|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/15 [chat]
9.10.2015 7:28:17   
eca89
Dobro jutro mamikice, kiša i danas padauser posted image ! Plačljiva naravno da tevse sjećamo, dodji nam češće, uživaj sa Janom i ljubi je od mene.

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 176
9.10.2015 8:11:44   
emicaa
Jutro mamike.Teodora sinoć baš loše spavala,pa smo sjedile sat vremena i opet u dnevnoj zaspale,smrzla sam se.Sinoć kad sam legla T poče u snu dozivati Mašu pa onda se poče pipkati po glavi i kaže mokrooo,necu mokrooo i onda je počela plakat user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 177
9.10.2015 8:26:50   
Trcosava
Jutar mame!
Danas sam vozila ja Anu u školu: "Mama, kako ćeš ti da me voziš u školu, ako nemaš slovenački ispit?"

Inače, zapatila je vaške, svrbi me sve od nogu do glave.
Luka se noćas budio. I uveče, a nije jeo mlečne proizvode. Doduše je jeo buraniju, ne onu moju mladu. Imala je po koju semenkuuser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 178
9.10.2015 8:35:07   
mamin mish
Jutro i ovde.
Emice nesto je sanjala to se i nama dogadja. Moja T je trebala sutra na izlet sa vrticem. A danas su trebali da idu da gledaju konje ina ergelu i u posetu drugarima u drugi vrtic.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 179
9.10.2015 8:35:11   
branki*
cao,mame,mi smo lose isto spavali,boka se vrti,sisa,sisucka,dobro da nisam morala da ustajem u 6,jer b ne ide u obdaniste..bas je hladno,popijem kafu,pa da ih hranim i malo po stanu..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 180
9.10.2015 8:45:00   
daca77
Dobro jutro, mame!!!
Vidim sve ste lose spavale...mi kuc kuc u drvo smo spavala od 21h-7h, bez budjenja i dojenja, ali smo zato sinoc opet vecerale pahuljiceuser posted image
Nego, pisacu na odgov.temu, muku mucim sa uraslim noktom.
Placljiva, nemoj da se gubis, vec se druzi sa nama user posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 181
9.10.2015 9:15:09   
Bokssha

Dobro jutro...

Mi smo spavali super do 5,onda je pocelo zezanje user posted image Probudio se bebac i smeje se,guguce,vristi,skici i tako nekih 2 sata,pa opet
zadremao.Ja jedva drzala oci otvorene,a on sve samo ne da spava.Ludnica.

I'm not crazy, my mother had me tested.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 182
9.10.2015 10:10:12   
emicaa
Ja nikako da se razbudim,čini mi se da bi mi trebala minuta da zaspim.Dugo nisam bila ovako ošamućena od ne spavanja user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Bokssha)
Direktna veza do poruke: 183
9.10.2015 10:58:22   
suzi kju
Dobar dan mame, ne mogu da pronađem temu, pa ili da odem u off ili mi bacite link teme roditeljskog dodatka za prvo i drugo dete. Gde se javljamo, šta nam treba od papira, kakva je procedura?
I da li ja kao zaposlena mama imam prava samo na onu pomoć od grada beograda ili još nešto daju?
Hvala vam I izvinite što ja samo ovako upadnem...

Inače imamo grčeve, ne spavamo gotovo čitavu noć, premorena sam baš, ali šta je tu je.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 184
9.10.2015 11:10:45   
lesica
Suzi, evo teme Roditeljski dodatak

A evo i našeg teksta Republički roditeljski dodatak u njemu ti je sažetije i detaljnije objašnjeno i tačno sve od dokumenata. I daaa, cenzusi tj iznosi su malo uvećani ( tipa koji dinar više)

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 185
9.10.2015 12:33:42   
wivern
Dobro jutro user posted image mi ustali u 11.30
Sinoc ga jedva uspavala u pola jedan. U 10 bse razigrali on i pas, cica i vriska i smeh, i u pola 12 mm psa otera iz sobe i zatvori vrata. Kad je malisa poceo da place i pruza ruke ka vratima za psom, hihihihihi kakvi su pajtosi.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 186
9.10.2015 13:14:19   
eca89
Hej mamike, imam pitanje za vas? Ove koje se razumiju u papa nalaz, naime djevojci mog djevera, nije dobar papa nalaz, ali joj trudnoću nisu prekinuli, pije tabete, krvari stalno, brine se da ta trudnoća nije ok, pa me zanima ima li neko iskustva i može li biti sa bebom sve ok, ako joj nije ok taj nalaz? Ne znam tačno o čemu se radi, ali eto čisto informativno da pitam.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 187
9.10.2015 15:33:24   
wivern
Eco papa ne bi trebalo da bude problem za plod, jedino ako je grlic otvoren. Ako je zatvoren do bebe ne stize nista. A i to krvarenje mislim da nije zbog pape, to je vec neki drugi problem.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 188
9.10.2015 17:07:23   
branki*
eco,ja se ne razumem,nadam se da ce izgurati trudnocu do kraja!

ovi moji spavaju,miz jos nije dosao sa posla i tako...kasnije moram da izadjem do grada nesto i to je to.spremila sam 3 para cizama da odnesem obucaru,da stavi flekice i malo dotera i bice ko nove.

