vocicana -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (9.7.2015 21:40:38)
|
Volim kada te cujem raspolozenu, cujem....procitam. Tako je, ja sam nepopravljivi optimista, sta cu, dalje se mora. Mm mi je velika podrska ali fakat ne znaju oni zaista sta znaci ono zaista raskrecenje I odvratna recenica opustite se!!! Moramo biti pozitivne, cesto mi na pamet padne jedan psihijatar iz bolnice u kojoj radim, pita me ima li novosti, ja kazem naravno, nema. Pa dta cekas? Ja kazem, ne cekam nista, nije se jos desilo, bicete obavesteni I naravno nasmejala sam se. On je sledece izjavio:" Sta je sa ovom omladinom, meni stvarno nije jasno. Kakva vantelesna, kakva cuda? VI Ste svi toliko prebukirani I nervozni(da ne kazem opiceni), pa ne moze sve sada I odmah kako VI hocete. A siguran sam da je sve psihogeno kod 90. % parova. " Da li je u pravu ja ne znam, ali treba razumeti svacije potrebe, nije kako kada sredis sve I samo to jedno ti nedostaje da budes kompletno srecan. Ne znam, znam samo da cemo se jedna po jedna otkaciti od cekalickih tema I otici u nosecke :-))), zato vas sve[sm=smiley31.gif],drzim pesnice I bodrim, zene smo mi, have od svega, pa I od nas samih. Sve je veliko Bog zapisao, e a sada sto se taj papiric povremeno samo zagubi...to nas josta ovih nerviranja i suza. Ne odustajemo!
|
|
|
|