RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

nikiteki -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (6.7.2015 16:51:36)

kod mene i dalje nista cekam[sm=hudicek1.gif] kasni jos

AnaAna1 -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (6.7.2015 18:52:16)

IZVORNA PORUKA: wivern

zenskaci jeste li mi vredne [sm=bravo.gif]
Mene vec danima bole krsta i blagi bol u stomaku.
Ima li jos neka devojcica da uskoro radi test?
[sm=jezicek.gif]

Ja za 2-3 dana mada se ne nadam mnogo :) Lh trakice pokazale 15.DC ovulaciju, a po bazalnoj po grafiku temperatura je skocila tek 24.DC, mislim da mi se zbog mora poremetilo malo, videcemo [sm=smiley36.gif] danas mi je 30.DC i nemam nikakve simptome nicega [sm=smiley36.gif] obicno me bole grudi i kicma pred M

buba.marica -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (6.7.2015 21:39:22)

jao nemame par dana i bas divnih vesti ovde vidim :)

svima koje su docekale [sm=rozacrtici.gif] cestitam od sveg srca ! za sve koje ovih dana treba da ih ugledaju navijam jaaaaaakooooooo [sm=bravo.gif]

Uglavnom, moj pregled danas , beta 38 dakle pada ali bas bas slabo sa obzirom da je pre nedelju dana bila 47 ... dr je posel 8 sati mog cekanja i zvanja i ponovnog odlska i kucanja na vrata ordinacije rekla smao hladno, pada to je dobro, radimo ponovo u ponedeljak i tako sve dok ne bude negativna ...

Pored svega pijem antibiotik za anginu katastrofalno me grlo boli .... malecki nam je imao upalu uha i sve nam je naopako ovih dana....
[sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (6.7.2015 21:45:38)

Marice bice to sve dobro

wivern -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (6.7.2015 22:44:40)

IZVORNA PORUKA: nata11
Wiv kada ce betica? Koliko ces da cekas dva - tri meseca [sm=smiley36.gif]

E Nato ja ako ne dobijem ni ne znam kad da radim test [sm=smiley36.gif]
Mozda da odem direktno na porodjaj [sm=smiley36.gif]
BM sve te nesto spopalo
Ana meni te bazalne i to spansko selo, nista te ne razumem

vocicana -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (7.7.2015 9:21:42)

Hahahaaa, sada sam procitala poruku, bas si zlatna, nadam se da ce bas tako biti, bas si me nasmejala, da, necu imati vremena da se cesto javljam.[sm=jezicek.gif]

vocicana -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (7.7.2015 9:24:42)

Cao Iva I dobro nam dosla, msm nazad. Lud, lud nam je bio prethodni mesec, a evo neki nam odlaze, neki dolaze.

branki* -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (7.7.2015 9:26:27)

nisam u toku,wiv,je l to tebi kasni[sm=smiley4.gif]?pocela sam kao one babe-a,je l ima sta novo[sm=smiley36.gif]

majared -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (7.7.2015 9:27:34)

Ja ovih dana ocekujem vesticu, muci me vec deset dana, ocu da umrem. Ovo je prva posle kiretaze i nemam pojma kada ce da stigne. Fuj, za ova tri meseca koliko sam bila trudna potpuno sam zaboravila na PMS [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

vocicana -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (7.7.2015 9:28:56)

Cao BM, bas mi je zao da sve tako tesko prolazi, ali provide ce I prehlada, zao mi je mnogo sto si se onoliko istrcala I pokidala, svakog dana pomislim na tebe I bas mi bude krivo. Ali ne daj se, osmeh na lice, sjaj u oci I raduj se, iznenadices se. [sm=smiley31.gif]

vocicana -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (7.7.2015 9:35:25)

Ana kada temperature skoci, ovulacija se desila bar tri dana pre skoka temperature, ali I ja je merim, moj grafikon je jos uvek miran.

wivern -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (7.7.2015 9:39:52)

IZVORNA PORUKA: branki RR

nisam u toku,wiv,je l to tebi kasni[sm=smiley4.gif]?pocela sam kao one babe-a,je l ima sta novo[sm=smiley36.gif]

Pa jos mi se nije ni ustalila tj imala sam samo jednom [sm=smiley36.gif]
A vredno pokusavamo da nam se desi cudo [sm=smiley36.gif]
Majared muka me hvata od pms-a fuj. Zelim ti da sto pre zaboravis na njega

Lejjan -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (7.7.2015 11:42:48)

Dobro došle nove crtice :D

Bubice, pa nije znači trudnoća? .. Ja se u tu betu ne razumijem xD Kolika treba bit da bi bila za trudnoću i je li to 100% tačno..

