Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 29.5.2012 10:13:51
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ponuda je onda i dalje otvorena. Sto ih ne stavis u oglase, taman da ozivimo taj deo foruma, a zagubice se ovako tvoj post
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 29.5.2012 10:19:52
|
|
|
|
minavb
|
Odlična ideja
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 29.5.2012 14:48:26
|
|
|
|
Verus
|
Ja moram priznati da sa drugim detetom nisam ni upola sterilisala kao sa prvim, i sve je ok. Ali sterliziator je spas, jedno veliko ZA.
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 13.6.2012 13:32:48
|
|
|
|
soni
|
isla sam po apotekama i trazila sterilizator, gledala cene..imaju aventovi, ali 3 apotekarke su mi rekle da mi to nije ni neophodno , koristicu samo prvo vreme a posle u masini za sudove .. ja sam bas bila resena da ga kupim.. sada cu da citam sta ste vi pisale
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 13.6.2012 13:38:19
|
|
|
|
minavb
|
Ja sam ga koristila do 8 meseci, ako ne i duže. Stvarno mi je bio praktičan, i na put sam ga nosila.
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 5.8.2012 1:44:32
|
|
|
|
Sanchy
|
Sjajna stvar ..mi imamo Aventov elektricni ,i vrlo sam zadovoljna..nemoguce mi je otkuvavati flasice cucle itd ili samo prati jer nam je voda puna kamenca i kad se to osusi izgleda uzasno ouno fleka to po meni nije adekvatno za bebu ...dakle veliko ZA sterilizator
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 5.8.2012 7:57:17
|
|
|
|
zvrk.mrvica
|
Ja sam svakako za sterilizator jer je bas higijenski ali je kod nas strasnooo skup :-(
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 11.8.2012 17:20:13
|
|
|
|
soni
|
kupila sam aventov za mikrotalasnu.... zadovoljni smo
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 25.8.2012 22:44:40
|
|
|
|
Alexis79
|
Devojke mala pomoc mi treba.Dobila sam od prijateljice ovaj Avent elektricni sterilizator. Ali nemam nikakvo uputstvo i nemam pojam kako se koristi i cisti. Ona i muz su u inostranstvu pa je ne bih cimala da mi objasnjava kako i sta. Ako neka od vas ima iskustva sa ovim pomagajte. Vidim da sad ima neki novi model po radnjama ,ali ovakvog nema http://i50.tinypic.com/2zei87c.jpg
< Poruku je uredio Alexis79 -- 25.8.2012 22:52:53 >
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 25.8.2012 23:05:13
|
|
|
|
minavb
|
Moj je takav. Poredjas flasice na te resetkice,.sipas 90ml destilovane vode u sterilizator, poklopis i ukljucis. On ce se sam iskljuciti kad zavrsi i nek ti flasice ostanu u njemu do upotrebe.
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 25.8.2012 23:25:00
|
|
|
|
Alexis79
|
Samo to ...super.Hvala Mina A kako se cisti ,imam i neku kesicu pored i a na njoj je sve na nemackom.Pretpostavljam da je za ciscenje.
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 26.8.2012 7:22:45
|
|
|
|
minavb
|
SIpas vodu u sterilizator, to iz kesice, i ukljucis bez poklopca. Posle nekog vremena iskljucis i to je to. To je za kamenac, mada kad koristis destilovanu vodu, nece ti cesto trebati ciscenje.
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 16.10.2012 0:26:11
|
|
|
|
Sanchy
|
Moj Aventov elektricni sterilizator se pokvario,,,proces sterilizacije traje tri minuta umesto osam sto ce reci nista sto ja stavim unutra nije sterilisano..ne znam kako i zasto se to dogodilo sad trazim neku povoljniju varijantu da kupim za ova jos dva meseca koliko sam planirala da mu sterilisem....i da pitam,danas mi rece apotekarka da mogu sve da stavim u neku plasticnu ciniju bez vode pa u mikrotalasnu i ukljucim na 30 sekundi...da je to onda sterilno ..jel cuo neko za ovaj metod?Moze li tako?
