|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/15 [chat]
13.10.2015 11:56:38   
eca89
O, da i sve joj dozvoljava, a premi meni i bratu nije bila baš tako blaga, a A.sve dozvoli, još i na mene kako sam stroga.
Emice, znaš kakvi su kod nas običaji, on treba platiti mladu, cipelu, a gdje je slatka, što se trebamo obući, naš put, ma ludnica. Hoće da plati mladu 100e, ja kažem da je to puno.

< Poruku je uredio eca89 -- 13.10.2015 11:57:39 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 251
13.10.2015 14:55:02   
emicaa
To oko kupovine mlade se sve može ynaprijed dogovorit,i ja mislim da je to puno.Kad se moja rodica udavala "kupili" su je za gajbu piva,kutiju cigara i 20 eura,to je sad više simbolično nego da zaradiš.Isto tako i oko cipele,kad se budu dogovarali ko će je ukrasti dogovore i oko plaćanja.Najveše treba za slatku jer je brat a ovo ostale sitnice su dovoljne.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 252
13.10.2015 17:04:16   
milicicak
Ja ko padobranac, al moram da pitam bas me zanima :) emice, eco, sta je slatka? :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 253
13.10.2015 17:05:19   
wivern
Gde ste mamike. Ja ispisah pogolemi post i naravno da me izlogovalo grrrr.
Ma sta je spavao sinoc, pola sata. Ustao cim sam ja izasla i otisla kod drugarice. Zaspao je klasika u 1. Danas sam ga podiglaranije pa cemo videti kako ce biti.
Eco i ja mislim da se to unapred dogovori ta kupovina, mada...ko zna kakva su cija ocekivanja.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 254
13.10.2015 17:19:19   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: milicicak

Ja ko padobranac, al moram da pitam bas me zanima :) emice, eco, sta je slatka? :)

I mene zanima user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 255
13.10.2015 17:27:47   
Sanjica26 RR
Wiv mozda mu je naisao takav period sa spavanjem. Ako je normalno spavao vratice se ubrzo.
Mi smo svi cetvoro setali. Cekamo sad mm da se vrati, pa da vodim T na ples. Sreli smo njenog trenera za gimnastiku koji je pohvalio da jako dobro radi gimnastiku i da mu je zao sto je odustala. Mozda je nagovorimo da od januara opet krene. Gledam je i ples joj super ide. Mnogo brzo odustaje od svega. Videcemo kako ce sa plesom da bude.
A ova mala danas cim swm usla u kupatilo i cula da sam se prsnula parfemom, dosla i ona i kaze: "Pik, pik". U prevodu: "Mislila si da se izvuces. Hocu i ja"user posted image . T ima za devojcice parfem i vise Sofi trazi, nego T.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 256
13.10.2015 18:53:56   
eca89
Djevojke, "slatka" se u Bosni zove kad se daruje mlada, ona nazdravlja, a gosti je daruju novcem, nakitom, poklonima, znate li sad, kako se to u Srbiji zove?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 257
13.10.2015 19:17:32   
wivern
Eco ja prvi put za to čujem, ali ja i nisam merodavna mene ti običaji ne zanimaju uopšte user posted image
Sanjice i ples i gimnastika su "slicni" meni, ti graciozni pokreti. Bitno da je nešto interesuje, možda i sama odluči da se vrati na gimnastiku
I ja definitivno mislim da je neka faza, videćemo

< Poruku je uredio wivern RR -- 13.10.2015 19:18:25 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 258
13.10.2015 19:25:34   
milicicak
Eco, za taj obicaj nikad nisam cula, al ja za vecinu obicaja nikad nisam cula user posted image
Znam da ima obicaj da mlada sprema poklone za kumove i muzevu porodicu i to je to :)
E, da, sad se setih, kad mi se drugarica udala bio je neki obicaj da ona jutro posle svadbe kuva kafu za rodbinu, kumove i najblize prijatelje u novoj kuci i da je tad obicaj da se mladi daju pokloni, novac i nakit al ne znam kako se to zvalo.Secam se da je bila frka panika sta ce da obuce, svekrva joj je za to rekla par dana pre svadbe user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 259
13.10.2015 19:29:25   
daca77
Sve su to obicaji koji se i u nasem kraju primenjuju, ali ja naravno ne bih bila JA da to nisam izbacila. Ostali su samo pokloni kumovima. A kad smo kod tga odoh nesto da vas priupitam na odgov.temi.