Juče kod doktorice kaže , i ako si trudna a najvjerovatnije da je trudnoća, plod je još uvijek malen da bi se vidio na UZV - eh,sad je li to moguće ili ne..JA ne znam..Uglavnom radila mi i ona test na trudnoću pozitivan peti test po redu..Šta je sa dne znam ni ja..
Betu mislila danas ić da radim,ali kako sam rano ustala, ništa do sutra :)

I gdje to tražite da vam vade jel vaš ginekolog? Ili se javljate porodicnom doktoru? Mislim kako da tražim da mi urade test krvi?[sm=kuza.gif][sm=kuza.gif]

Anoniman -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (7.7.2015 11:46:30)

Lejjan cestitam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Lejjan -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (7.7.2015 11:56:46)

Hvala UMice :) Ni sama još nisam sigurna :D

Sve po kući idem,i proveravam gaće* :D Zaboli me isto ko da dolazi [sm=hudicek1.gif] ! I tako evo već danima..

Maraj -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (7.7.2015 12:00:07)

Lejjan sce je to normalno. Hoces raditi betu

ivannna -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (7.7.2015 12:19:09)

Lejjan-mozes betu da uradis u bilo kojoj laboratoriji gde rade nalaze krvi!

Maraj -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (7.7.2015 12:22:13)

Ma da u bilo kojoj laboratoriji u bilo koje doba dana [sm=bravo.gif]

vocicana -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (7.7.2015 15:52:36)

Prva lab na koju natrcis tu uradi. Jao bas se radujem. Proveravaj, razumem te svaki cas da vidim da li se nesto desilo. Hihihihiiii, super!!!

nata11 -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (7.7.2015 17:04:08)

Čestitam Lejan

marinchica -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (7.7.2015 23:20:59)

Dobro, izdrzala sam, ne 5 ali dva dana kasnjenja, test negativan, doduse radjen popodne. Pila sam femisan a ceo mesec...primetih tonu onako onog plodnog sekreta, ali tokom celog meseca, od ovulacije, pa cak i danas, iako bude onako beo, kremast, pre [sm=hudicek1.gif]sad je kao usred ovulacije. grudi jako cudne, bolele, pa prestale, pa opet bolele, sad onako...niti bole niti splasle. Kapi mi pomazu kod jakog PMS simptoma koji inace imam-nekad dobijem bas jake glavobolje pred menstruaciju. Osecaj-dobicu-pa necu, dobicu-pa necu. Ali verujem da ce stici. Ono sto je jos cudno, bez nekog narocito ogromnog razloga ubih se od plakanja danas na poslu zbog neke normalne kolicine stresa, svakodnevne doze sto bi se reklo. Plus, grip-ovaj letnji pa antiibiotici-hoce da pomere ciklus, bar meni. a protresao me na ovu vrucinu grip-ljudski. I tako....cekam vesticu, da se opet histericno ismejem, isplacem, pa iznova. Kad bi se ispostavile dve crtice, bila bih u najmanju ruku zaprepascena. ali da je cudna situacija-jeste. Jel imao neko jos tako cudan (plodan) sekret tokom skoro celog meseca?

sunce86 -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (8.7.2015 9:27:27)

cao devojke... malo sam citala vase postove, htela sam da se prikljucim kao cekalica [sm=rozacrtici.gif], vec dve godine sam cekalica. Mozda mi vi donesete srecu, pa vec narednog meseca [sm=nosecka.gif]... :) Naravno i svima ovde zelim da brzo ugledaju [sm=rozacrtici.gif]

nata11 -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (8.7.2015 9:37:34)

Dobrodosla sunce [sm=bravo.gif]. Da sto pre predjes u tr[sm=bravo.gif]dnicke teme. Inace isto smo godiste [sm=smiley36.gif]

sunce86 -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (8.7.2015 10:15:50)

hvala... [sm=bravo.gif] meni je krenuo novi ciklus, tako da tek 02.08. ocekujem da dobijem. Da li je neka od vas radila proveru prohodnosti jajovoda? koliko dugo ste cekalice?

wivern -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (8.7.2015 11:15:34)

Sunce dobro nam dosla, nadam se da cemo ti doneti srecu [sm=bravo.gif]
Javice ti se vec neka zenica koja je radila produvavanje, ja ne znam nista oko toga.
Ja i dalje ne dobijam, krsta i stomak me bole i dalje. I kao da sam naduta pred vesticu.
Eh da i ja imam sekreta na kilo [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>