|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/15 [chat]
7.10.2015 11:18:30   
emicaa
Amelia dobrodošla,naravno da te primamo.Kako se zove andjelak user posted image
Baš smo prije par dana pisale o tome treba li voda,uglavnom mame koje doje nemaju potrebu davati bilo šta pored toga.Neki dr kaže da bebama koje piju ad mlijeko treba davati po malo vode mada je meni naš rekao da ne treba ni tad voda,sve do čvrste hrane.Ti najbolje radi kako misliš da je najbolje.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 151
7.10.2015 11:23:04   
Bokssha
Naravno,svi prvo slusamo sami sebe i sta mislimo da je najbolje.
Ja mislim da nista osim vode ne moze da utoli zedj kako treba,pa cak ni to "prednje" mleko koje u principu zadovoljava tu potrebu,
ali ipak je to mleko-hrana,a voda je voda i ne postoji nista na svetu sto moze da je zameni.
Samo je bitno da je voda prokuvana i ispravna,i ne moze da steti.A opet i nedavanje vode je skroz ok.Pa sad,kako ko zeli.

Meni treba savet za caj od anisa,ako je neko koristio,koliko onih semenki treba kuvati za jednu solju,casu...?

I'm not crazy, my mother had me tested.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 152
7.10.2015 11:24:21   
Sanjica26 RR
Emice sve je to lepo. Prigusim ja zvuk ali meni se net trosi. Cim ukljucim RR krece glasove aa reklame

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 153
7.10.2015 11:30:00   
branki*
amelia,cestitam na bebiciuser posted image bas mi je drago sto si ponovo sa nama!samo mu ti daj da sisa kad god hoce i koliko hoce.vodu ne moras,ali ako bas hoces,daj mu malo na kasicicu,mada nema potrebe.ja sam boki davala oko treceg meseca kad je imala grceve prokuvanu vodu sa kimom.
meni dosao tata,bio na previjanju,pa je svratio na dorucak i da malo posedi.bas volim.rucak gotov,jos samo da ga stavim u rernu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 154
7.10.2015 11:36:37   
wivern
Amelia dobro nam dosla user posted image
Ne moras davati vodu ni sa AD mlekom ni ako beba siki, dokle god ne krene sa "tvrdom" hranom. Mada ti radi onako kako mislis da treba i neces pogresiti, i pusti sve te price kako i sta treba. Ne slusaj nikoga osim sebe i dr.
Mene ovo dete posteno zeza, sad nece ni kacamak vise da jede.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Bokssha)
Direktna veza do poruke: 155
7.10.2015 11:45:51   
eca89

IZVORNA PORUKA: amelia

Dobro jutro drage mame jel me primate u drustvo..ja sam novopecena mama porodila sam se 3.9 nisam imala net u zadnje vreme zato me nije bilo na rr.mnogo sam srecna sto imam malog andzela pri sebi evoga jos uvek spava...trebaju mi neki saveti vi cete mi pomoci jer neka od vas je i po drugi put mama.moj sin ima Mesec i tri dana dojim ga dr.mi je rekao da nema potreba za dohranom za sada.ali dali mogu nekad da mu dam malo vode ili kamilicu da li ste vi davali nesto bebi ovako rano.svi mi sole pamet daj ovo daj ono ne znam sta da radim.user posted image

Jao, Amelia draga dobrošlauser posted image ! Čestitam ti sina, neka ti je živ i zdrav, samo ti njega doji, ja svojoj nisam davala vodu na početku, jer je samo iskljucivo dojila. A, joj kako mi je drago, nikog ne slušaj samo sebe, ljubim te puno i ljubi bebaća.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 156
7.10.2015 13:07:28   
mamin mish
Amrlia cestitam na sincicu. Sto se tice vode i caja i mozes i nemoras mu davati ti odlyci jako mislisa da treba. Ja sam Dori davala i vodu i caj sa kimon kad je imala problema sa stomacicem.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 157
7.10.2015 13:13:28   
amelia
Hvala vam drage moje na dobrodoslici user posted image emice bebcu smo dali ime Ayanuser posted image meni se bas bas svidzalo a svidza mise i znacenje imena user posted image .. i meni je drago da sam ponovo sa vama bas mije nedostajala rr i bas kad sam bila user posted image ...eco hvala ti ljubila sam bebca upravo sada i za mene i za tebeuser posted image sto se tice vode i sve ostalo za sad nista necu da mu dajem pitacu dr kad budem isla sledeci put.dojim ga ima dovoljno mleka nek gura ovako za sada

Ayan <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 158
7.10.2015 16:16:12   
wivern
E pa ja cu odlepiti, od jutros M ima fazon da sve sto ne zeli da jede ispljune. A nije zelio ni kacamak, sad ni kasu sa mesom.. Pa ja vise ne zna sta da mu dam da jede.
Isti je ja za jelo, isti.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 159
7.10.2015 19:11:03   
emicaa
Wiv sad vidiš kako je tvojoj mami bilo sa tobom user posted image sreća ova moja više ne bira,nije ljubitelj pirea ali sve drugo može.
Amelia jesi li umala prirodni porod,kako si prošla?Jesi li se preselila u ch?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 160
8.10.2015 6:46:38   
branki*
gde ste,mame!
kod nas je bas puno hladno,duva neki vetar,grozno..
wiv,i boka je smanjila dosta kolicinu jela,nekad mi se cini da bi mogla i da ne jede one svoje kasice,zeva samo kad mi jedemo.
odoh da budim b za logpeda i obdaniste.