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 16.10.2012 11:02:44
|
|
|
|
tijatija
|
Ja sterilizator nemam, za svo troje dece sam boce i cucle iskuvavala. Sa prvim detetom najcesce , sad sve slabije , a Marti uopste nesterilisem vise. Ja verujem da ima prednosti ali mi je bilo nesto skupo da ga kupujem (i da jesam meni bi se bas isplatilo) Samo da napomenem (i ako nije tema ) Pre nego sam se porodila sa Martom uzela sma Avent grijac posle 3 mes. se pokvario, reklamirala ga i sad su mi tek posle 6m poslali drugi i to novi , jer su onaj izgubili Sanchy reklamiraj, moraju da ti ga poprave, bas sam nesto generalno razocarana u Aventove proizvode a sve ih koristim vec 4 godine i ni priblizno nije isti kvalitet boca sad i pre 4-5 godina
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 16.10.2012 14:02:43
|
|
|
|
Sanchy
|
Iskuvavala bih i ja da nam voda nije katastrofalna pa mi plastika postane ko brasnjava nikakva promeni boju skupi se kao kamenac ma uzas jedna to ne moze biti sterilno a racun i garanciju su mi moj mm i mama izgubili posto je sterilizator kupljen dok sam bila u bolnici tako da mogu da se slikam...razocarana sam losim kvalitetom jednog takvog aparata i jednog takvog imena koa sto je Avent Philips uzas...
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 15.12.2012 17:33:42
|
|
|
|
mica0
|
Mogu li u canpol sterilizator za mikrotalasnu da se iskuvavaju staklene flasice?
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 16.12.2012 11:41:27
|
|
|
|
madre
|
ako je taj canpol sterilizator predvidjen za mikrotalasnu sigurno se mogu iskuvavati staklene flasice
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 16.12.2012 11:51:38
|
|
|
|
mica0
|
jeste, ali npr reer za mikrotalasnu je samo za plastiku
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 23.3.2013 10:21:32
|
|
|
|
cuca82
|
neki dan sam pricala sa mojom svekrvom uvezi sterilizatora, ona je radila kao sestra u institutu za neonatologiju dok nije otisla u penziju. rekla mi ovako, da u bolnici svakako sterilisu sve moguce sto dolazi do bebe, mada kad je beba kuci i nije toliko potreban taj sterilizator, cak nevalja ni odkuvati flasice i cucle jer znaju da ispustaju pri tom kuvanju neke stetne materije, nije znala da mi objasni tacno na koje materije misli, rekla je da je dovoljno oprati dobro i isprati od praska, kako sam je ja razumela, da taj sterilizator unisti i te neke pa da Kazem "zdrave" bakterije sto su bebi neophodne za zdrav imunitet, ali eto ja bih ipak uzela taj jedan sterilizator, pa da vidim dali mi odgovara, jer svuda sam citala da je bolje sterilisati bebin pribor do 6. meseca. pa sad svaka majka ima svoje misljenje i svoj neki osecaj kako bebi udovoljiti najbolje.
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 25.3.2014 18:26:43
|
|
|
|
Jole84
|
Ženske koja je glavna razlika između električnog sterilizatora i onog za mikrotalasnu? Razlika u ceni je velika,samo ne mogu da pohvatam prednosti i mane.
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 25.3.2014 18:34:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jole, moji kumovi imaju taj za mikrotalasnu, veoma su zadovoljni njime, evo sa njim gaje i drugo dete Ja to nisam ni koristila, stavim vodu u veliku serpu 2x nedeljno, potrpam flasice i cucle, kuvam 10ak min, operem, i gotovo.
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 25.3.2014 18:38:03
|
|
|
|
Jole84
|
Ivanka sveki insistira da kupi,pa ako je tako... Ne znam samo da li ima razlike u materijalu koji se steriliše,na primer staklene i plastične flašice itd,ako je u tome razlika onda bih se odlučila za električni da bih mogla da sterilišem i cucle,igračke...
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 25.3.2014 18:42:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
E to ne znam, mi smo se drzali starog dobrog pranja igracaka u lavoru svako vece
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 25.3.2014 18:43:10
|
|
|
|
minnica
|
Mi smo koristili i jedan i drugi. Razlika je u tome da je prvi zaseban aparat u koji se samo ubaci merica vode i uključi, a za drugi ti treba mikrotalasna. Ono što može da bude problem je da ne može da stane u mikrotalasnu. Mi imamo Dr Brown's sterilizator i jedva je stao unutra i to bez one tacne. Sad ne znam da li nam je mikrotalasna manja od standarda ili je sterilizator veći. Svakako treba izmeriti i jedno i drugo pre kupovine.
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 25.3.2014 18:49:46
|
|
|
|
Jole84
|
Eee hvala puno dakle nema neke bitne razlike u kvalitetu...to je bitno. Baš ću da izmerim mikrotalasnu,to mi ne bi ni palo na pamet.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
Da li verujete ljudima?taki_82Da (
47%)
Ne (
53%)
Ukupan broj glasova: 66Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!