Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 11.10.2015 20:41:13
|
|
|
|
ishler
|
Molim mame koji imaju iskustva sa dojenjem da mi napisu najbrzi nacin za prestanak u temi.Hvala svima u napred
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 11.10.2015 20:57:47
|
|
|
|
branki*
|
Hvala,sanjice,nadam se da ce biti sve u redu. Jeste,izdatak je,nije da nije...ali,proci ce i to.mada,onda dodju neki drugi izdaci i uvek knap! Isler,ja ne znam..
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 11.10.2015 21:12:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma samo da su nam deca zdrava, a para nikad nece biti dovoljno. Bas sam se umorila danas. Celu kucu sam prevrnula, plus sam im spremila picu. Sofi spava. Ona se ugasi vec u 6. T se prvo igrala sa mm, a sad joj cita knjigu. Obicno joj ja citam, ali sad bas nemam snage posto kod mene ima i glume. Ususkacu se, pa da pocnem da citam knjigu koju sam dobila na poklon. Verovatno dve do tri strane i hrk.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 11.10.2015 22:25:22
|
|
|
|
emicaa
|
Ma branki ima da ih oduvaš
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 11.10.2015 23:25:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Branki,hvala sto mislis na mene! Rodjendan i krstenje su super prosli! Objavljujem slike cim stignu! J je bila odlicna! Sad se odjavljujem,mrtva!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 11.10.2015 23:32:13
|
|
|
|
wivern
|
Von ja videla nesto fotki na fb-u sjajno. Ja cu odlepiti od ovog deteta, danas popodne nije spavao ni 15 minuta, od 9 se uspavljujemo i evo sad sam ga ostavila samog u krevecu da se dere. Nemam vise snage. Nece da spava nikako. E pa neka se dere, dok ima snage..kad ne bude imao zaspace. Valjda.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 12.10.2015 6:57:11
|
|
|
|
branki*
|
Mame,dobro jutro!da se javnem,pa da spremam doruckove i da spremam sebe. Sanjice,emice,hvala! Von,drago mi je sto je sve proteklo odlicno i sto si zadovoljna! Brrrr,sto je hladno...moram malo da ukljucim grejalicu i da ocucim pored nje koji minut
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 12.10.2015 7:15:54
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, Branki srećno danas! Evo i mi da se upišemo klub curenja nosa, ne kašlje, nema t., ali joj voda teče. E, sd zubići joj izbijaju, pa ne znam je li prehlađna ili je od zubića, tako joj je i prošli put l, joj majko moja!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 12.10.2015 8:07:49
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,T je opet u neko doba počela plakati i dozivati me jedva sam je nagovorila da opet legne. Wiv kako zaspa mališa. Von srećno vam krštenje i rodjendan.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 12.10.2015 8:08:15
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro, mame!!! Moja N je bas lose spavala, okretala se od 22.30h i nesto pricala i sve tako do pola 7h. Branki, srecno Wiv, definitivno se tvoj M naspavao i sada malo zeki Eco, da se sto pre oporavite, bez obzira da li su zubici ili prehlada Ja ove nedelje moram odneti mojima na poslu zahtev za produzenje, a pre toga bi trebalo skoknuti do frizera, jer ni na sta ne licim...da me ne ogovaraju kad izadjem iz zgrade Von, cekamo fotografije
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 12.10.2015 13:38:29
|
|
|
|
wivern
|
Branki danas nazdravljamo Emice nikako u 2 jutros, i jedva ga probudila u 12 danas. Danas mu necu dati da spava popodne nista. Daco sto volim taj momenat kod frizera Eco tako i nama s'vremena na vreme curi nosic, ali kao vodica.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 12.10.2015 17:19:21
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv je li se uspavao sam ili je opet bilo po njegovom
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 12.10.2015 20:33:15
|
|
|
|
wivern
|
Emice sinoc je bilo po njegovom , a sad je po mome. Zaspao sam za vreme vecere, koma. Ali mu nisam dala popodne da spava. Ceo vikend sa mm ustaje u 12, dremne popodne i naravno da posle nece da zaspi pre 1. E pa sad cemo drugacije. Eno ga u krevecu kolje sovu vec uveliko A sad jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, naradih se kao konj danas. Zavrsila sam sve zacrtano i sad idem kod drugarice da popijem kafu. Na miru..
