Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 9:35:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro! Budna sam od 6 po novom vremenu. Bas sam vrednica E se budila pa se vratila, a i mm tako da sam imala dva sata za casopis i klopicu ..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 9:40:24
|
|
|
|
Anoniman
|
alex je li ti mama mnogo daleko od tebe, doci ce opet. me super za vreme za sebe, ja upravo ustala iz kreveta, una jos spava, jedem vocke i kuvam caj..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 9:57:25
|
|
|
|
alex88
|
Jeste ,doci ce tek kad se beba rodi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 10:06:49
|
|
|
|
vocicana
|
Alex nemoj da si , doci ce mama, nego samoca je strasna, pa kad ti dodje tako vazan neko pa mora da ode, onda jeste tesko. Vazno je da je bebica dobro, da se ti lepo drzis, nemoj da se sekiras. Um, moje isto nije mnogo ostalo, ali nisam ni napravila po punoj meri, juce sam se nervirala da li ce dobra da bude, ispala je savrseno, zato je I nema. Mala Elena, bas ti je zabavno bilo. poljubi tu malu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 10:56:42
|
|
|
|
borica
|
Dobar dan zenice! Lepo vreme napolju, mene nesto sinoc i jutros stomak boleo. Di , da mali sto pre ozdravi. Popkice , uzmi antibiotik, ja sam u prvoj trudnoci pila. UM jos malo i stize Norica . Sve vas .
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 12:13:49
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Popkice idi kod lekara o.p. ako ginekologa nema, ili idi regularno u d.z. sve je bolje nego da se mučiš. ME baš te dugo nije bilo. Meni je ovo pomeranje vremena baš prijalo jutros ustala u 5 do 9 kad ono 5do 8. Milina
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 25.10.2015 12:28:00 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 12:29:52
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
UM ti si na sigurnom. Sad možeš kad hoćeš, odnosno kad Norica hoće. A što volim kad se jave porodilje ovde u temi sva me milina obuzme
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 13:40:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde ste ? Poslala mi Bebi da vidim Milosa, divan je Ja pojedoh pola strausa plazma , sada cekam da mi krene gorusica, oribala sam celu spavacu sobu, sada da sredim Unu pa da idemo da vozi rolere, i da ponesemo krede da malo sara u skolskom, danas je bas lep dan...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 13:45:47
|
|
|
|
alex88
|
Kakav je taj straus,videla sam reklamu ali nisam jos probala,sto se tice slatkisa krem bananice za sad prijaju.Lep je dan za igru i set_nju,jedva cekam prolece da konacno odem u set_nju
< Poruku je uredio alex88 -- 25.10.2015 13:46:57 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 13:48:27
|
|
|
|
Anoniman
|
e alex nije los, sladak je pospem jos odozgo plazmu, kao neka tortica je, joj i ja se razvaljujem sa krem bananicama, obozavam ih, one prave, starkove... Verujem ti, pa kada izvedes bebca u setnju I ja jedva cekam da ova moja stigne , pa da svi cetvoro idemo u setnje...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 13:52:12
|
|
|
|
alex88
|
Reci cu mm da mi kupi ovih dana jer ni do prodavnice ne idem,bas sam zeljna da odem bilo gde,izlazak je samo kontrola ali izdrzacu jos 4mes.A krem bananice samo stark
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 13:54:35
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam nasla u idei, probaj, meni je dobar, verujem ti, najgore ti je to lezanje, pa posle kad treba da se porodis, preneses, nema gore kazne.. hoces li ti na prirodni, ili cr?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 13:57:38
|
|
|
|
alex88
|
Dogovoricu se sa dr posle n.g, ali 99% cu birati prirodni ako sve bude u redu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 13:59:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Bice, naravno sve ok! Odlazimo moje devojke i ja u setnju, kuckamo se kasnije
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 14:21:10
|
|
|
|
popkica bebic
|
Drage, hvala vam od srca za savete i brigu. Ja sam jos u petak isla lekaru opste prakse, ali onda je samo bilo crveno grlo, iziritirano kasljem. A od juce je, taman kad je trebalo da bude i bolje, pocelo stravicno da me boli. Alex, ja od srede zovem Drag. Jasna je najpre zaboravila da mu prenese pitanje. U cet.sam odustala jer je islo na bolje. U petak sam zbog kasljanja pocela da ga zovem i ne javi se ni tada ni juce. Znam ja da je prezauzet, ali ipak sam njegov privatni pacijent i duzna mu nikad nisam, znas i sama. Moram opet ujutru lekaru o.p. Da vidi da nije sada preslo u upalu. Di, zelim ti da ti sincic brzo ozdravi... Sve vas mnogo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 15:06:07
