Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 6.10.2015 17:24:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Daco,ne treba joj sika preko dana,ako lepo jede...samo joj ne das..hahahha..moja ima tri obroka i dve uzine,a izmedju sta stigne,kako vidi da neko nesto jede,eto nje.. Branki,super za nagradu! Inace,moja me bas nervira..i pred mora me maltretirala,evo i sad,hormoni urnisu,a nje nema...i to bas pred krstenje,goste..baksuz!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 6.10.2015 17:40:24
|
|
|
|
branki*
|
trebalo bi ,sanjice,ali vidis kako..da ja nisam podsetila,pitanje je da li bi i kad bi.i ovako ce da kasne.jer po mojoj racunici trebalo je da mi isplate krajem oktobra,ali dobro,ako su vec rekli do ng. moj muz kupio novu dasku za vc solju,ona prethodna je bila nova,kad smo se mi skoro uselili,pre godinu dana i vec pukla.glupa plastika.sad smo uzeli neku kao mnogo bolju,pa videcemo.elem,poenta je da on vec dva sata dzonja sa tom daskom u vcu i namesta.ludim.treba mi cokolada za kuvanje da zavrsim ovu torticu sto pravim i ne mogu da odem ,jer on nikako da izadje!uh! kasnije imam nesto i za veceru da pravim,da hranim boku,posle gledam surdu i prodje dan.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 6.10.2015 17:48:39
|
|
|
|
emicaa
|
Mame ja i T smo spavale do pola 4,kad li će ona večeras zaspati pojma nemam. Inače i ona ne voli ni mikser ni fen,ne plače ali stane u ćošak i viče neće ništa ali zato obožava usisivač,zove ga tadaa,svaki put se mota oko njega dok usisavam,hoće da ga djiha
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 6.10.2015 19:15:13
|
|
|
|
Bokssha
|
Zdravo... Moj bebac ima 3 meseca i 3 dana,zove se Luka i pozdravljamo vas sve,nadamo se da nas primate u drustvo.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 6.10.2015 19:56:06
|
|
|
|
branki*
|
bokssha,naravno da te primamo,dobrodosla ja zavrsila sa vecerom,svi su nahranjeni,sudje oprano..sad cu da vidim kakav je ispao kolac i da malo odahnem,naradih se.. emice,ako ste spavale,odmori i ti malo.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 6.10.2015 20:07:58
|
|
|
|
emicaa
|
Bokssha dobro nam došla,uživaj sa nama Branki nešto me omlatilo,oko 1 sam jedva gledala.Imale smo kratko budjenje oko pola 2,pošrar dolazio ali sam ignorisala zvono i samo smo nastavile.
< Poruku je uredio emicaa -- 6.10.2015 20:10:22 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 6.10.2015 21:06:00
|
|
|
|
Bokssha
|
Hvala :) Nama je vec proslo vreme za spavanje,ali nas muci stomak,gasovi,pa smo i nervozni...nikako da zaspimo.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 6.10.2015 21:46:00
|
|
|
|
wivern
|
Bokssha dobro nam dosla i dobro nam dosao Luka Malisa mi spava o d 6 popodne i odbija da ustane. Kad ce ustati majko moja, veceras cu izginuti. A pritom mi je bacio naocare iza kreveta na kom spava, i sad ovako corava bauljam po kuci i po tastaturi. Pare ne spominjite, dodje mi da odem da opljackam banku. Ja ne znam vise kako mi izmicu a boga mi ni gde.. Izgleda da sve ode u
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 7.10.2015 7:32:28
|
|
|
|
branki*
|
cao,mame! meni muz sinoc rece da cemo svi opet morati da placamo tv pretplatu,kao bice vezano za brojilo.je l to tacno!pa,majku mu i kablovsku i tu glupavu pretplatu!jos onda moramo i u selu da je placamo,a tamo ode muz 1 godisnje na 2 dana da l je moguce! wiv,super kad moze toliko da spava.ova moja,uvrh glave sat vremena. sinoc se opet vrtela i meskoljila i sisala i svasta! da spustim b svekrvi,pa da stavim kafu.mislila da pravim musaku od karfiola za rucak,a mrzi me da pravim bilo sta.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 7.10.2015 7:38:11
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo i nas noć je bila horor, riba se probudila u 3h spremna za igru kao da me šleper pregazio! Bokssha dobrodošla na druženje s'nama!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 7.10.2015 7:40:12
|
|
|
|
branki*
|
eco,ti i ja cemo se naspavati kad ih udamo
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 7.10.2015 7:44:56
|
|
|
|
eca89
|
E, moja branki izaćiće udaja iz mode do tad !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 7.10.2015 8:10:39
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,moja dama je super spavala do pola 6 ali je tad odlučila da je dosta bilo spavanja,sreća pa je mm ustao sa njom Ja sam rekla da ću vjerovatno tek naspavati u staračkom kad me budu kljukali tabletama za spavanje
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 7.10.2015 8:14:46
|
|
|
|
branki*
|
izdrzim ja nekako preko dana,li ima trenutaka kad mi dodje ili da zaspim samo na 15 minuta ili da umrem a,ono nocu je mrcvarenje stvarno.kako li ce izgledati kad je budem odvikavala od sise,pitam se samo sad stvarno idem da stavim za kafu!
