Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 20:48:10
|
|
|
|
vocicana
|
E jbg bas! Taman se opustis dva minuta kad te klepi da samo ide, nema opustanja, moras da si na oprezu 24 h dnevno. Nadam se da je coka dobro, bas ti treba sada ovo nerviranje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 20:50:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ona je sada super, a bas je plakala, odsekla sam se, nije neka smota, ali bez patofnia, klizav parket, i tras, a rekli smo joj da se ne vrti, jer je opasno.. sva sreca nije pozadi...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 21:08:06
|
|
|
|
vocicana
|
Jao cuti! Ne smem ni da pomislim sta je sve moglo. Super da je dobro. Kako se ti osecas? Razmisljam opet neki dan, jbt koliko ste hrabre bile celo leto, kakav je pakao bio, kako je strasno toplo bilo I sve trudnice u zadnjem trimestru, katastrofa. Sebe ne smem ni da zamislim kakva bi bila. Opet me boli stomak veceras, bas onako, jedva cekam te rezultate ujutru da proverim.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 21:11:16
|
|
|
|
lesica
|
Drage moje, kakve ste? Ima li šta novo? Nego, zašto vam piskaram sad kao pala sa marsa kao i u mamama? A i ovde, jer i ovde ima mama, a i vama koje ćete to postati po prvi put može da znači još kako VAŽNO! Sutra, eventualno najkasnije prekosutra, ovde na rr će krenuti nova kampanja sponzorisana, u kojoj će doktori biti sat vremena online i odmah odgovarati na vaša pitanja vezano za bebe i dečicu. U timu lekara su pedijatar, dermatolog i psiholog. Pa ja sad piskaram iz razloga da se sutra ne začudite i da naravno budete spremen da posavite pitanje koje vas interesuje. Moćiće naravno i kasnije sve da se pita, ali kad ovo krene biće oni online i odmah će odgovarati. Tako da kome treba... Uglavnom videćete, nova tema, pisaćemo i mi modovi u najavi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 21:11:44
|
|
|
|
alex88
|
Voci mene je bolela glava do pre dve nedelje,sad da kucnem u drvo prestala,moguce da su trud.sintomi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 21:13:17
|
|
|
|
vocicana
|
Hvala Lesice, ja ako budem uspela da se organizujem bicu online, mada cu morati vec od svojih morati sutra da trazim pomoc, ali divna akcija, divni steeeeee!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 21:15:54
|
|
|
|
vocicana
|
Tvoja trudnoca je I veca od moje, majku mu, bas sam se namucila, da bar dana napravi pauzu, ne! Svakog dana boli, svakog dana sve jace, necu vise da pijem nista, sutra idem I ginekologu I internisti I neurologu. Nisam ja navikla ovako, a nikada u mom zivotu me glava nije bolela.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 21:20:17
|
|
|
|
alex88
|
Odi zbog sebe,bice ti lakse,nadam se da ce brzo proci i da je sve u redu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 21:20:46
|
|
|
|
janabons
|
Voci, saljem ti veliki zagrljaj. Nadam se da ces u narednih par dana dobiti konkretan odgovor, pa da ti bude lakse. Um, niko nas ne presece kao oni... bitno da je Unica dobro
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 22:06:30
|
|
|
|
vocicana
|
Hvala maco puno, bas mi znaci vasa podrska. Sve vas , javljam se sutra kada dodjem s posla, nadam se najboljem, dace Bog!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 25.10.2015 23:21:06
|
|
|
|
dijana1*
|
Okruglice kako ste mi Lesice taman da se spremimo sa pitanjima Mi cemo 99 % sutra za BG da Kosta primi vakcinu. Danas sam merila 2 puta i bila je 37 ali on cici, vristi, skace, jede.... ne znam ni ovih 37 kako ima. Ujutru ga vodim kod dr. ako mi daju dozvolu uvece krecemo. Au bre UM tacno kazu da Bog cuva decu i pijane. Mrzim kada mi se deca vrte u krug samo gledam gde ce se razbiti. Bitno je da Uni nista nije bilo. Meni sveki stigla pa ne mogu mnogo da mirujem, jedva cekam da se vratim u svoj ritam A beba me bas nisko udara, besiku mi razvali.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 26.10.2015 8:18:06
