|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
8.9.2015 11:51:47   
Maraj
Oko sinusa. Mozda i od ove alergije. Sva sam zapusena. Sad cu da lopijem kafu pa da vidim hoce li stati

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 926
8.9.2015 12:23:50   
superm
Ola! Bila sam jutros na ctg- u, sve ok! Zanimljivo da inače imam kontrakcije, imala sam ih neki minut pre ctg-a, a u toku nijednu! Šmizla se primiri kad ne treba! Sramota me da se žalim na kontrakcije dr!user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 927
8.9.2015 12:31:06   
GagaT
Dijana RR,
Nemam nameru da se svadjam imam samo potrebu da kazem svoje misljenje. Vi kao administratori ne treba da budete prema clanovima kao policajci. To znaci da ako sam ja trudna ici cu u trudnicke teme, kad pravim bebu ici cu na dve crtice.. Itd. Ali ne mozete me ucenjivati da ja moram pisati i na drugim temama akonemam sta da kazem. Prosto to me ne zanima... Vasa pravila retko ko ima na pameti kada udje na forum da vidi kako su zene koje su u istoj situaciji kao i sam clan. Pravila se prihvataju pri registraciji mehanicki- ja prva nisam naucila napa,et vasa pravila. U ostalom toliko je drugih lepih foruma da prosto ne moram nikad nista i napisati ovde.

Tako da malo to strazarenje nije u redu sa moje tacke gledista. Pise gde ko hoce i trazi informacije gde moze.
Niko ne lista 50strana trudnickih tema da nadje odgovor na svoje pitanje nego ukuca pitanje pa sta mu izbaci.
Ovako ja razmisljam a ti sad ne uzmi za zlo, ja nisam opominjana ali sigurno cu nekad napraviti gresku. Na stranim forumima to nije praksa, pa eto samo toliko.

Inace pozdrav svim trudnicama i zelim vam puno srece.

Mislim da je ovo poslednja moja aktivnost na RR i znam masu koja je zbog ovih i slicnih stvari napustila forum.

Puno srece u daljem radu zelim i RR

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 928
8.9.2015 12:31:13   
jess021
Ju koliko nas je sto sitno brojimo, divotauser posted image
Ja dosla sa depilacije, malo da odmorim i da se bacim na pravljenje torte.
Sad sam se setila posle moram u dz po nalaze, pa cu uzeti uput za porodiliste i za zuticu, bolje da ja to odradim.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 929
8.9.2015 12:34:36   
popkica bebic
Jao, zene drage, ja sam prebrojala zvezde danas! Isla zubaru i bolelo je. Zivac se nije umrtvio bio, pa sad sve Jovo nanovo. Dali su mi i anesteziju, bez adrenalina, ma to je kao vodu da sam primila. Uh, al se isplakah! user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 930
8.9.2015 12:36:24   
Anoniman
Gagoo nemoj da ides sada pred kraj!user posted image

Popkice bas bezveze, mogu samo da zamislim kako boli.user posted image

(odgovor članu popkica bebic)
  Direktna veza do poruke: 931
8.9.2015 12:45:29   
LIDIJA STEVAN
Gago nemoj se nervirati...
Evo i mene da se javim sa izvestajem.Ctg uredan,kontrakcije nema,medjutim kad me dr.video,osip po kozi i moje otekle noge..wow..htwo da me smesti vec u petak u bolnicu,no odlucio ipak ponedeljak na odeljenju vrt-a.Da donesem sveze nalaze krvi,urina, ,kr.gr.,urinokulturu,briseve.U toku sl.nedelje bi mi radio carski.Tako da zene drage jedva cekam.

Dete je najvece blago..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 932
8.9.2015 12:59:22   
isidora88
trudnice drage, ne stizem da pisem, ucim, imam ispit sledece nedelje , zena mi cisti stan, mislim da cu ovo cesce da praktikujem jer dok ja muzu sve objasnim smorim se, ovako zena ide i detaljno sve ribauser posted image
moj Aleksej se vrpolji, cesto me i stomak zaboli, pogotovo sto mi jos uvek pritiska besiku, nikako da se podigne malo...
ljubim vas, cuvajte seuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 933
8.9.2015 13:10:50   
dijana1*
Gago niti mi se svadja niti mi je do toga da izigravam policajca. Napisala si svoje misljenje sto je ok. Ako mislis da ima bolje mesto za pricu ti idi, srecno.
Niko nije rekao da cekalica mora da pise kako se beba presvlaci. Da trudnica koja je iz prvog puta ostala trudna mora da pise u vto temi ili da mama mora da pise o trudnoci i ishrani. Cekalice imaju svoj podforum sa brdo tema, trudnice svoj i mame svoj plus razgoori o svemu i svacemu. Ako si trudnica onda pisi 3 posta u ovoj temi gde ste, kako ste , sta se radi. Ako ides na ctg , otvoris temu ctg pa pises tamo, ako si prala bebin ves udji u temu pranje bebinih stvari itd....
A ako ti ne pase ovaj domaci ti nadji bolji strani forum. Srecno.

E sada za sebe da napisem.
Danas prvi dan da mi oba klinca ostaju u vrticu na spavanju. Bas sam bila umorna. Dosla sam kuci i zaspala kao top.
Za sve velikiuser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 8.9.2015 13:11:32 >

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 934
8.9.2015 13:28:18   
wivern
IZVORNA PORUKA: GagaT
Tako da malo to strazarenje nije u redu sa moje tacke gledista. Pise gde ko hoce i trazi informacije gde moze.

