Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 22:00:42
|
|
|
|
vocicana
|
I ti mamaj, ada, bekolino, ma bez obzira na sve strahove I sav haos, vi ste sjajne, naravno I ostale trudnicice. Msm da ce biti lepih vesti od mene, samo da stignem na destinaciju , pisem obavezno. Sada stvari, spakuj, prepakuj, sve po spisku. Ima li neka savet za prvo letenje avionom? Nemam neki strah, ali otkud znam, mozda treba neke stvari da znam...?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 22:01:39
|
|
|
|
bebilule
|
A moj je da necu znati staviti pelenu djetetu i odsjeci mu nokte . Salu na stranu, o porodjaju ne mislim previse, strah me je isto prevremenog, onda da li ce sve biti u redu sa bebom i tkt...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 22:02:54
|
|
|
|
bebilule
|
Vocicana, evo ti jedan savjet: Ne naginji se kroz prozor
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 22:05:16
|
|
|
|
vocicana
|
Oh draga moja, dala bi I sta imam I sta nemam kada bi znala da ce mi bol proci bar za mesec, mesec I po, da me na kratko popusti, pa neka se vrati posle I normalno je, rastem , tako mora. Ali kolena! Pa I ona su mi od sporta otisla, bas sam se razocarala u svoje telo, toliki sam kilavi Radovan! Pih! Ali! Necu da mi manjka pozitivne energije, ne sme tako, beba sve oseca! Ispricajte neki dobar Vic, jer ako to ne uradite...sledece sto ce mi dolaziti na pamet je kako izdrzati dojenje u onom tako neprirodnom stavu tela , ha! Salim se malo, inace cu prebaciti od ovog!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 22:06:45
|
|
|
|
adulence
|
Ahahhaha moj sadasnji strah je sta cu sa bebinom pisom,ahahahhahahah....ja imam devojcicu i ne znam sta se tu radi...ahahahha...jao boze jesam luda...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 22:06:54
|
|
|
|
vocicana
|
Jao necu , luda si, bas si me nasmejala. Muka mi je od voznje, a panicar nisam da nesto kao ono... Tako da jedino na mucninu racunam. 33 a tek sada u avion prvi put u zivotu! Ccc
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 22:08:52
|
|
|
|
vocicana
|
Ma gde luda. Pa normalno je. Okruzuju me devojcice, ja nista manje ne bi bila u rebusu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 22:12:47
|
|
|
|
dijana1*
|
Adulence ti nista ali bebanu ce verovatno biti omiljena igracka Sto se tice aviona bolje da se poklopim i cutim Jednom sam isla u Tunis i verovatno nikada vise. Moja greska je sto sam odgledala sve moguce emisije o avionskim nesrecama i onda pametnica usla u avion. Bila sam mokra kao da sam ga ja nosila do Tunisa. Mm se cepao od smeha nije me mogao prepoznati
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 22:58:20
|
|
|
|
vocicana
|
Ijao Di, pa bas za tolki strah nisam cula. Bicu ja ok, nema sansi da prepustim ovo ludo putovanje! Laku noc, ja sam pred komom!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 23:27:29
|
|
|
|
adulence
|
Ja se stravicno plasim laviona ali opet sa druge strane ga volim...ahahahha...nekako mi je to neko ludo iskustvo...heheheh... Jaooo a meni se bas nesto ne spava veceras,nema nam trudnica ,sve su polegale...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 3:29:06
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Zene ja opet ne spavam ni ovu noc,peglam ves,gledam farmu,ukljucila masinu vesa..uskoro sve to zavrsavam..nadam se da ce svrab prestati i da cu ubrzo da se pridruzim mm u krevetu,on me zeza u fazonu,svaku noc radis,koliko li si placena za te nocne smene i to plus u devetom mesecu trudnoce... Ko ne spava ,zelim mu da ubrzo zaspi,sto i sebi zelim...samo da svrab stane..zaspala bih ko klada...ovako trazim zanimaciju da se ne bi puno cesala...laku noc
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 6:44:15
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage . Kako ste spavale. Lidija nadam se da spavas sada. Ja se družim sa maramicom od ranog jutra. Inace ok sam cini mi se da ne ureknem. Mericu pritisak i danas. Sto se strahova tice ja se plasim kako cu u bolnici uzeti bebu. Nikad nisam drzala tako malo bice. Plašim se da mi ne ispadne....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 7:20:45
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro i od mene,ju ju ju ne moze e vise spavati razgolicen bas je hladno...ahahha...ne bunim se odmah da se zna,samo moram neku piddzamicu da aktiviram... Fino sam spavala ,cekam da se moje dete probudi,pa je vodjm u vrtic,a nakon toga na ctg...a onda kod moje kume koja je zbog mene pravila rusku salatu,jer aam joj pre neku noc poslala da mi se jede ruska...ahahaha
