Tahini -> RE: Inseminacija IV deo (26.3.2021 7:22:13)
|
Draga MOVEIT Hvala na podrsci:) :*, pre 2 dana osim tog koncica nista, pa posle 15 h krenulo braonkasto po malo, jedan ulozak na njemu linija samo u tragu, a od juce tacno na 26 Dan, krenula je prava krv I komadici, klasican Mc. Idemo dalje :) :*.... Ti nemoj da se opterecujes sada nikako, ne mora da znaci da je menstruacija, Jos je rano, tebi dolaze do 30 dana, Jos je rano.. Tek ti je bio 23.dan...ne obracaj paznju na te simptome,misli pozitivno. Ja bas imam dobar osecaj za tebe, bice to ok. :) * Nema predaje, guramo dalje bez obzira na ishod, samo pozitivno.. Javljaj, ja drzim palceve da ti beta bude lepa:) :) IZVORNA PORUKA: MOVEIT Tahini draga, bas mi je zao.. ๐ญ Jako sam razocarana, od pocetka dopisivanja je neobicno pozitna energija, i iskreno mnogo sam ocekivala.. Ostajem pri tome da hrabrimo same sebe i idemo napred, da ne trosimo zivce i energiju na neuspele pokusaje trebace nam za bebca nakon nekog uspesnog, a neki mora biti uspesan.. Kod mene nema nista, imam sve standardne simptome pms-a kao da cu dobiti svakog trenutka.. Tek mi je 23 dan, tako da pretpostavljam da ce me hormoni cimati jos bar 5 dana.. S obzirom na okolnosti, nemam nikakve nade, posebno me obezhrabruje sto me jajnici zigaju neizmenicno i povremeno, a to mi je dobro poznat osecaj.. ๐ Ali sta cemo, sta je tu je, idemo dalje...โค๏ธ Ako dodje do neke promene javljaj..
|
|
|
|