marinchica -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (7.7.2015 23:20:59)
|
Dobro, izdrzala sam, ne 5 ali dva dana kasnjenja, test negativan, doduse radjen popodne. Pila sam femisan a ceo mesec...primetih tonu onako onog plodnog sekreta, ali tokom celog meseca, od ovulacije, pa cak i danas, iako bude onako beo, kremast, pre [sm=hudicek1.gif]sad je kao usred ovulacije. grudi jako cudne, bolele, pa prestale, pa opet bolele, sad onako...niti bole niti splasle. Kapi mi pomazu kod jakog PMS simptoma koji inace imam-nekad dobijem bas jake glavobolje pred menstruaciju. Osecaj-dobicu-pa necu, dobicu-pa necu. Ali verujem da ce stici. Ono sto je jos cudno, bez nekog narocito ogromnog razloga ubih se od plakanja danas na poslu zbog neke normalne kolicine stresa, svakodnevne doze sto bi se reklo. Plus, grip-ovaj letnji pa antiibiotici-hoce da pomere ciklus, bar meni. a protresao me na ovu vrucinu grip-ljudski. I tako....cekam vesticu, da se opet histericno ismejem, isplacem, pa iznova. Kad bi se ispostavile dve crtice, bila bih u najmanju ruku zaprepascena. ali da je cudna situacija-jeste. Jel imao neko jos tako cudan (plodan) sekret tokom skoro celog meseca?
|
|
|
|