Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 15.6.2015 7:18:59
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Juce smo se setkali po Bigu. Ovo moje dete lepo i kulturno seta i drzi me za ruku cim je velika guzva i sve je sareno, kad ga setam tu oko zgrade, kao razbojnika da setam, otima se, ne saradjuje. Da mi nije daleko, isla bih tamo svaki dan
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 15.6.2015 7:37:03
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,budile smo se svaki sat.Danas ću joj pregledati desne,ne nadjem li zub da će uskoro izrasti vodim je dr pa što se mene tiče neka joj da i tablete za spavanje...
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 15.6.2015 7:41:05
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Emice, ovo ti je dobro... Kod nas klasika-N se 2x budila da siki i sada cekam da se probudi... Serpi, veliki
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 15.6.2015 7:53:41
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Dobro jutro,budile smo se svaki sat.Danas ću joj pregledati desne,ne nadjem li zub da će uskoro izrasti vodim je dr pa što se mene tiče neka joj da i tablete za spavanje... joj ženo tako i ja proveravam desni i kažem i dalje nema zub, i dalje nas za*ebavaš bez zuba e javi šta ti je dr prepisao
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 15.6.2015 7:55:00
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro drage moje, mi smo sinoc zaspale bez velike pompe i do pola 8h, jest da se budila u pola 2h, ali ok. Sad se ukenjala za sve pare, odmah je pod česmu išla, e sad vidim i da je ona raspoložena, možda ju je stomačić mučio, ovde malo hladnije za promjenu. Joj, Emice dobra si , ožda je stvarno nešto muči. Ljubim vas sve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 15.6.2015 8:35:09
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobro jutro! Mi juče bili na rođendanu, bbilo je divno, ali sam se razočarala jer je prvobitni plan bio da budemo u jednom divnom kafiću pored reke, priroda, zezancije za decu itd, ali nam je nevreme sve pokvarilo, tako da su morali sve da prebace kod kuće. Šteta. ne nadjem li zub da će uskoro izrasti vodim je dr pa što se mene tiče neka joj da i tablete za spavanje... Ako ti prepiše nešto, ti nam javi... A mm radi u Gorenju, inače su mu vikendi neradni (i tada radi u kafiću), ali leti im je sezona, sve subote radne, čak i po neka nedelja...
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 15.6.2015 8:45:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja ustala Ivka jos spava, ljubi je majka Najavljuju zahladjenje..... hmmmm.... Meni bas lepo kad je toplo Mm otisao na posao, zakasnio naravno... uspavao se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 15.6.2015 9:25:57
|
|
|
|
wivern
|
Bardan zenskaci Ja ustala, mm i malisa jos uvek spavaju. Sad cu turim kaficu i da na miru popijem. Moja bolest u stvari i nije bolest nego alergija, juce popila xyzal i do uvece svi simptomi nestali pa i bol grla. Emice vas dve se bas namuciste
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 15.6.2015 9:33:40
|
|
|
|
amdn
|
dobro jutro mame, evo da se javnem, odvela rano deckonju u vrtic, sad da ugrabim mm komp posto je na poslu, moj lap top jos na popravci,pa retko svratim ovde, a bas se pozelim Emice mozda joj je vruce nocu pa se zato budi, a pregledaj joj desni svakako ovaj nas mangup se zbog vrucine celu noc samo obrce okrece,ko na pokretnoj traci, a znoji se presvlacim ga redovno i sto puta trazi da piski, Wiv dobro je da nije nista ozbiljnije i da je lek pomogao. sad cu jednu kafu pa na posao, javnem se u toku dana ako uspem da ugrabim komp opet. treba danas da damo kaparu za igraonicu i rosdjendan, a vec vruce haos
< Poruku je uredio amdn -- 15.6.2015 9:34:26 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 15.6.2015 10:06:55
|
|
|
|
jeca87
|
Dobro jutro. Sinoć sam imala trening. Mi na savi, na splavu sa kumovima, iako smo krenuli u šetnju. Kažem ja mm ,sprema se nevreme ajde da krenemo. Ma jok! Neće to još, uveravaju oni mene. E kada je počelo, Jelena, dete u ruke i trči do auta. Majko moja, duša u nos. A Kosta umro od smeha. Koja sam ja svinja debela.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 15.6.2015 11:38:13
|
|
|
|
emicaa
|
Evo me opet,vruće joj nije jer je poprilično zahladilo a ona i dalje spava ne pokrivena,ne probudi se oznoje!a.Nema ni temperatru,stolica normalna zato jedino mi zubi dolaze u obzir,ćemo da vidimo šta će biti. Bar znam kako je kad prespava cijelu noć,rado se sjećam tog vremena Wiv pakuješ li se ili je već sve spremno
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 16.6.2015 7:02:17
