|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/2015 (chat)
14.6.2015 6:34:42   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Juce je bilo veselo. Dosao je cak i moj tata, onako svi na okupu, sto u mom slucaju nikako ne valja, uvek moji zivci stradaju. Ali dobro, proslo je.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 301
14.6.2015 7:25:57   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i nas, ustale smo u 7h naravno, duša mi spava, opet je se budila i nije htijela dalje spavatiuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 302
14.6.2015 7:38:23   
vonavoj
Eco,moja od pola 7..u 3 sisala..a ja u 1 legla,bila na koncertu Sergeja..kao da me voz pregazio!!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 303
14.6.2015 8:11:04   
Trcosava
Moje dete spavalo do pola 7, sisao, dala mu i dohranu i stavila u krevet. Malo pevao i zaspao nazad. Malo pre se probudio. Sad i Ana ustala i kreće žurka. Inače on se ili probudi oko pola 7 ili spava, ja ga dignem u 6 da sisa i vratim nazad u krevet. Ako Ana nastavi da divlja po kući čim ustane, nema ništa od Lukinog spavanja, ako ne, onda nastavi da spava.

Evo sad su oboje u kuhinji samnom, tj ja Luku dovla da se ne dere u dnevnoj, a Ana ustala i ona pa su sad oboje tu. Jipikajej

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 304
14.6.2015 8:26:20   
vonavoj
Moja gleda crtani,T spavka u svojoj sobici,nocas nije padala! A ja doruckujem i cekam kafu,ah..nema ko ni da mi je skuva! Mm besan sto mora da ide u nabavku,jos to da radim i muz mi ne treba! Tj.i vikendom ako moze sve na mene isto kao kad radi..e pa ne moze!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 305
14.6.2015 8:34:59   
Trcosava
Mi sad već svi budni.

Mm i ja kaficu u kuhinji, decu šibnula u dnevnu i kao imamo mir. Do prvog ''maaamaaaaaaaaa, aaaaatiiiiiiiiiiiiiii'' user posted image

Mi zajedno idemo uvek u kupovinu jer ako njega pošaljem po voće ili povrće pitanje je šta i kakvo ću dobiti. A kako je sad 4 dana bio kući, uživam.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 306
14.6.2015 8:50:21   
dijana1*
Dobro jutrouser posted image
Da se i ovde prijavimuser posted image
U kuci nema klime i pakleno je vruce, celu noc nisam spavala. I Kosta se jadan budio. Jedva cekam da se vratimo u BL.
Ja sama sve vucem i decu i stvari iz prodavnice, lakse mi je to nego da se natezem sa mm. Ali po prvi put sam se raskukala da ja to u BG necu moci tako da od kada smo ovde on sve kupuje. Ali ovde mi je to stvarno procedura i necu da se maltretiram, pa neka i on malo potegne.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 307
14.6.2015 8:57:30   
daca77
Dobro jutro!!!
Kod nas je bas pakleno, od ranog jutrauser posted image
Vidim pominjete nabavku i m, ne mogu da se pozalim, jer je mm glavni za nabavku...jadnicak, juce je morao da nosa sem povrca i voca i 3 zardinjere, +drzace za njih, surfinije i 20l zemlje...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 308
14.6.2015 9:07:44   
jeca87
Dobro jutro.
Neostvarena želja mi je da popijem kafu bez pratećih vokala iz dnevne.
mm sa Kostom, ne znam ko je gori! Ja nemam potrebu da rađam drugo dete, već imam dvoje.
A što se tiče kupovine, hvala Viber- u što postoji. Kada mu nešto nije jasno, slika, pošalje. Jedino muku mučim sa povrćem. Uvek kupi naaajveeeće koje postoji. Tri krompira, kilo.

< Poruku je uredio jeca87 -- 14.6.2015 9:08:22 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 309
14.6.2015 9:26:14   
Trcosava
Ma nije to problem da nešto nije jasno, tad me i on zove (uglavnom ba gtalk) pa pokaže, problem je konkretno u voću i povrću. PAr puta mi je doneo paprike koje su umrle jedno 5 dana pre toga, jabuke koje su negde trule, a tikvice su tek hit - kažem mu uzmi jedno 2-3 i uzme on 2-3 ali one od po pola kila user posted image a ja sve one najmanje inače uzmimam. Za krompir je naučio, pita za šta treba. Ako je za musaku - onda one kilogramske user posted image uzima

Sad pričamo gde bi išli, jer od danas sutra kreću lokalni pljuskovi. Barem nije sad vrućina.

(odgovor članu jeca87)
Direktna veza do poruke: 310
14.6.2015 9:33:39   
vonavoj
Ma i mi idemo zajedno u nabavku,al danas nisam mogla,procedura sa decom,a treba povrce i voce...Ma neka kupi kako hoce,samo da ne moram ja!user posted image
Ej,bre,oni se prave smotani,da ne znaju da izaberu..pa onda da sledeci put idemo zajedno ili same,mudraci!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 311
14.6.2015 9:38:50   
eca89
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Malo pevao i zaspao nazad.

Joj, Trco blago ti se, kad on tako hoće da zaspi, ova moja isključivo na rukama, kud je teška, zglobovi me bole, pokušala sam je spuštati, ali je u stanju vrištati sat bez pauze, haos!!!!!!!!!!!