|
|
|
|
madre
|
ma da li je moguce da sam ja prva dobro jutroooo! odvela bogija u vrtic i sela da popijem kaficu, pa cu da nosim doznake u firmu i idem da radim nokte... bila sam u sredu na UZ, beba nam je super, nabacila je 1kg uzivamo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 26.10.2015 8:19:53
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro madre bas sam mislil na tebe gde si, super za bebicu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 26.10.2015 8:58:43
|
|
|
|
janabons
|
Dobro jutro trudnice Madre, super za bebicu Uzivajte samo Um, kod tebe situacija regularna?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 26.10.2015 9:18:52
|
|
|
|
Anoniman
|
jana sve po starom, sada me nista ne boli bebu osecam dosta nisko, kao da se umirila samo se meskolji, a kad udari bas zaboli, sutra ctg, nece ovo kod mene skoro ti, kako si? dajte ideju sta danas za rucak, nemam pojma
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 26.10.2015 9:48:15
|
|
|
|
alex88
|
Jutro .Madre ,Um ne mora da znaci,mozda nas iznenadis uskoro Mi danas punih 20 nedelja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 26.10.2015 11:30:06
|
|
|
|
branaV
|
Devojke , taman sam ispisala sve kad ono nestade tekst , pratim vas svakodnevno ali sam malo bezveze pa i nemam o cemu da pisem, cekam UZ 2.11. da mi se mozak malo smiri. Valjda ce
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 26.10.2015 11:46:23
|
|
|
|
alex88
|
Desava se to stalno,pises,pises i da objavis ono greska i teksta nema bice sve u reu ne brini
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 26.10.2015 12:37:15
|
|
|
|
Anoniman
|
evo mene, ja ipak otisla danas na ctg, smizla spava, pa ponavljaj drugi dobar, smorilo me vise ovo ponavljanje ctg, a otisla sam peske do dz, popila sok, i jela slatkise, ma nema sanse da je probudis, pa opet setak, kasnije cu do moje dr privatno da mi ukljuci jos jedan... Jos su mi mm poslali od veceras da radi u nocnu smenu na g. prelazu, bas su nasli kad da ga salju da covek poludi....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 26.10.2015 12:42:38
|
|
|
|
vonavoj
|
UM,lezi na ledja i umiri se,javice se..meni se nisu bas oglasavale na svakog ctg,pogotovo na kraju..jednom mi cak nije dobro ni sestra namestila..kad ono tajac,dr trci...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 26.10.2015 12:44:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma Von ovoj mojoj ne vredi, ona kada spava, spava, a dr bas tada radi ctg, i menjala bokove, otkucaji ok, ali miruje, posle je drugi bio dobar, ali sa isla opet da prosetam, jedva cekam da se porodim, ovi zadnji dani kao godina...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 26.10.2015 12:52:53
|
|
|
|
alex88
|
Jos malo Um,javi sta je rekla tvoja dr,hoce i da te pregleda?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 26.10.2015 12:55:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Nista ne znam,ona mi prvo rekla da odem do nje na odeljenje, ali ja nisam stigla do 12 h jer sam ponavljala ctg, a ona je do tada bila u bolnici, posle kada smo se cule , rece da dodjem kod nje veceras, javicu se..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 26.10.2015 13:36:55
|
|
|
|
sonyasha
|
Ćao trudničice! Kako ste od jutros? UM, to sa ctg-om je baš smaranje! Pritom ne možeš, a da se malo ne ufrčiš! Evo ja naš razmišljam kako je Buda miran i kako će nam to za par nedelja biti verovatno takav problem. Spram Vojina Buda je najveća spavalica na planeti sada sam morala da pojedem mandarine, čekam dvadeset minuta i još ga ćuškam da bi me par puta zveknuo i to nežno! Alex, bravo za dvadeset nedelja!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 26.10.2015 13:49:14
|
|
|
|
Anoniman
|
sony da, ista situacija, spavalica je nevidjena, za razliku od une koja se mrdala 24h dnevno, ovoj ni slatkisi ne pomazu, neverovatno...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?