bebablue
|
Dosli iz savetovalista, dr kaze sledece: "Jel jede zumance 3x nedeljno?" Ja davala 2x, jer mi je tako rekla "Sta jede od povrca?" Kazem da sve nekako provucemo, ali ne jede mahunarke, jer mi je ona, dr, rekla da sacekam 10.mesec. I ona kaze: "Sve sada neka jede od povrca, dzigericu da jede (to nisam jos davala), i nikako blendirano (ja sam rekla da smo se sa gnjecenog vratili na pasirano, jer nece da jede), ne ni gnjeceno, vec seckano. Malo joj das slanine, sunke, hleba, pa nek sama jede." Nista da ne pasiram? A pasulj, grasak? KAko to da spremam? Pita jos i sta pije od mleka, ja kazem da pije Bebelac, jer je nece vec mesec dana da sisa, a ona mi kaze cisto kravlje 3.2 da pije Maline, jagode, kupine moze, smoki da joj ne dajem J , ne da me je iznervirala, sludila skroz, ja vise ne znam sta treba dete da jede. Ona nece sama da jede, ni ne pokusava jos, naisla joj je faza da nece gnjeceno i sta da radim, nego da postepeno pokusavam, i kako bebi koja ne jede sama, ne zvace bas, da dajem slaninu i sunku, dobro nije rekla daj joj sunke i maslina da se najede.