Lejjan -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (5.7.2015 3:47:16)
|
Lijep JUUUNNSKII pozdrav mojim čekalicama. :D Trebala sam da dobijem 30.4 ... I nisam.. Hvala Bogu ugledah najzad [sm=rozacrtici.gif] .. Ali sam skeptična, prvi test uradila bezveze nisam nikom rekla ni da sam kupila onako na srecu kad ono... [sm=rozacrtici.gif] BLIJEDA.. Ma nije istina..Kupim drugi blijeda, treći blijeda..Ma ovo je cudno..Pa oni pesimistični izrazi : " Glupost, gdje ,meni." I tako ti nepovjerljivi izrazi i sad sam nepovjerljiva u sve to.. :D Danas 5 dan kašnjenja, inače mi 4 dana kasni i dobijem...I danas muzu kazem kupi skuplji test,i uradim jutarnjim urinom.. Vidi se,baš lijepa linija , bleđa jest, ali lijepa :D Ali..Opet ja..Mozda i nije..Ne osjećam BAAAŠ NIKAKAV SIMPTOM da sam trudna, ustvari jedino me grudi bole kao pred menstruaciju i primjetila sam da sam slaba nemoć u tijelu ali kontam mozda od ovih vrucina. :D U ponedeljak idem gin. da vidimo šta je. :D Jesul ipak [sm=rozacrtici.gif] ili nedaj Boze sta drugo.. Drage moje ja sam ovaj mjesec, pila VITAMIN AiD (ujutro i navece po 1) omega 3 (ujutro i navece po jednu mm i ja) klomifen (ujutro i navece po 1 po receptu doktorice od 5 dana mensturacije) CUREKOT i folnu kiselinu ( ujutro i nsvece po 1 ) i to sve do OVULACIJE, posle nisam smjela.. :) Sad ne znam..Malo ohrabrenja nije na odmet.. :D Čekam pregled i potvrdu mojih crtičica :) AMin Bože :) Sve naas VUUUČEEEMM zajedno tamo da nam nađu u trudnickim temama malo mjesta ? :D[sm=kuza.gif][sm=kuza.gif]
|
|
|
|