Moram da se ubacim u raspravu, jer si u ovoj recenici upravo sve objasnila. Ovo je forum o zatrudnjivanju, trudnoci, porodici... Meni je bilo daleko lakse da na ovom forumu nadjem sve potrebne informacije nego na nekom drugom, jer me nisu zanimala chat-ovanja nego prave informacije. Chat tema je za caskanje, a teme su za nas koje nesto interesuje. Ni ja nisam znala pravila foruma u pocetku ali sam se vrlo brzo navikla na njih i postujem ih. Ne vidim u cemu je problem da se o bebinoj garderobi pise u toj temi, ili o godisnjem odmoru u odgovarajucoj temi. Vi pisete pa pisete, zar je toliko tesko preci sa jedne teme na drugu.

I jos da vas sve user posted image , mazite stomacice i no sikiriki.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 935
8.9.2015 13:35:22   
adulence
Hej hej...ja sam zaspala boze ja se onesvestim kada zaspim niti sta cujem ma nista topovi bi pored mene mogli...
Sad me malo glava boli,gotova mi masina odoh da rasirim ves...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 936
8.9.2015 14:04:01   
jess021
Ja sam ispekla kore i skuvala filove, koji se upravo hlade i sad me bole ledja, a necu smeti mm da kukam, jer ce me u top staviti.
Lidija, pa ti ce jos malo na cruser posted image user posted image
Joj jedva cekam cetvrtak i taj uz.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 937
8.9.2015 14:12:37   
vocicana
Bila plasticnom hirurgu, sve je u redu, mladezi su svetli imam keratozu na tom koji se promenio, tako da sam sada mirna.
Lidija bravo za tebe zelim ti sve naj naj. Sve vas ljubim.
Ali jos jedna zackoljica pred put, definitivno cu morati neurologu ne mogu da se pomerim od kicme.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 938
8.9.2015 14:42:45   
Maraj
Ijao lidija pa ti se sledece nedelje druzis sa Jovanom!!! user posted image
jess jesi li stavila pojas dok si bila u kuhinji? Ja kad znam da cu duze stajati stavim pojas i bude mi lakse.
ja sad izdinstala mlev.meso za musaku. Pa cu tamo oko 4 da izmesam sa krompirom pa u rernu

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 939
8.9.2015 14:46:14   
adulence
ja sam po malo gladnjikava sada a nisam spremala rucak,jer danas idemo kod moje bake na rucak...jedva cekam ta zena ubija kako kuva,jos je pravila i tiramisu...mmmm

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 940
8.9.2015 14:54:01   
Anoniman
konacno stigli kuriri, cekam ih ceo danuser posted image U mi je opremljena za vrtic, jos cizmice lepe za jesen da nadjemouser posted image Nora za dolazakuser posted image sada je red na mamuuser posted image Maraj cekam mm da dodje sa posla pa posto mu je danas rodjendan mislim se da me casti i porucim onaj 4o, mozda si u pravuuser posted image
Moji ce sada da vode U kod njih, ja rucak nisam ni stavila, danas ce biti jaja i virsle, za veceru pravim pitu sa mesom i pivom by Jole 82 predobra pitauser posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 941
8.9.2015 15:02:39   
Maraj
Ijao um sorry moj trudnicki mozak..... Pa srecan ti muzu rođendan!!! E a originalna si majke mi, njemu rodjendan pa tebe da casti user posted image moracu i ja mog tako da "vaspitam" user posted image
e ja bi isto 40

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 942
8.9.2015 15:07:06   
Anoniman
Hvala Maraj, ahahhaha ja sam njemu kupila kosulju, mogao bi on meni nesto, moracu posle da ga ubedimuser posted image
Meni se vise sviidja bez krzna, za dnevnu i jesenju varijantu je, pitala sam ih isti je model u pitanju samo 2u1user posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 943
8.9.2015 15:12:00   
jess021
Maraj, stavila sam pojas, ali me ledja ubijaju.
No, to se meni uvek desava kad dugo stojim, zbog stopala, imam jako visok ris.
Mislim da je vredelo, torta je u frizideru, sve je islo po planuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 944
8.9.2015 15:16:27   
madre
A sta to sa krznom,bez krzna? Hocu ja da vidim,hocu ja da vidimuser posted image
Jess,a koju torticu si pravila?

< Poruku je uredio madre -- 8.9.2015 15:17:43 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 945
8.9.2015 15:17:58   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: madre

A sta to sa krznom,bez krzna? Hocu ja da vidim,hocu ja da vidimuser posted image

imas poruku na fbuser posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 946
8.9.2015 15:30:16   
LIDIJA STEVAN
Da da Jess,Maraj..sledece nedelje dace Bog..oni se dive kako izdrzavam,da ste videli kako su me danas gledali,sazaljivo i zabrinuto jer ne spavam,noge ko balvani,plase se za pritisak jer alergija mi stvara nervozu i na kraju moja bolesna kicma koja trpi teret od stomaka..sad sam odremala sat vremena i probudih se opet sa svrabom...

Dete je najvece blago..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 947
8.9.2015 15:35:04   
Anoniman
Lidija je li to sledece nedelje stize beba??user posted image Divnooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
  Direktna veza do poruke: 948
8.9.2015 15:35:49   
adulence
Lidija pa bravk zeno ti ces nam brzo...
Jao zene mene rastura glava...ja cekam mog tatu da pokupi Ivu iz vrtica pa da dodju po mene i idemo kod bake na rucak mm ce pravo tamo doci...

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 949
8.9.2015 15:47:15   
jess021

IZVORNA PORUKA: madre

Madre, pravila sam ovu. Mislim da je odlicna, mozda malo niska za tortu, ali videcu jos kad stavim ganas.
Otpala sam. Isprzila ribu i cekam mm da dodje s posla. Moram da nabacim kez, ne sme da vidi da sam umorna i da me nesto boliuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here