|
|
|
|
suzi kju
|
Juhu drageeee, puno poljubaca od nas tri. Jel ima nešto novo? Nove trudnice, bebe?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 15:15:38
|
|
|
|
alex88
|
Popkice bezveze,bas ne lici na njega,jeste prezauzet,do sad licno nikad nisam imala problem da ga dobijem,idi sutra kod o.p i javljaj nam,zelim ti da brzo ozdravis. Suzi veliki za vas tri lepotice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 15:21:00
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: marinchic Bibilib jel ti nisu dali da snimis aparatom UZ...ja sam morala-to mi e najdraza uspomena! Cestitam! Pa iskreno nisam pitala a imala sam tel.kojim sam mogla da snimim... Ali je svakako neopisiva sreca...znate i same
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 17:21:13
|
|
|
|
sonyasha
|
Gde ste nestaleeeee devojkeee? Mm i ja evo pravili bundevaru, mljaaaac! Izvini Di! Pola dana smo se izležavali a onda navalili na premeštanje nekih stvari po kući, skidanje presvlake sa kolica da ih perem, dogovaranje oko premeštanja nameštaja...oko ovog zadnjeg smo uspeli i da se podžavrljamo - naravno! Ja ne volim zatrpavanje nameštajem, a on ne voli da baca i eto ti čarlame Sada čekamo Mišulenceta, stiže sa mojima sa Rajca! Baš mi nedostaje, a i nekako je sve suviše tiho i sređeno kada nije tu Dva dana, dosta, vreme da se vraća
< Poruku je uredio sonyasha -- 25.10.2015 17:22:13 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 17:50:36
|
|
|
|
janabons
|
Gde ste zenske? Ja danas popodne legla s Janom da dremnem, na kraju smo spavale tri sata Pokusala da peglam, posle par min stomak pocne da boli, tako da ce to sacekati mm... ne vredi Krenula do prodavnice, na pola puta me stislo. Da idem na prirodni, pa da se i ne brinem, ovako cu parazit ako treba da budem do cr
< Poruku je uredio janabons -- 25.10.2015 17:52:52 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 18:44:59
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vece dusice. Dosla iz setnje, bas mi je prijalo. Dosla sam do zakljucka da me glava boli zbog anemije latentne. Sutra cu izvaditi rezultate pa da vidimo sta ce reci! Bas sam bila u rebusu danas, sta je sta je, popila sam sumece gvozdje danas, imam osecaj da mi je prijalo, mozda je placebo, ali mislim da mi je olaksalo muke. Boli me glava I sada, ali manje nego danas. Mozak mi se raspao 8 dana.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 18:50:59
|
|
|
|
vocicana
|
Sony ja I mm imamo ekstra odnos po pitanju tih stvari, namesta, gde cemo sta da stavimo, ja imam bas osecaj za prostor, isti smo, ne volimo previse namestaja, ali ja sam zena uzasna koju cvece ne zanima u zivotu niti mi ista lepo predstavlja. Moze da se osusi I propadne ja uopste ne obracam paznju.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 20:33:10
|
|
|
|
sonyasha
|
Voc, možda te boli glava jednostavno od trudničkih hormona?!znam da i to nije nemoguće, bilo je par ženica koje je to gnjavilo u turama celu trudnoću! Nadam se da će ti brzo proći i da te ne gnjavi više!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 20:45:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde ste , mi setali, pa rucali, pa opet setali, pa U i ja svratile do moje jetrve, da se U igra sa sestricom, i onda se igrale, i pred polazak, se zavrti da pokaze kako igraju balerine, i udari se iza uha u ivicu stocica, prepala sam se, a njima sve ivice ostre, ni jedna nije zasticena, a imaju malu od 15 meseci, odsekla sam se... hvala Bogu nije nista strasno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 20:46:21
|
|
|
|
vocicana
|
Jao kako bi ja volela da je to! Najvise bi volela u stvari da jeste neki problem, jer svaki ima resenje, a ovo vise ne vodi nicemu jer sam neupotrebljiva. Razmisljam I razmisljam a NIKAKAV odgovor na vidiku. Sutra da dam te rezultate I da rascistimo sta je. Bas me zamara sve to. Hvala duso na lepim zeljama. Bas nas nema veceras, rascistile su se duplo manje smo se ispisala ovog meseca. Ja se rastuzila sto nema nigde nikoga.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?