|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
9.9.2015 9:00:05   
jess021
UM, dobro je, vec sam mislila da sa mnom nesto nije u reduuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1001
9.9.2015 9:02:12   
suzi kju
Mene niko ne registruje user posted image
Jesam li ja to invisible? user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1002
9.9.2015 9:05:22   
Anoniman
takva sam ja bila prvi put,i svi oko mene su gvorili ma pusti je folira se, sigurno u sebi umire od straha ali bas sam pozitivna otisla na porodjaj i super prosla, videcemo sta ce sada biti....
meni sada pada tesko samo sto ostavljam unu, ali posto se kod nas pordiliste renovira pustaju te za 24h ako je sve ok sa tobom i bebom, pa molim Boga za to....user posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 1003
9.9.2015 9:06:37   
Anoniman
suziiiuser posted image user posted image za 34 nedelju♡

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1004
9.9.2015 9:29:02   
MAMAMAJ
Jess, bravo za 36, i ne brini, tvoj je stav najzdraviji, videćeš da će sve biti ok, dobrim delom zbog tvog stava, koji je i ključ uspeha.
Suzi, bravo za 34, približava se. user posted image
Lidija, ne bi ni mi uspeli da nam nije mog zlatnog svekra, koji je deo para nekim čudom uštedeo, a deo pozajmio od poslodavca, za kojeg je sada vezan do sl godine, do te mere da ga već 4m drži u inostranstvu, da čovek ne može da dođe da nas vidi i da nam pomogne da skarabudžimo taj neki pregradni zid i uselimo se, a mi sami to ne možemo, nego da plaćamo majstora, a što bismo kad on to čovek ume da uradi. A nemamo ni para, realno. Zbog mog svekra bih mogla da plačem non stop, jad pomislim kako se muči, a koliko je to jedno divno, dobro stvorenje, Bog ga sačuvao.
Sonya, kako si ti? Znači, Buda će noću zezati, spremaj se. user posted image
Ada, Bekolino, veliki user posted image
Jekiki, obećah neku šampitu prošle nedelje , danas ću da pravim, pa šaljem... user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1005
9.9.2015 9:29:15   
bebilule
Jutro, sunce, kafa, knjiga....ljepota
Suzi user posted image za 34
Jess user posted image za 36

I ja sam mislila o tome ko zna šta će me snaći kad toliko kuliram. O porođaju i ne mislim. Pitaju me jel mi frka, meni stvarno nije, valjda što nemam pojma šta me čeka, otkud znam. Malo sam preopuštena. Meni je najbitnije da mi bebać bude dobro, a sve ostalo...gazim svaki dan kao da nisam trudna user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1006
9.9.2015 9:36:52   
isidora88
Jutro trudniceuser posted image
Lidija ti se stvarno mucis, naa.se da cete uskoro poroditi da malo odmoris.
Ja ne volim rusku salatuuser posted image , nemam pojma sta cu za rucak, muka mi je od kuvanja iako sam od kad aam trudna mozda 4,5 ruckova skuvala.
Jutros sam bila da vadim krv za krvnu grupu i za stitnu, obe ruke su mi sad modre, imam grozne veneuser posted image
I dalje mi je muka, odlepicu, inace sam usla u 19.nedelju i 5.mesecuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1007
9.9.2015 9:48:06   
adulence
Zeneeeee...bas mi je drago da sam vam dala ideju sa ruskom...hehe
Nego ja danas punih38,od sutra 39 nedelja....aaaa...
Jess i ja sutra na uz jedva cekam nisam ovog mog deckonju videla mesec dana...ja uradila ctg,pa nije bio dobar poslali me da pojedem nesto slatko sada cekam da prodje pauza pa odoh opet,ne znam sta im znaci kada nije dobar,videcemo,javljam u svakom slucaju...
Jess tako i ja u prvoj trudnoci ma nista me nije plasilo,i sve je bilo divno i krasno,sada znam kroz sta prolazim pa je prirodno da mi je frka malo...hehehe...
Lidija drzi se zeno jos malo...sve vas grlim...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1008
9.9.2015 9:51:13   
suzi kju
Jess, Adulence bravo za vas. Leti vreme.
Nas nekoliko će se poroditi baš u par dana razlike, ja, Maraj, Ada, Jess, Bekolino i Lidija, jel tako? Sve do kraja septembra user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1009
9.9.2015 9:52:11   
Maraj
Suzi user posted image
ja sad dosla iz maxi-ja . Sad cu da stavim povrce za rusku. Zakazala sam i depilaciju za posle podne. Do kolena mogu al iznad kolena me toliko sada boli da ne mogu sama. Covece otkad ja nisam bila na depilaciji. 900din su cele noge a pola 800 din. ja ocekivala da ce pola nogu biti oko 500din

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1010
9.9.2015 10:03:27   
Anoniman
Suzi zaboravila si Superm i Valerieuser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1011
9.9.2015 10:12:26   
jekiki
IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ

Jekiki, obećah neku šampitu prošle nedelje , danas ću da pravim, pa šaljem... user posted image