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 12.10.2015 22:56:49
|
|
|
|
emicaa
|
Baš mi zanima do kad će sutra spavati kad je večeras tako rano zaspao,od zaove mala je strašna spavalica,naveče zaspi oko 8 i ujutru do 9,tad je zaova budi.A moja T jedva 10 sati da prespava i to ima bar jedno kratko budjenje. Laku noć mame,odoh da ubijem koju sovu
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 12.10.2015 23:45:46
|
|
|
|
Mariya
|
Wiv,mislim da ne bi trebalo da mu uskratis popodnevno spavanje ako spava samo jednom, već da ga probudis ujutro. Ako ranije ustane ranije će i zaspati.valjda moja h. jos uvek ima 2popodnevne dremke,2x po sat,sat ipo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 13.10.2015 7:24:40
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, ja vam ništa ne zaklah od tih ptica, jedino samu sebe, jer ovo je više neizdrživo, jbt zube ! Ne mogu više ni psihički, a ni fizički da izdržim da je nosam po cijjelu noć.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 13.10.2015 8:19:58
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Mi se nesto ubismo sa kakom...juce 5x, a nije proliv...cvrsta je stolica Eco, bas mi zao sto se tako mucite...stvarno nismo imale problema sa zubicima i ne osetismo da su 7kom.izasla...uvek je lepo spavala. Wiv, bravo za spavanje , nego i ja mislim da bi ipak trebalo da ga pustis da u toku dana malo dremne...Moja N u 2 navrata tokom dana spava, ali sve ukupno jedva 1h.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 13.10.2015 8:25:09
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mame.Spavale smo prosto divno,probudila se već oko pola 12 i jedva je opet zaspala.Sad vidim da nisu zubi nego crvi u guzici.Pa nemam više snage u sred noći voditi raspravu da mora spavati jer je noć,da se ne možemo u pola 12 igrati u njenoj sobi,da se mora pokrit jer je hladno,da!ne može u sred noći ručati bombone/čokoladu,da mi ne može leći na glavu i spavati,da smo joj krevetac kupili da bi spavala u njemu a ne popriječena izmedju nas
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 13.10.2015 8:38:33
|
|
|
|
vocicana
|
Emice, sve sam iscitala nije lako, jao a tek me ceka sve to ... Tesko je njima reci sve I objasniti, a sta ces. Bas bi volela da vidim vas dve na nekih slici. Ti si sampion sa postovima I pisanjem, citam stalno, uvek me nasmejes(kada je smesno).
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 13.10.2015 8:45:28
|
|
|
|
emicaa
|
Vici ima tamo u temi slike mama sa svojim bebama. Najgore kažem joj Doro ajd sad spavamo mrak je ona počne necuuu pavaaa,kažem joj da sad svi spavaju,i tata i mama i ema onda nastavak,jaaa pava ema,maziii doda ema i tako se vrtimo u krug.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 13.10.2015 8:58:09
|
|
|
|
branki*
|
Evo i mene..sto se tice posla,poslace kao neky saglasnost da ce da me prime nakon porodiljskog.sto meni i odgovara,ali ne znam koliko mogu da se oslonim na to,jer su takva muljanja u prosveti da to ne moze da se veruje!tako da ne znam,da li da se usudim da cekam kraj porodiljskog ili da prekinem bolovanje.mnogo sam nervozna.smorih se od razmisljanja sta i kako.povrh svega,boka me izludjuje.nista nece dajede,nista,samo okrece glavu i onda pocne da place,samo hoce da sisa!
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 13.10.2015 9:05:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Nas dve smo budne. Ja sam od juce bolesna. I stomak me zeza. Bas se osecam lose. Branki to je jako nezgodno. Ako ti je sumnjiva cela situacija prekini bolovanje. Jeste da je dete samo jednom malo i da si joj sad potrebna, ali gledaj sa te strane da ne radis u skoli po ceo dan. Tako da je sa te strane malo bolja situacija nego nego u drugim firmama. Ipak ti znas najbolje. Nemam na telefonu zagrljaj.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 13.10.2015 9:09:28
|
|
|
|
branki*
|
Sanjice,saljem ja tebi i da ti bude bolje sto pre. Konsultovacu se sa jos nekim strucnim ljudima,pa cu videti.mada i po skolama ti pravnici,jedan prica jedno,drugi ti prica drugo videcu.bas sam smorena.umesto da sam srecna.ja opet brinem.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 13.10.2015 9:32:16
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Branki draga nadam se da će ti sa poslom biti sve ok, a za jelo, sad bi moja mama rekla da joj plazmu i mlijeko na flašicu. Poludi me žena kako je A.gladna, a njoj se sa desna upalila, kad je uhvati to vrištanje sise neće, upravo me sad izbacila iz takta . Već sam pisala da mi se ženi djever i sinoć mi računamo i ne može nam biti 500e nema šanse, a prošli mjesec smo potrošili 750e za krštenje, ja se samo pitam kako i odakle i tako !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 13.10.2015 10:48:50
|
|
|
|
emicaa
|
Eco nemoj se zbog tog nervirati,za njih su djeca uvjek gladna i koliko god pojedu premalo jede.Ja na to samo reknem šta ću ha je stavila na dijetu pa joj nedam da jede.Ja juče kad sam pričala sa mamom T napala hoće čokoladu a ja joj nedam jer je prije tog jela slatko i mama kaže pa daj joj kad ti traži,kako možeš reći nedam.Samo ih treba podsjetit da ni ini nama nisu uvjek ugadjali. Što se tiče finansijskog dijela ne znam šta da ti kažem,gadno je kad samo jedno radi i odjednom ti iskoči tako neki trošak.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?