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 189
10.10.2015 7:16:28   
eca89
Dobro jutro, evo i mene 06:00user posted image , uh što volim ka je ovako cendrava čim oči otvori i samo me vuče za nogavicu i puza zamnom!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 190
10.10.2015 7:39:19   
mirkam
Jutro user posted image
Kisa, fuj .Moji spavaju, ja standardno kao zombi, u 6h ocio kao u sove.I kad mogu ne spavam, a posle stalno kukam kako sam ne naspavana.
Gledam juce M kako trckara po stanu i ne vjerujem kako je veliki...tek sam sad pocela da kapiram ono kad kazu kako djeca brzo porastu.Nevjerovatno kako mi vrijeme leti od kad se o rodio. Malo me muci sto jos ne prica, al valjda ce i to doci na svoje...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 191
10.10.2015 8:40:18   
amelia
Jutro mamike kako ste spavale? user posted image
IZVORNA PORUKA: emicaa
Amelia jesi li umala prirodni porod,kako si prošla?Jesi li se preselila u ch?

Emice jeste prirodno sam se porodila ali indukovan porodzaj jer je bebac napunio 42 nedelje a nije imao nameru izaci user posted image dosta sam se namucila trajalo je skoro 24 h imao je 3.720 grama.. nisam jos uvek u ch mm nema stalni posao nemoze da uzme veci stan da mozemo i mi da idemo...ja ustala da pokupim ves pocela padati kisakad se vratih on se probudio guguce i gleda u prozor.,sad evoga siki i i drema jos mise spava a bogami spava se i meni user posted image

Ayan <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 192
10.10.2015 8:48:20   
Kata90
Ameli,cestitam ti puno user posted image nisam znala da si se vec porodila,promeni tiket verovatno me to zbunilo.
Vazno da ste svi dobro,polako bice svegauser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 193
10.10.2015 9:06:31   
emicaa
Dobro jutro mame,kakve ste danas.T spavala do pola 8 pa sad navaljuje da gleda mašu,na vrh glave mi sjedi sa njom user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 194
10.10.2015 10:33:25   
branki*
Ja sam bila super dok me nisu smorili moji ukucanni!taman ih lepo nahranim,ocistim,uzmem da vezbam pisanje sa bozom,boka sa mojim muzem.on je ostavi,ode u vc i ona pocne da se dere.bozidar onda pocne da se buni,ja se izbacim iz taktauser posted image bem ti vc i ljude koji pola sata provodebu vcuuser posted image pa,sta radis,majke ti,toliko unutra!

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 195
10.10.2015 11:18:25   
eca89
Jao, Branki ispade da se covjek malo odmara u wc! I moja samo cvolji, ludim više!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 196
10.10.2015 11:27:46   
vonavoj
Dan!
Branki,samo pola sata..moj 45min..i to obavezno kad mi najvise treba! A ja obavezno imam neku sa sobom u wcu ili se neka dere! Ubila bi ga tad!
Kod nas je ludnica,dosli sestra i zet sa klincima,4 i 6godina i moje dve..ludnica..ima nas 10oro..sutra rodj!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 197
10.10.2015 11:41:39   
branki*
Au,von kod vas bas zivo!
Znaci,sutra..ajde nek sve protekne lepo i veselouser posted image
Ukljucih grejalicu,mnogo je hladno,smrzla sam se malopre.razmisljam kako smo se letos kuvali na 40stepeni.

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 198
10.10.2015 12:54:10   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Jutros sam cula mm kako presvlaci Sofi, a ona place. Cela je bila mokra. On krenuo na posao, pa usao u sobu da ih pokrije. Posle dosla ona kod mene u krevet. Malo smo lezale. Aj dorucak. U medjuvremenu spremila sam rucak. Isla do obucara da mi stavi flekice. Sad spremamo paprike za zimnicu. I jos nije gotov dan, a ima dosta da de uradi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 199
10.10.2015 14:01:25   
wivern
I moj bez 45 min ništa ne uradi. Uživa čovek, čita novine.. Ma boli ga uvo.
Von kako brzo prodje godina, ne mogu da se opasuljim.
Mene mališa već dve večeri zeza, neće da zaspi do pola 1. Od 22h traje borba.
Žene što mene danas boli glava, izgleda da je od vremena.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here