|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
25.10.2015 9:35:51   
Mala Elena
Jutro! Budna sam od 6 po novom vremenu. Bas sam vrednica user posted image E se budila pa se vratila, a i mm tako da sam imala dva sata za casopis i klopicu ..

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1326
25.10.2015 9:40:24   
Anoniman
alex je li ti mama mnogo daleko od tebe, doci ce opet.

meuser posted image super za vreme za sebe, ja upravo ustala iz kreveta, una jos spava, jedem vocke i kuvam caj..

(odgovor članu Mala Elena)
  Direktna veza do poruke: 1327
25.10.2015 9:57:25   
alex88
Jeste user posted image ,doci ce tek kad se beba rodi

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1328
25.10.2015 10:06:49   
vocicana
Alex nemoj da si user posted image , doci ce mama, nego samoca je strasna, pa kad ti dodje tako vazan neko pa mora da ode, onda jeste tesko. Vazno je da je bebica dobro, da se ti lepo drzis, nemoj da se sekiras.
Um, moje isto nije mnogo ostalo, ali nisam ni napravila po punoj meri, juce sam se nervirala da li ce dobra da bude, ispala je savrseno, zato je I nema.
Mala Elena, bas ti je zabavno bilo. user posted image poljubi tu malu.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1329
25.10.2015 10:56:42   
borica
Dobar dan zenice! Lepo vreme napolju, mene nesto sinoc i jutros stomak boleo. Di , da mali sto pre ozdravi. Popkice , uzmi antibiotik, ja sam u prvoj trudnoci pila.
UM jos malo i stize Noricauser posted image .
Sve vas user posted image .

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1330
25.10.2015 12:13:49   
Lisa Simpson
Popkice idi kod lekara o.p. ako ginekologa nema, ili idi regularno u d.z. sve je bolje nego da se mučiš.
ME baš te dugo nije bilo.

Meni je ovo pomeranje vremena baš prijalo jutros ustala u 5 do 9 kad ono 5do 8. Milinauser posted image

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 25.10.2015 12:28:00 >

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1331
25.10.2015 12:29:52   
Lisa Simpson
UM ti si na sigurnom. Sad možeš kad hoćeš, odnosno kad Norica hoće.

A što volim kad se jave porodilje ovde u temi sva me milina obuzmeuser posted image

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1332
25.10.2015 13:40:29   
Anoniman
Gde ste user posted image ?

Poslala mi Bebi da vidim Milosa, divan jeuser posted image

Ja pojedoh pola strausa plazmauser posted image , sada cekam da mi krene gorusica, oribala sam celu spavacu sobu, sada da sredim Unu pa da idemo da vozi rolere, i da ponesemo krede da malo sara u skolskom, danas je bas lep dan...

(odgovor članu Lisa Simpson)
  Direktna veza do poruke: 1333
25.10.2015 13:45:47   
alex88
Kakav je taj straus,videla sam reklamu ali nisam jos probala,sto se tice slatkisa krem bananice za sad prijaju.Lep je dan za igru i set_nju,jedva cekam prolece da konacno odem u set_nju

< Poruku je uredio alex88 -- 25.10.2015 13:46:57 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1334
25.10.2015 13:48:27   
Anoniman
e alex nije los, sladak jeuser posted image pospem jos odozgo plazmu, kao neka tortica je, joj i ja se razvaljujem sa krem bananicama, obozavam ih, one prave, starkove...

Verujem ti, pa kada izvedes bebca u setnjuuser posted image

I ja jedva cekam da ova mojauser posted image stigne , pa da svi cetvoro idemo u setnje...

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 1335
25.10.2015 13:52:12   
alex88
Reci cu mm da mi kupi ovih dana jer ni do prodavnice ne idem,bas sam zeljna da odem bilo gde,izlazak je samo kontrola ali izdrzacu jos 4mes.A krem bananice samo stark user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1336
25.10.2015 13:54:35   
Anoniman
ja sam nasla u idei, probaj, meni je dobar, verujem ti, najgore ti je to lezanje, pa posle kad treba da se porodis, preneses, nema gore kazne.. hoces li ti na prirodni, ili cr?

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 1337
25.10.2015 13:57:38   
alex88
Dogovoricu se sa dr posle n.g, ali 99% cu birati prirodni ako sve bude u redu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1338
25.10.2015 13:59:09   
Anoniman
Bice, naravno sve ok!
Odlazimo moje devojke i ja u setnju, kuckamo se kasnijeuser posted image user posted image

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 1339
25.10.2015 14:21:10   
popkica bebic
Drage, hvala vam od srca za savete i brigu. Ja sam jos u petak isla lekaru opste prakse, ali onda je samo bilo crveno grlo, iziritirano kasljem. A od juce je, taman kad je trebalo da bude i bolje, pocelo stravicno da me boli. Alex, ja od srede zovem Drag. Jasna je najpre zaboravila da mu prenese pitanje. U cet.sam odustala jer je islo na bolje. U petak sam zbog kasljanja pocela da ga zovem i ne javi se ni tada ni juce. Znam ja da je prezauzet, ali ipak sam njegov privatni pacijent i duzna mu nikad nisam, znas i sama. Moram opet ujutru lekaru o.p. Da vidi da nije sada preslo u upalu.
Di, zelim ti da ti sincic brzo ozdravi... Sve vas mnogo user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

Direktna veza do poruke: 1340
25.10.2015 15:06:07   
suzi kju
Juhu drageeee, puno poljubaca od nas tri.
Jel ima nešto novo? Nove trudnice, bebe?

