Lejjan -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (15.7.2015 2:57:02)
|
Hvala drage moje, vi ste me mnogo u tome ohrabrile :) Evo vocice sad sam ko ti, pisah...pisah...i sesia istekla xD Sad mi mrsko prepisivat. :D Iako jos nisam sigurna u trudnocu,dok mi doc potvrdi..Radujem se [sm=bravo.gif] ! Ugl. Ovaj mj. nisam se toliko nadala uz klomifen (i mojuterapiju), jer sam imala dosta obaveza, dosta planova nekih,dosta posla nedovrsenog i htjela sam sve da zavrsim do odmora...I eto..Dosle su [sm=rozacrtici.gif] , u najmanje nadanje..Posvetila sam se malo drugim stvarima samo 1 mj..I desilo se ako Bog da. I jedini mjesec u kojem nisam imala niti jedan simptom trudnoce, dok sam u predhodnim imala sve osim povracanja ..nnesvjestice,mucnine,malaksalost,klonulost,pospanost "osjecaj da sam trudna " bla,bla.. Sad niti sam imala kad mislit na simptome niti sam ih osjetila niti sam ih dobila, i ako sam trudna ni sad ih nemam osim blago bolnih grudi..Eto toliko.. :D Ne treba se preforsirat,pa to postane vise opsesija nego zelja i ljubav. :) Nekako to moramo same u sebi izgradit,samopouzdanje i vjeru u Boga..Beba ce doc ,[sm=nosecka.gif] , aBd..Kad-tad :) [sm=duda.gif] Cmokic :*
|
|
|
|