Lejjan -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (8.7.2015 16:18:25)
|
E, drage moje...vi meni vjerovale ili ne..U nas u gradu to radi do 9 ujutro vade krv.. :/ I ja isla na ginekologiju da se narucim sad kod moje doktorice drzavne, jer sam dosad isla privatno. I narucila me 21.7. zbog toga jer će se tad vidjeti plod.. Danas sam od silne muke i neizvjesnosti uradila najskuplji test u apoteci, i sad više nije crtica blijeda..Iste su boje obje crtice.. Niko da mi objasni kako sliku da vam ubacim???Adminke? Betu neću ni radit, čekat ću 21.7 pa da vidim.. Ja sam tamo računala po kalendaru da bih trebala biti 5 sedmica..Sad ne znam,i piše da je to embrij sad.. :) 21. bi vec trebalo biti veći plod aBd. Javim vam sve :) Simptome nemam ništa posebno izražene , samo kiselina (kao žgaravica) , nesvjestica , i peckave grudi blago bolne :) Marinnchiicheeeee, pa to mozda nesto znaci..Isto je tako men bilo ispocetka.. Sve ko dobit cu, pa necu, dobit cu pa necu..I prođe me...I sad me samo kao zateže stomak, radujem se da mi se bebica povećava heh :) Doduse meni je drugi dan pokazalo pozivitno na testu od 3€ , blaaggoo pozitivno , ali sam uradila posle podneva i onda muz kupi 2 od po 1€ , i bili su negativni. :/ , Onda sam sutra muza natjerala da uzme od 3€ ponovo uradila jutarnjim urinom, bio pozitivan i crtica je bila malo tamnija , blijeda ali tamnija od prvog testa.. I jutros sam uradila test od 8€ , najskuplji u apoteci (lici na toplomjer ali su crtice) - i bio je pozitivan jako lijepa tamna crtica (obje)
|
|
|
|