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 161
8.10.2015 6:53:49   
eca89
Dobro jutro, Branki draga sad cu da nam kaficu pristavimuser posted image , kod nas standard!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 162
8.10.2015 7:12:03   
branki*
hej,eco i ti si budnauser posted image moze kafica,evo ja upravo skuvala user posted image

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 163
8.10.2015 7:28:07   
daca77
Dobro jutro, mame!!!
Vidim pijete kaficuuser posted image
Sinoc napisem kilometarski post, iskukam se lepo, a ono i rr zeza i izloguje me...tako besna odem na spavanje.
Moja N je juce poludela...usla je u fazu kada samo vristi i to najace sto moze, kao da je dere neko...prosto je nepodnosljivo slusati tu dreku...sreca te me pusti celu noc da prespavam...nego, to samo ako dobije pahuljice za veceru, u suprotnom se budi oko 2-3h da sisa. Ne znam kako da je nateram da jede palentu, kacamak, poparu sa sirom i kis.proizvodima...ona sve ovo voli, ali samo sa vocem...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 164
8.10.2015 8:15:04   
emicaa
Dobro jutro,moje malo čudovište je i sinoć lijepo spavalo tako da mi večeras ne gine žurka user posted image
U neka doba poče vikati dodji mami svome,ja do nje kad ona spava kao top user posted image ko zna šta li je sanjala,vjerovatno je upala u snu.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 165
8.10.2015 8:27:57   
Bokssha
Dobro jutro svima...

Moj bebac vec dva tri dana ludi nesto uvece,posle kupanja i oblacenja krene da place i ne znam sta je...inace ne voli da se oblaci posle kupanja pa redovno
malo place,al ovo sad nesto nije to...dugo place i onda se samo uspava valjda od plakanja.Mozda je stomak,ne znam.Inace,lepo spava nocu.

I'm not crazy, my mother had me tested.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 166
8.10.2015 8:35:29   
eca89

IZVORNA PORUKA: emicaa

dodji mami svome,

Ha, ha joj kraljiceuser posted image !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 167
8.10.2015 9:20:04   
branki*
boksha,verovatno neka faza..uzmi jedno vece nemoj da ga kupas,vidi hoce li plakati tako uvece..ja sam ludela od bokine vriske i dranja,srecom proslo je i to..
boka spava,ja se muvam tu,mislim se sta da jedemuser posted image user posted image

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 168
8.10.2015 9:40:55   
emicaa
Eco kad se udari ja joj kažem dodji svojoj mami ali ona malo okrene,a kad plače sama sebi govori nemoj plakat zlato moje user posted image
Branki izvoli samnom milkin rolat sa višnjama user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 169
8.10.2015 10:08:25   
Sanjica26 RR
Ola devojke. Ja sam poranila i otisla u skolu. Imam jedan cas u specijalnom. Koleginica mi nije javila da su na ekskurziji. To joj nije prvi put da tako radi. Vazno da ona mene zove sat vremena ranije da vidi da li dolazim. To radim honorarno. Bezobrazluk. Sad sam legla dok ne odem u selo. Srecom dadilja je tu. Zamolila sam je da ostane, jer me bas stomak boli. Dobila sam.
Sinoc je bila luda noc. I jedna i druga su bile mokre. Nakrkao ih je otac ukusnom masnom vecerom, pa su cele noci pile vodu. I naravno upiskile se.
Nemam nista po kuci da radim, jer je mm sinoc dok sam ja bila na casovima odradio sta je trebalo.. Nije savrseno, ali je pristojno.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 8.10.2015 10:09:27 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 170
8.10.2015 10:11:44   
vonavoj
Dan zene,dok dodje red za kafu i pauzu,vec je 10!
INace,vestica upravo stize,znaci bice tu za krstenje i proslavu,savrsenouser posted image user posted image
A J mi nocas imala temp,37,4...vidim ja vrti se,pipnem,vruckasta..izmerim,nema da fali,i onda od 2-4 nismo spavale,u mraku se penjala na mene,hvatala za grkljan,to obozava,a meni se povraca.. I od jutros sve normalno,nema temp..a nista joj nisam ni dala da spadne...user posted image ..tesim se da je od zubica,izlaze joj dvojke gore..

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 171
8.10.2015 11:47:02   
daca77
Uh...Von, bez veze sto se tako pogodilo...a krstenje ce biti za vikend ili?
Ja nedelju dana imam krvarenje, pa nedelju dana pauza i sve u krug...sreca te je oskudno, ali non stop se druzim sa uloscima...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 172
8.10.2015 11:56:32   
vonavoj
U nedelju je krstenje i obema slavimo rodj!
Steta sto i kisa pada..zahladnelo!
Ali..danas mi stize sestra iz Hr sa klincima! Juhu!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 173
8.10.2015 12:09:01   
branki*
von,bas sam razmisljala o tebi,reko sto te nema,da li je bilo krstenje ilise spremate..

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 174
8.10.2015 23:20:30   
plačljiva
Drage moje,sećate li se mene?Evo da Vas pozdravim.Šta da kažem posle steriliteta od 6 godina,ne mogu da se odvojim od moje Jane,samo je ljubim,grlim...Ona je sav moj svet...Razmazili smo je baš...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here