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro.. Samo da mahnem. Imam opet tripove oko M, valjda cu stici veceras da pisem, bas mi treba vasa pomoc. Lijep dan
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 16.6.2015 7:02:41
|
|
|
|
branki*
|
Gde ste mame! Wiv,raste li uzbudjenje? Emice,jesi ti promenila posao ili sam ja nesto pogresno procitala negde? Meni dosla mama u nedelju..moji spavaju,pije mi se kafa,a ne bih da suskam,da ne probudim bozu... Danas opet casovi,i sve isto....izgleda da nije bas suncano od jutros.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 16.6.2015 7:03:33
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamice, evo i nas, da se upišemo. Probudila se u 6.15h, ali je prespavala cijelu noć, malo je hladnije, pa je lakše. Nadam se da ste i vi lijepo spavale, ovde tmurno vrijeme.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 16.6.2015 7:17:26
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame A. je u neko ljuto jutro presao kod babe u sobu da spava, ja nemam pojma kad jer sam se ukomirala od spavanja. Kad sam se probudila, videla da ga nema, i mm iscimala gde je A. Kaze preneo sam ga tamo. I eno ga kod babe, spava kao top.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 16.6.2015 7:19:44
|
|
|
|
jeca87
|
Dobro jutro. Mi poranili, idemo u dz na kontrolu,da vidimo koliko je dečko porastao.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 16.6.2015 8:05:15
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro.Sanjala sam da je T prespavala cijelu noć,muko moja Probila joj girnja desna četvorka,ima samo tačka a gdje će biti donja desna natekla joj desna,znači slijedi nastavak. Branki nisam promjenila posao nego našla još jedan
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 16.6.2015 9:48:07
|
|
|
|
amdn
|
jutro mame, neprespavna noc, ovaj nas momak presao u nas krevet oko tri i od tad nisam spavala. Obrce se, okrece, otkriva, piski mu se, poludela sam, Inace napolju nesto hladnjikavo, odvela ga jutros u vrtic i obula sam japanke i majicu bez rukava, smrzla sam se. mada deluje da ce biti lep dan, poz odoh da skuvam kaficu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 16.6.2015 9:57:01
|
|
|
|
QueenJ
|
Jutro! Nije dobro, skoro da nisam trenula... Pred spavanje mi je E. bila vruća, a kada sam joj izmerila temp. (2 puta) imala je samo 37. Pa sam je kontrolisala celu noć, ništa, posle se "ohladila". Pa je došao mm, bio sa društom, gledali košarku, pa nevreme, ustani, zatvori prozore, pa smo se skuvvali, ustani, otvori prozore, pa u 5h zvoni alarm mm za posao, pa se ona probudila u 6.30h... Dakle, dajte veeelike količine kafe!! A u tom periodu što sam odspavala, sanjala sam kako NM i ja idemo u posetu Wiv, koja je na Zlatiboru napravila pauzu na putu za more... Haha i sanjam vas...
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 16.6.2015 10:22:05
|
|
|
|
emicaa
|
Q i ja sam par puta sanjala ringerajke,valjda je to dobro jer mislimo jedne na druge Mi se polako spremamo,u 11 imamo voz.Ako T htjedne u kolica biće super,nije mjesec dana sjedila u njima a ako je pustim da ide pješke stićemo kod zaove oko 1
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 16.6.2015 18:16:30
|
|
|
|
daca77
|
Mame, trudila sam se da ne kukam, ali mene od jutros ubi desni jajnik. Danas je tacno 14.dan od zadnje . Da li ste imale sl.iskustvo?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 16.6.2015 18:33:37
|
|
|
|
mamin mish
|
Daco da nije mozda ovulacija. Mene je posle trudnoce poceo jajnik da boli za vreme O i tacno znam kada je.Nekad toliko boli da moram da pijem lekove. Dr kaze da mi je jednostavno organizam postao osetljivij na taj bol
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 16.6.2015 18:49:34
|
|
|
|
janabons
|
Gde ste mamike? Jel muci neka muku sa ovim virusom, JAna mi ima od petka neku temperaturu, tj cas ima, cas nema...jutros vadili krv, potvrdjeno da je virus, inhaliramo se zbog slaima i to je to...al mi bas cudan virus- dva dana skoro uopste nije imala, pa onda sama pada i raste do 38, a jednu noc skocila na 39,6. Budi Bog s nama, koliko li ce to trajati...
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 16.6.2015 19:58:38
|
|
|
|
QueenJ
|
Evo mene sa-i kkod nas je tako, i tox2. Daco, isto mi je posle porođaja, otkad je prokinula tačno mogu da osetim ovulaciju, isto me boli jajnik. Janabons, ja sam juče mojoj E. vadila krv, KS u principu ok, a sinoć dobila temp, 37, pa preko noći ništa, pa tokom dana 37-38, malo pre 38,5. Dala sam joj sirup.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 16.6.2015 21:02:16
|
|
|
|
daca77
|
M.mishu, QueenJm izgleda da je meni sudjeno da me nesto boli-pre je bolelo za vreme , a sada ce za vreme O
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?