Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 13:26:15
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Maraj jekiki ti si dobra ja svaki put od frizera dodjem kuci i placem I ja sam u nedelju plakala zato što me je frizerka užasno ošišala. Sinoć sam otišla ponovo na šišanje ali kod mog starog frizera. Sada imam super kratku bob frizuru!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 13:39:33
|
|
|
|
Jole84
|
Cao zenskice drage, kako ste? Danas mi je divan dan, pa sam sva emotivna. Mila me grli ceo dan a drugi bebi gilicka lagano. Osecam se najsrecnijom zenom na svetu. Kad dodjem do kompa, saljem vam torticu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 13:47:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Jole srecan divan dan Ja sam uzela sredjivati garderober, i slagala sve sta sam kupila za Noru, jedva cekam da poskidam etikete i da perem, postavila sam u temi odelce u kojem cemo izaci ako Bog da jojjj a tek koliko me stvari ceka Uninih da donesem od mame, jedva cekam, i kolica, i krevetac da vratim kucici svojoj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 14:16:03
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Valerie, bravo za 37, jedva čekam da se i ja tako primaknem, ali ima joooooš da guram. Jole, srećan ti rođendan Bekolino možda šopinguje, a mi razmišljamo ovde.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 14:33:30
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Jole srecan rodjendan.. Suzi u pravu si bas nas ima dosta sa malim razmakom izmedju porodjaja...jedva cekam... Ja sam se rastocila,obrisala parket u celoj kuci,kuhinju oribala i kupatilo,prasinu prebrisala..gotova sam..otpadaju ledja,sve me boli.Oko 16h cu imati goste,dolaze mi prijatelji sa decom..pa sad malo da odmorim dok ne dodju oni...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 14:35:09
|
|
|
|
suzi kju
|
Jole srećan rođendan!!! A ko se porađa u frontu, samo ja i Maraj?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 14:42:05
|
|
|
|
jess021
|
Jole, srecan rodjus! Ja bila u skolici, pa posle sa zenama iz skolice na kafi, jer nam je ovo bio poslednji cas. Sutra na uz, a posle Isidora i ja idemo na kafu, jedva cekam Kad smo kod frizera, ja sam prosli put skratila 5cm, nije mi skoro bila tako kratka. Posle idem na feniranje, pa na neki seminar, pa na rodjus kod drugarice, taman ce dan da mi brzo prodje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 15:00:38
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Tu sam necete me se tako lako resiti hihi Stanje redovno mada me desni malo bole ....Jolee srecan roooodjuuus nasa device Hocemo li da se poradjamo zeneee bice veselo od nedelje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 15:05:08
|
|
|
|
Maraj
|
Jole srecan ti divan dan ja sad dosla od depilacije. Ijao sto boli. Otekla sam. I to u butinama i kolenima. Mislim da zato nisam mogla sama da se izdepiliram. Uh jedva izdrzah... sad sam naseckala dve kruske pa da prezalogajim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 15:47:42
|
|
|
|
vocicana
|
O draga moj, evo ja spakovala sve za put, idem jos malo. Sutra me ceka naporan dan, sa trcanjem po belom svetu , ja vas sve punoooooo, idem lagano, nisam htela da zbrisem dok se ne javim. Javljajte sledece sutra oko 18-19 h. Objavicu bas jednu slicicu odande, u onom kako zamisljate forumasice, da se pojavim u velikom stilu. Ljubim vas, caoooo! P. S. Mislim da je Bekolino tamo gde treba da bude, rekoh ja da ce ili ona ili Ada da zavrse sa tom stomak problematikom do kraja nedelje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 16:15:47
|
|
|
|
Maraj
|
Srećan put i lep provod
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 17:19:05
|
|
|
|
janabons
|
CAoo Jole, srecan ti rodjenda, sve najlepse ti zelim Voci, srecan put i lep provod. Bekolino, gde li si......? Ceo dan spremala zimnicu, veceras idem sa sestrom na lignje, da malo dam sebi oduska. Skroz sam zapusena i dalje....nece ni nocas biti spavanja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 17:20:48