O hvala hvala sto me nisi zaboravila za sampitu , to ne odbijam i cokoladne stvari user posted image
Jess za 36-tu nedelju user posted image
Suzi za 34-tu nedelju user posted image
Maraj dobaci malo ruske salat, jeste da kuvam pasulj ali uklopice se to u moj stomak user posted image
Adulence i tebi za punih 38 nedelja user posted image sutra se mozda vidimo, ako vidis crvenokosu ta sam user posted image
Ostale moje trudnicice i stomacici user posted image
Pa da se pohvalim i ja bila juce na sisanju i farbanju, skratih 20cm kose, sada mi malo prekriva rame, kukala je frizerka, malo mm, a meni lepoooooo, ona griva me urnisala

< Poruku je uredio jekiki -- 9.9.2015 10:13:54 >

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1012
9.9.2015 10:35:05   
adulence
Evo ja zavrsila dobar je ovaj drugi ctg sve je u redu...sad dodjoh u moj najdrazi zemun kod kume na ruski

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1013
9.9.2015 10:49:12   
Maraj
Super adulence.
jekiki ti si dobra ja svaki put od frizera dodjem kuci i placem
zavrsila sam sad rusku i prisela. Ledja me zabolela

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1014
9.9.2015 10:52:11   
jekiki
Maraj kosa raste, a ja sam inace ranije znala da budem bas ekstremna i sto se tice boje i duzine, iz krajnosti u krajnost, sada sam se malo smirila, godine cine svoje hhehehehe
Ada super za CTG

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1015
9.9.2015 10:53:27   
suzi kju
Joj da, zaboravila sam njih dve skroz, za superm sam mislila da će kasnije... Trudnički mozak user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1016
9.9.2015 11:18:40   
janabons
Jutro, daan, kako god...nocas skoro uopste nisamm spavala, ne mogu da gutam, nos zapusen skroz...i sad sam ko zombi...uzela da spremam nesto od zimnice, da se zanimam.
Lidija, mogu samo da zamislim kako je tebi u tim mukama, ...jos malo i uzivacete..izdrzi
Popila sam caj sa medom, ne znam sta bih jos mogla, da mi bude bolje
Drzte se zene,jos malo i krece baby boomuser posted image Tu sam da vas sve ispratim u porodiliste i docekamuser posted image

< Poruku je uredio janabons -- 9.9.2015 11:19:33 >

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1017
9.9.2015 11:19:07   
MAMAMAJ
Ada, joj, Zemun... Uživaj. Ja ujutru opet tamo, i to u porodilište na ekspertski uz, jedva čekam. user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1018
9.9.2015 11:21:03   
Maraj
Napravila sam sad i povrtnu čorbu i vise za danas ne ulazim u kuhinju.
merila sam pritisak. Sad mi je 128/69 puls 91
mislim da se smiruje jedino ovaj puls zeza. Ovo je bez lekova. Kupila sam danas magnezijum i bensedin. Al veceras cu krenuti sa magnezijumom a probacu bez bensedina

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1019
9.9.2015 12:04:52   
Jekica_88
Gde ste user posted image
Ja se raspadam od jutros , išla sam da vadim krv i vratila se malo u krevet bolje da nisam odvratno se osećam sada. Boli me donji deo ledja kao bubrezi i prepone me strasno bole... sledeće nedelje prijem u bolnicu i još malo i upoznaću moju Milicu ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1020
9.9.2015 12:26:35   
superm
Suzi, Jess!user posted image

Jekice, i moja devojčica je Milica i treba da je upoznam ili sledeće nedelje ili neki dan posle 20.9.!

Ljudi, toliki umor osećam, ne znam o čemu se radiuser posted image

Danas radim briseve, sutra i prekosutra urin i ks, u petak idem na depilaciju, al će žena imati posla!user posted image user posted image

< Poruku je uredio superm -- 9.9.2015 12:27:13 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Jekica_88)
Direktna veza do poruke: 1021
9.9.2015 12:32:22   
vocicana
user posted image Jess user posted image Suzi, a superm, ja sam patosirana od bolovanje, siznucu vise. Lepo dam spavala, manje vise, ali zato sada ne mogu nikuda I nikako.
Svi smo nikakvi, cast izuzecima.
Nisam htela da smaram zene koje se dobro osecaju sa mojim bolnim ledjima, stvarno se pitam sta cu raditi kasnije.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1022
9.9.2015 12:52:24   
MAMAMAJ
Superm, znaš i sama, beba crpi sve sada, ubrzano raste, a možda si se i malo preforsirala, odmaraj sada ceo dan, ako si u prilici.
Ma, Voci, pozitivo, kakvo smaranje, samo se ti olakšaj, ženo, kaži što ti je na srcu, bude nam lakše, ipak smo mi ovde sve u sličnoj situaciji. Mene zeza desna prepona, hodam po kući i samo od jednom me preseče, da klecnem prosto.
Nadam se da se moj bebac nekuda okrenuo, drugačije ga osećam ovih dana, a možda je samo porastao, videćemo sutra.
Gde je Bekolino user posted image

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 9.9.2015 12:56:30 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1023
9.9.2015 13:03:01   
superm
Da, stvarno, gde je Bekolino?

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1024
9.9.2015 13:16:10   
Valerie
bekolinoooooo! javi seee user posted image

malo bili do parkica, detetu nikad dosta, a meni tesko i da sedim user posted image
uskoro ce ona i taja po ceo dan da skitaju, samo cu ja da patim bez njih!
i onda do lilija, uvek mislim jedna - dve stvari, a onda opet nabijem racun, grrr sve je preskupoooo

bravo za nedelje! user posted image mi 37 punih

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here