super da isprobam mojoj bebani.

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 855
13.4.2011 23:22:29   
majathegreat
IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Kako spremate spanac?

Ja sve spremam sad kao i nama sa što manje začina. Spanać - najbitnije u toj priči je dobro ga oprati u nekoliko voda, da ne ostane peska. Stavim vodu da provri, kad provri ubacim spanać, i čisto još malo, bukvalno dva minuta i gotovo. Staviš da se cedi. Kad se ohladi i iscedi, sitno iseckati. (Ja to radim sataricom, pa mi se uvek smeju, kad treba da seckam, ali to mi je jako praktično za sitno seckanje svih zeleniša). U šerpicu ulje (koristim maslinovo uglavnom), malo brašna, malo izgnječenog belog luka, soli, spanać ubacim, sve pomešam, dodam mleka - onako otprilike da izgleda "kako treba", stavim na vatru da baci koji ključ (po potrebi još dodam mleka) i gotovo.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 856
13.4.2011 23:25:52   
New Mom
Ja klasične zaprške sa uljem i brašnom još ne koristim. A ni so.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 857
13.4.2011 23:28:00   
majathegreat
Mi smo prelomili još pre par meseci. I pedijatar nam je dozvolio, ali mi u kući nikad ni nismo pravili neke zaprške. To je sve trunčica svega.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 858
13.4.2011 23:33:27   
Nensi*
Ja sam Vuku tek juce dala prvi put kravlje mleko,i odmah je dobio zatvor,a inace ima problem sa tim. A ne znam kako drugacije bez mleka da mu spremim spanac.
Sto se testenina tice,i sa tim ne znam sta cu,jer kad ih izmiksam,ostanu mali komadici i Vuk se odmah davi. On zbog GER-a jede jos uvek ultra pasirano.
Ne znam kako bi bilo sa stapnim mikserom? To nemam,pa ne znam kako to melje?

< Poruku je uredio Nensi RR -- 13.4.2011 23:34:02 >

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 859
13.4.2011 23:34:37   
Anoniman
Pravi baš baš kašice (štapni mixer).

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 860
13.4.2011 23:34:51   
marija32
Nensi, a da dodas malo tecnosti u kojoj se pasta kuvala, mozda ce onda bolje da se izblendaju?

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 861
13.4.2011 23:35:18   
Nensi*
E to mi onda treba....Odoh u tu temu...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 862
13.4.2011 23:35:41   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: marija32

Nensi, a da dodas malo tecnosti u kojoj se pasta kuvala, mozda ce onda bolje da se izblendaju?

Probala,isto.

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 863
13.4.2011 23:36:33   
gagana83

Ja sam Vuku tek juce dala prvi put kravlje mleko,i odmah je dobio zatvor,a inace ima problem sa tim. A ne znam kako drugacije bez mleka da mu spremim spanac.
Sto se testenina tice,i sa tim ne znam sta cu,jer kad ih izmiksam,ostanu mali komadici i Vuk se odmah davi. On zbog GER-a jede jos uvek ultra pasirano.
Ne znam kako bi bilo sa stapnim mikserom? To nemam,pa ne znam kako to melje?

Nensi,a da probas sa jogurtom ili pavlakom?
A za testeninu,probaj da je dooobro skuvas,trebalo bi da se lepo izmiksa.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 864
13.4.2011 23:38:56   
lesica
Ja spanac spremam i ovako kako pisete,ali i tako sto na malo maslinovog ulja izdinstam crni luk pa dodam sitno seckano svezi spanac i nalijem sa malo vode,a onda kad spanac onako splasne u to dodam i soljicu pirinca pa i to jos malo dinstam  uz dodavanje vode a onda gurnem u rernu i pred kraj pecenja dodam pomesanu pavlaku sa jajetom da se zapece.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 865
13.4.2011 23:39:23   
Nensi*
Probala,a jogurt i pavlaka jos i ohlade testeninu pa se ona jos i dodatno stvrdne. Bas sam mu prekjuce to dala i bacila ceo obrok user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 866
14.4.2011 0:02:00   
gagana83

Probala,a jogurt i pavlaka jos i ohlade testeninu pa se ona jos i dodatno stvrdne. Bas sam mu prekjuce to dala i bacila ceo obrok user posted image

A da probas sa onom neutralnom pavlakom,onom za kuvanje?

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 867
14.4.2011 3:22:04   
minavb
Ja spanac ne spremem ni nama, a narocito ne Vanji. I mi jedemo samo blitvu i zelje koja poraste kod mame na ranchu, a Vanji se jos ni to ne usudjujem da dam. Vanja jede samo i iskljucivo hipp spanac jer je to rizicna namirnica.
Neno, ja jos nisam probala tstenine ali sam sigurna da bi stapni mikser to lepo ispasirao.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 868
14.4.2011 3:53:24   
Verus
Probaj ovako: izgnjeci kuvanu testeninu: stavi nazad u serpicu na mrvicu maslaca i tu umesaj pavlaka i neki mladi sir, ili namazni sir sta mu vec dajes.  Lagano mesaj na tihoj vatri jedno 5 minuta cisto da se sve fino otopi i sjedini.  Dok prespes u posudicu i posednes ga bice dovoljno mlako da se jede, a i dalje fino i sjedinjeno.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 869
14.4.2011 9:55:14   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: minavb

Ja spanac ne spremem ni nama, a narocito ne Vanji. I mi jedemo samo blitvu i zelje koja poraste kod mame na ranchu, a Vanji se jos ni to ne usudjujem da dam. Vanja jede samo i iskljucivo hipp spanac jer je to rizicna namirnica.
Neno, ja jos nisam probala tstenine ali sam sigurna da bi stapni mikser to lepo ispasirao.

Onda moram to da kupim.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 870
14.4.2011 10:02:43   
minavb
Ja imam Zepter, mislim da bi i kamen isitnio do neprepoznavanja. Ja i cokolino, kksolino, palentu i poparu moram njim da miksam da se ne bi davio.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 871
14.4.2011 10:04:33   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: minavb

posto ti i ja imamo isti mixsy...odlicno sredi i testenine, samo da znas user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 872
14.4.2011 10:05:45   
minavb
E pa onda bolonjeze uskoro i kod nas, naravno smuckano u kasu.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 873
14.4.2011 10:18:05   
Nensi*
Mina,kad planiras da mu das kuvani paradajz? Meni dr rece nikako pre godinu dana,a vidim da je ovde dosta njih to davalo. Ja se plasim zbog eventualne reakcije,pa sve odlazem.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 874
14.4.2011 10:20:45   
minavb
Ja se plasim zbog kiseline, ali kontam da mu nece smetati posto pije Nexium. Jeo je vec u juvitaninoj kasi i nije bilo problema. Probacu uskoro, mozda za mesec dana.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here