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 7.10.2015 8:22:03
|
|
|
|
Bokssha
|
Dobro jutro Mi poranili danas,u pola 8 je mali vec odlucio da nece vise da spava...a sad zeva ko lud.Jos pola sata pa cu da ga prevarim da dremnemo jos malo
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 7.10.2015 8:22:44
|
|
|
|
Trcosava
|
Znate kad je dogorelo do nokata? Kad same počnete da ustajete oko 7 ''naspavane'' Ana meni ok spavala, Luka isto - ali se bude ranom zorom. E sad, Ana je do 2 godine legala oko 22 - ništa od večeri nismo imali. Tad sam joj ukinula i dnedno spavanje i legala je oko 8. Sad isto tako, oko 8-9 ali se budi oko 7, uglavnom i pre. Luka isto. Muž ode na posao danas, ja imam komp. SAd da srknem još malo kafe, ispušim još jednu pa da krenem sa usisavanjem i brisanjem podova. Posle mali nek bajza gde hoće, pa on na spavanje, a ja kao da odmorim. NEgo nemam ideju šta za ručak. Juče i prekjuče smo jeli pasulj. Danas mi nitša na pamet ne pada.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 7.10.2015 8:26:36
|
|
|
|
branki*
|
ova moja spava jos..kad je trebalo da spustim bozu svekrvi dole da ga vodi,bilo mi zao da je budim da je nosim sa sobom,a ne smem da je ostavim onako na krevetu,probudice se,pa ce pasti i prebacim je ja u krevetac i malo ljuljkam dusek i spava ona.ja na brzaka spustih ga i vratih se,ona i dalje spava i ja srkucem kafu,bas volim ovu prvu jutrarnju.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 7.10.2015 8:34:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja da mahnem. Odoh da stavim pasulj i da uzivam. Sofija jos spava. Bas me cudi. Ona je ranoranilac.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 7.10.2015 9:38:17
|
|
|
|
eca89
|
A.je zaspala, pa sam ja usisala, obrisala podove i suđe oprala, boji se usisivača haos, sva se trese.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 7.10.2015 9:45:33
|
|
|
|
emicaa
|
I ja trebam usisavati i brisati a stalno odgadjam.Eco pokušaj joj kroz igru približit usisi.ač,smanjiš ga najslabije pa postepeno pojačavaš.I T je imala period kad se bojala a sad ga obožava
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 7.10.2015 10:15:01
|
|
|
|
wivern
|
Hihihihihi dobar dan. I ja poranila danas, ustala u pola 9 Di ste bre zene.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 7.10.2015 10:23:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mene interesuje da li moze da se iskljuci ova reklama za pelene? Strasno me nervira. Kad sam negde vani potrosim sav internet. Ne smem ni da udjem na RR.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 7.10.2015 11:06:07
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice čini mi se da je neko negdje pisao da se samo može ugasiti zvuk a da se ne može ukloniti ali nisam sigurna Još nisam doručkovala,sad ručkam sa Dorom smoki.Sve češće uopšte ne doručkujem,zaboravim.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 7.10.2015 11:12:10
|
|
|
|
amelia
|
Dobro jutro drage mame jel me primate u drustvo..ja sam novopecena mama porodila sam se 3.9 nisam imala net u zadnje vreme zato me nije bilo na rr.mnogo sam srecna sto imam malog andzela pri sebi evoga jos uvek spava...trebaju mi neki saveti vi cete mi pomoci jer neka od vas je i po drugi put mama.moj sin ima Mesec i tri dana dojim ga dr.mi je rekao da nema potreba za dohranom za sada.ali dali mogu nekad da mu dam malo vode ili kamilicu da li ste vi davali nesto bebi ovako rano.svi mi sole pamet daj ovo daj ono ne znam sta da radim.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 7.10.2015 11:17:00
|
|
|
|
Bokssha
|
Ja sam mom bebcu pocela da dajem po malo vode vec sa mesec dana,jer je bilo prilicno vruce,rodjen je pocetkom jula. Vodu sam mu davala na svoju ruku,a onda mi je i doktorka na prvoj kontroli rekla da mu nudim vodu. Mislim da nema nista lose u tome, neces sigurno davati casu vode,vec po malo,par kasikica.Prokuvanu,naravno. :) EDIT Ukoliko beba lepo napreduje nemas potrebe da dajes ni dohranu ni nista drugo.Vitamini samo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?