Direktna veza do poruke: 260
13.10.2015 19:33:08   
amelia
Dobro vece mamike mi ovih dana bas muku mucimo sa grcevima stomak mu je naduven prducka celo vreme narocito nocu ne mo te dase uspava dok siisa agresivan je ispusta je i opet uhvati place ne znam sta da radim ako ne prestanu ovih dana nosim ga kod pedijatrauser posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 261
13.10.2015 19:40:40   
madre
ameliauser posted image
pa sta koristite protiv grcica? je l samo sisa?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 262
13.10.2015 19:42:47   
daca77
Amelia, masiraj stomak u smeru kazaljke na satu...ja to nesto nisam umela, ali znam mame koje su to jako dobro radile i stomacic bi se smirio...nama je donekle pomagao termoforcic, jer ugreje stomak.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 263
13.10.2015 19:48:15   
amelia
Madre nisam znala dasi user posted image cestitam ti.. ne koristimo nista ovih dana su poceli grcevi. Daco probacu sa masiranjem pa videcemo rekli su mi i za toplu pelenu da mu stavim na stomacic

Ayan <3

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 264
13.10.2015 19:58:19   
madre
hvalauser posted image
amelia, procitaj temu pomoc bebi sa grcevima! svakakvih saveta tamo ima... nisi mi rekla je l samo sisa?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 265
13.10.2015 20:03:26   
emicaa
Ma mene ta slatka nervira,em se to razvuče na dva-tri sata,zavisi koliko gostiju ima a jz to dodje kao da ti naplaćuje šro si došao.Najbolje bi to bilo izbacit ako ti neko hoće sam od sebe darovati super.
Amelia krećeš od pupka male kružuće i ideš prema vani sa većim krugovima,to im baš godi i kad imaju zatvor i kod grčića.U apotekama ima i ulje baš za masažu stomaka,ili kod pedijatra.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 266
13.10.2015 22:42:45   
branki*
Gde ste,mame!
Ja se malo promuvam,pa odoh nan spavanjac.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 267
13.10.2015 22:45:12   
Sanjica26 RR
Ja se razvlacim i nikako da legnem. Nego, koliko puta se cujete sa najboljim druharicama? Sad cu bas ds trazim temu o prijateljstvima.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 268
13.10.2015 22:48:12   
Ivanka 75
Jao Sanjice meni je to bolna tacka user posted image
Uvek se setim da pozovem oko 23h, ni poruke ne saljem tako cesto!

Direktna veza do poruke: 269
13.10.2015 22:52:50   
Sanjica26 RR
Znala sam koga da pitamuser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 270
13.10.2015 22:54:16   
wivern
Hihi evo i mene iz kreveta. Uspavala mališu ali me strah da ustanem, sve mislim probudiće se odmah.
Uh Sanjice kakvo pitanje. Prvo sam pomislila da se retko čujem, a onda shvatim da su mi se drugarice potpuno promenile. Tj nekako su sad izbile u prvi plan neke druge osobe, ja sam se doata promenila i neki ljudi su me razočarali.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 271
13.10.2015 23:13:53   
Sanjica26 RR
Wiv ne mrdaj.user posted image
Ja sam se jako razocarala i zao mi je sto je mm bio u pravu. Mozda ja drugacije zamisljam prijateljstvo.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 272
14.10.2015 0:25:01   
wivern
Sanjice to je sve normalno, svi se menjamo vremenom. Tako i neki prijatelji dodju i prodju. I ja sam skoro skontala to.

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 273
14.10.2015 7:03:59   
branki*
Gde ste,mame!
Ja ustala rano,vodim b u vrtic,pa moram u socijalno,ne mogu da nadjem markicu za zdravstvenu,nisam je na vreme zalepila i zaturilo se.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 274
14.10.2015 7:11:15   
eca89
Dobro jutro mamikice, evo i mene, bolje smo spavale konacno, skuhala sam user posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here