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1341
25.10.2015 15:15:38   
alex88
Popkice bezveze,bas ne lici na njega,jeste prezauzet,do sad licno nikad nisam imala problem da ga dobijem,idi sutra kod o.p i javljaj nam,zelim ti da brzo ozdravis.
Suzi veliki user posted image za vas tri lepotice

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1342
25.10.2015 15:21:00   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: marinchic

Bibilib jel ti nisu dali da snimis aparatom UZ...ja sam morala-to mi e najdraza uspomena! Cestitam!user posted image

Pa iskreno nisam pitala a imala sam tel.kojim sam mogla da snimim... Ali je svakako neopisiva sreca...znate i same user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1343
25.10.2015 17:21:13   
sonyasha
Gde ste nestaleeeee devojkeee?
Mm i ja evo pravili bundevaru, mljaaaac! Izvini Di!
Pola dana smo se izležavali a onda navalili na premeštanje nekih stvari po kući, skidanje presvlake sa kolica da ih perem, dogovaranje oko premeštanja nameštaja...oko ovog zadnjeg smo uspeli i da se podžavrljamo - naravno! Ja ne volim zatrpavanje nameštajem, a on ne voli da baca i eto ti čarlame user posted image
Sada čekamo Mišulenceta, stiže sa mojima sa Rajca! Baš mi nedostaje, a i nekako je sve suviše tiho i sređeno kada nije tu user posted image Dva dana, dosta, vreme da se vraćauser posted image

< Poruku je uredio sonyasha -- 25.10.2015 17:22:13 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1344
25.10.2015 17:50:36   
janabons
Gde ste zenske?
Ja danas popodne legla s Janom da dremnem, na kraju smo spavale tri satauser posted image
Pokusala da peglam, posle par min stomak pocne da boli, tako da ce to sacekati mm... ne vredi
Krenula do prodavnice, na pola puta me stislo. Da idem na prirodni, pa da se i ne brinem, ovako cu parazit ako treba da budem do cruser posted image

< Poruku je uredio janabons -- 25.10.2015 17:52:52 >

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1345
25.10.2015 18:44:59   
vocicana
Dobro vece dusice.
Dosla iz setnje, bas mi je prijalo. Dosla sam do zakljucka da me glava boli zbog anemije latentne. Sutra cu izvaditi rezultate pa da vidimo sta ce reci! Bas sam bila u rebusu danas, sta je sta je, popila sam sumece gvozdje danas, imam osecaj da mi je prijalo, mozda je placebo, ali mislim da mi je olaksalo muke. Boli me glava I sada, ali manje nego danas. Mozak mi se raspao 8 dana.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1346
25.10.2015 18:50:59   
vocicana
Sony ja I mm imamo ekstra odnos po pitanju tih stvari, namesta, gde cemo sta da stavimo, ja imam bas osecaj za prostor, isti smo, ne volimo previse namestaja, ali ja sam zena uzasna koju cvece ne zanima u zivotu niti mi ista lepo predstavlja. Moze da se osusi I propadne ja uopste ne obracam paznju.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1347
25.10.2015 20:33:10   
sonyasha
Voc, možda te boli glava jednostavno od trudničkih hormona?!znam da i to nije nemoguće, bilo je par ženica koje je to gnjavilo u turama celu trudnoću! Nadam se da će ti brzo proći i da te ne gnjavi više!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1348
25.10.2015 20:45:10   
Anoniman
Gde steuser posted image , mi setali, pa rucali, pa opet setali, pa U i ja svratile do moje jetrve, da se U igra sa sestricom, i onda se igrale, i pred polazak, se zavrti da pokaze kako igraju balerine, i udari se iza uha u ivicu stocica, prepala sam se, a njima sve ivice ostre, ni jedna nije zasticena, a imaju malu od 15 meseci, odsekla sam se... hvala Bogu nije nista strasno.

Direktna veza do poruke: 1349
25.10.2015 20:46:21   
vocicana
Jao kako bi ja volela da je to! Najvise bi volela u stvari da jeste neki problem, jer svaki ima resenje, a ovo vise ne vodi nicemu jer sam neupotrebljiva. Razmisljam I razmisljam a NIKAKAV odgovor na vidiku. Sutra da dam te rezultate I da rascistimo sta je. Bas me zamara sve to. Hvala duso na lepim zeljama.
Bas nas nema veceras, rascistile su se user posted image duplo manje smo se ispisala ovog meseca. Ja se rastuzila sto nema nigde nikoga.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here