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 7:23:08
|
|
|
|
Maraj
|
Ijao adulence ruska salata dade mi ideju. Fali mi sunka samo.... jeste hladno. Ja obukoh i potkošulju od jutros
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 7:31:53
|
|
|
|
adulence
|
Obozavam je jos kad imas i kumu koja je obozava...ahhahah...tako da posle ctg odoh ja da klopam...mljac,mljac...a sto se tice tvog straha ,ne brini to je tvoje dete imaces zelju da ga ne ispustas...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 7:36:28
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro juto drugarice. Lepo sam spavala, ali opet jedva iz kreveta ustala. Bice bolje. Jao Maraj, ja nemam strah od uzimanje bebice, ne nikako. To je lako I najlepse, videces, a drugi put kada ga uzmes u ruke, odmah nekako dodjes pametan pa kazes, ej, drzi glavicu, polako uzmi bebu Ruska salata, ja trazih chat sa ruskom, sto imam dobar recept, zimska salata sa cajnom! Jako slasno, jasno!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 7:37:29
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro trudničice! Maraj, ja sam prošli put imala isti strah i prošao je tek kada smo došli kući, i kada sam se prepustila prirodnim instiktima da me vode! U bolnici sam bila ko kip Lidija, verujem da je teško ali samo pomisli koliko malo još ima i kraj je mukama, a početak uživanja! Moj je strah od starta bio da ne zaglavim u bolnici na održavanju, zbog Vojina! Sada razmišljam pozitivno, bodrim se, ali me muči i tih sedam dana u bolnici kada neću da ga vidim Znam da zvuči glupo i razmaženo, ali do sada se nismo tako razdvajali i najgore što nema poseta Jedva čekam vikend, da donesemo Vojinove stvarčice da slažem i trebim! Mali Buda je noćna smena, noću vitla a danju spava, nagrabusili smo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 7:47:38
|
|
|
|
Maraj
|
Nema me. .odoh u maxi ....a za sve je kriva adulence i njena ruska salata
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 7:57:24
|
|
|
|
vocicana
|
Uuu, danas smo u desetoj nedelji, kako za cas nesto. Srecica
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 8:33:22
|
|
|
|
Anoniman
|
jutroooooo i od meneee..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 8:37:44
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Dobro jutro i od mene,budna od 7h.legla u 4h.ustajala tri puta..ma uzas..ovo je mucenje zestoko...bas sam umorna,takodje kicma boli..mislim da je vise od umora..a i zbog tezine stomaka..jao Gospode... Voci nemam poruku od tebe pp. Mammaj to tvoje preseljenje je lepa vest,idete u Vasu kucu,nadam se da cemo mm i ja jednog dana moci da kupimo kucu i da ne budemo vise podstanari. Ado,Bekolino zene mogu misliti koliko.je Vama tesko jer gurate pun deveti..mozda bi mogla i ja da izguram ali iz ove tacke gledista mogla bi sutra da me porode,koza me boli od cesanja,napravila sam kraste i modrice po kozi,..place mi se...celo me telo boli,ne mogu da verujem da nisu za sve ove godine mogli da smisle neki lek da olaksaju trudnicama ovaj problem... Maraj posalji rusku,volim.je i ja..pozdrav za sve drugarice rr.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 8:41:02
|
|
|
|
dijana1*
|
Jutro Ostavila sam decu u vrtic i sada pijem kaficu. Samo da se ne navucem na kafanu Adulence extra ideja. Verovatno cu i ja danas spremiti rusku, domacu supu i sta bi jos moglo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 8:48:12
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro drage, ja fino spavala, bendžamin radi svoje Ja danas punih 34 nedelja, bravo jaaaaa Uh ruska salata, njamiii, baš mi se jede sad, gde spomenuste, dal bi znao to mm da napravi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 8:50:26
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Kod mene danas punjene paprike, vec se krckaju Ja sam solidno spavala, hvala Bensedinu Danas punih 36., sutra na uz, jedva cekammmm. Popijem kafu, pa odoh u skolicu, danas poslednji cas. Jesam li ja jedina koja se trenutno ne plasi ni od cega, lele ko zna sta ce me snaci kad tako kuliram. Ljubim vas sve!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 8:55:10
|
|
|
|
Anoniman
|
jess nii jedia, tu sam i ja, neko ce reci da sam luda meni samo nekako brzo prolaze nedelje za 8 nedelja nas nece biti 3 vec 4 ako Bog da..... ja ne volim rusku salatu, bas sada smisljam sta bih mogla za rucak
< Poruku je uredio Unina mama -- 9.9.2015 8:56:15 >
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?