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Molim da me moderatori ne grde jer je tema dugo mrtva pa moram ovde da postavim pitanje a neka mi neko slobodno odgovori u pravoj temi ili na pp da li je neko išao u školicu roditeljstva dz palilula i kako je bio zadovoljan, da li znate da li posoji skolica u Frontu na sajtu ne piše nipta Hvala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 17:55:44
|
|
|
|
jess021
|
Ja dosla od frizera i dok me je fenirao, gledam se u ogledalo i kontam kako su mi usne otekle, kao da imam silikone. Nos se jos uvek nije rasirio, a to mi je jedan od vecih tripova Voci, srecan put!! Lisa, pisi slobodno u temi, aktivirace se cim ti napises post Suzi, vidim da virkas
< Poruku je uredio jess021 -- 9.9.2015 17:56:15 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 18:26:26
|
|
|
|
suzi kju
|
Jess Ne samo da virkam nego sam i pisala, sigurno ti je promaklo. Čestitala sam ti i nedelju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 18:31:32
|
|
|
|
Maraj
|
Mene pre sat i po zaboleo cudno stomak ko u predelu zeludca ....nesto ko grc da sam morala ds legnem cak mi suze posle koliko me zabolelo. Malo sam se umirila i proslo. I sad mi nesto cudno tu oko zeludca....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 18:39:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj bebac te sigurno pritiska. Lisa Jana uzivaj veceras! Voci srecan put, kupi nesto lepo u Holandiji Ja ceo dan sredjivala garderobere, pa sam pravila pitu, posto sinoc nisam, U opet kod kojih, mesi kolace ko bajagi pa svaki dan zeli da ide, ja sada malo prilegla!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 18:54:41
|
|
|
|
Maraj
|
Um pravo da ti kazem malo sam se prepala. Ne znam kako kontrakcije izgledaju a i nikad me nije boleo tako visoko stomak u trudnoci.... vi pricate i o BH kontrakcijama ja mislim da ni to nisam imala.... ma lojma nemam nista zato kad se nesto desi isprepadam se sta je sad....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 18:57:21
|
|
|
|
Anoniman
|
maraj ja sam tek od pre 2 nedelje primetila bh, meni se stomak tako stvrdne, i zaboli, i onda se opusti, ja ga pipnem odmah je meksi, do skoro ih nisam ni osecala, ne brini da su kontrakcije boleo bi te ce stomak, ne samo kod zeludca
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 19:02:00
|
|
|
|
Maraj
|
Valjda cu znati da prepoznam osecam se kao
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 19:04:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj ti ces ubrzo na cr, neces ih 100% ni osetiti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 19:10:15
|
|
|
|
janabons
|
Um,odmori, dok smizla nije tu KAd ce krenuti u vrtic?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 19:13:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Cekam je svakog trena da stigne . Trebalo bi od 1.10 ona jedva ceka, a super mi je sto su mm kancelarije premestili odmha do vrtica, tako da on radi od 8, pa ce je on voditi kako je vama u vrticu?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 19:31:33
|
|
|
|
janabons
|
TAman da se odmoris pred porodjaj MAlo je nervoznija bila kad dodje kuci prve nedelje, ipak nije isla dva meseca...sad se polako dovodimo u normalu....u 8 joj pada glava, nikad se dovoljno ne naspava u vrticu, a velika je spavalica
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 9.9.2015 20:41:24
|
|
|
|
madre
|
dobro vece, drugari ja sam ceo dan slogirana i nekako fuj, troma i muka mi, manta mi se nesto u glavi, bez energije sam skroz bila sam na danas na uz, nas decak ima 400 gr i stoji karlicno, sve je kako treba janabons, bas ti zavidim na tom druzenju. vocicana, srecan put i lepo se provedi... jole, srecan ti rodjendanko i ovde jess, i ti lunjas svuda, bas se uzivim kad procitam gde si sve bila maraj, nisu to kontrakcije sigurno, verovatno beba pritiska zeludac... inace, vise se ne meri duzina bebe, je l da?
< Poruku je uredio madre -- 9.9.2015 20:42:14 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?