Tahini -> RE: Inseminacija IV deo (20.3.2021 7:29:01)
|
Evo me MoveIt:) u pocetku dok Sam pokusavala, a nisam mogla jako sam se nervirala, ni na kraj pameti mi nije bilo da cu se nacekati toliko ili da je tesko napravitu bebu:), a ceo zivot sam pazila da ne ostanem trudna(dok Sam bila devojka, a ne udata zena:) :D) jer nikad ne bih abortirala, ali eto, sudbina, :) Moje iskustvo je cool, 9 Dan ciklusa prvi ultra zvuk I merenje E2, pa desti, pa 12 Dan uz I E2... Merenje I endometrijua I folikula. Stop I injkecija u subotu uvece I nakon 36 h inseminacija... Kaze mi ginekolog uboli smo vreme spermica je bila dobra, moje vrednostI ok, sad je samo do Boga:), lezala sam 20 minuta I otisla kuci. IZ Beograda sam ali zivim u GR, pa sam je I ovde odradila u jednoj od najboljih klinka za reprodukciju. Mene je jutros malo probadao donji stomak, I osecam neki vodeni sekret... Od utrogestana mi nije muka I ok ga podnosim za sada:) ja se super osecam:) ne znam, kad Sam radila inseminaciju ovde je bio drzavni praznik neradan Dan, pa 13 Dan od inseminacije mi Pada u nedelju opet neradni dan:) :) sta reci.. Znas sta sam primetila, obicno pred menstruaciju osecam zeljuu za slatkisima, evo sada nikako. I obicno mi izadju bubuljuce na ovaj Dan pred mecu, sada mi je Jos uvek lice cisto... Ja mozda kupim kucni test, pa ga odradim na taj 13 Dan, a onda betu u ponedeljak, a do tada pijem ovaj utrogestan. Ne znam sta da mislim, Ovo cekanje je strasnoooo:) :) drzi se Moveit,,, pisi... Ja sam prvi put na nekom od ovih sajtova, pa se I ne snalazim bas najbolje, citam gore svoje postove I uvidjam greske u kucanju... :) Nadam se da me razumes:)))) jel je moguce da smo samo nas dve na cekanju testa?
|
|
|
|