< Poruku je uredio eca89 -- 14.6.2015 9:39:22 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 312
14.6.2015 9:39:57   
Trcosava
Von kod mene to nije moguće jer ja ne smem ovde da vozim, tj ne priznaju moju dozvlu pa njemu ne gine da ide kolima - da li sam ili samnom. e sad, ja bi išla u jednu pa u druu prodavnicu, ali to već sa njim nije moguće. Uglavnom idemo u jednu, a onda ako nešto treba od negde drugde, parkira se i čeka me, a ja trknem.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 313
14.6.2015 9:48:27   
emicaa
Dobar dan user posted image
T se probudila u 2 ,zaspala u 3.Odnesem je u sobu,izadjem na balkon da se proluftiram jer me neka vrućina spucala,vratim se legnem,počnem zaspivati i ona se opet probudi ali je posle par minuta opet zaspala.
Mi zajedno obavljamo kupovine,ako ga pošalhem po voće svega kupi previše pa ne znam šta ću sa toliko user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 314
14.6.2015 9:52:48   
eca89

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Von kod mene to nije moguće jer ja ne smem ovde da vozim, tj ne priznaju moju dozvlu

He, he Trco meni isto ne priznaju, ali ja vozim stalno, ne izlazim iz auta, dok me ne uhvate, šta ću.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 315
14.6.2015 10:11:21   
wivern
Dan zenskaci. Ja budna od 6, ovaj mali sisa kao rupa bez dna. Ali me je barem u 9 kad sam zvanicno ustala iz krevete sacekala kafa user posted image
Mi za kupovinu kako kad. Gresi on kad ode sam ali ja ne pravim pitanje, posle da ima opravdanje zasto ne moze sam. Sta god kupio - sjajno. user posted image
Pre neki dan ja na kafu sa rr-ajkama a on kod svojih sa Maksom i umesto da mu ponese pahuljice on poneo bananu?!? Kao ne zna da bananu jede ujutru a pahuljice predvece. Ma koji su oni foliranti.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 316
14.6.2015 10:25:28   
daca77
Wiv, nije to nista....mm je ujutru u pola 7h pitao da li treba da presvuce bebu ili da to ostavi za kasnije. Kad sam mu se doboro izdrala, prisetio se da se beba uvek presvlaci, ujutru user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 317
14.6.2015 10:27:18   
vonavoj
Trco,a ne mozes da polazes tamo,neku razliku?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 318
14.6.2015 10:41:23   
Trcosava
Von mogu. Ali...

Pre nego izađem na polaganje minimum 5 časova. Pa dok platiš zdravstveni i polaganje - izađe na 200€. S druge strane, imamo samo jedan auto pa mi bezveze da bacam pare. Na sve to, teta u autoškoli mi rekla da su velike cepidlake kad su u pitanju stari vozači, što znači da bi da me obaraju (a polaže se samo praktični deo). Lepo čekam da uđe Srbija u neki proces za EU pa onda samo da prenesem vozačku. Jer Hrvati pre nego što su ušli u EU su mogli od recimo 2009 ili 2010 da prenesu samo dozvolu

Eco, ja se ne bi zezala, fali mi još samo da plaćam kaznu

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 319
14.6.2015 14:27:41   
QueenJ
Dobar dan, mamike! Mm je trebalo i danas da radi par sati, ali su mu javili da ne treba. user posted image E. spava, tako da sad uživamo. Nas dve jutros prošetale, kupile poklon, skuvale se i uskoro ćemo na rođus. Pozdravljam vas!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 320
14.6.2015 15:53:30   
branki*
Hej,mame!bas mi nedostajete!sad iscitah sve sto ste pisale.danas kod mene smenjivanje,svekrva ide kuca,a nastupa moja majka.volela bih da produzimo i juli,ali videcemo da li ko moze da ostane sa mnom.klima...sta to bese!?ovde je haos vruce!mada i kod kuce,moj genije od muza ostavio klimu u starom stanu.nos mi curi kao cesma,i meni,a i boki.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 321
14.6.2015 17:02:37   
Mariya
Dobar dan mame!!!
H i ja sam e kući, Lu i tata su odišli u banju da posete dedu. Malopre sam ručala a sad pojela sladoled. Pa se posle čudim što sam debela hehehe!!! Mada, vaga je sišla na 58, nekad bude i 57, još malo da smanjimo podoje pa mogu da korigujem ishranu i dodjem na devojačkih 55user posted image
Emice, nek je tvoja baba živa još 87 godina!!! BAš mi je drago što je tako zdrava, mi nažalost nećemo doživeti njihove godine, sigurna sam. Eto moja mama živela 51 goduser posted image a ja se nadam da ću barem doživeti unuke i poživeti toliko da pomognem svojoj deci oko njih, jer ona nažalost nije doživela ni da vidi svoju prvu unukuuser posted image
A sad lepe vesti: H izašao 3 zub, leva gornja jedinicauser posted image a desna se providi, mislim da će ona za dan-dva. Pa valjda ćemo onda da prespavamo bar jednu noć, da se odmorim kao čovek!!
Kod mene klima radi, napolju je pakleno, ja čekam ovo zahlađenje koje najavljuju pa da krenemo u skitnju. Planiram ove nedelje za Segedin, Subotici i Bečej.
Što se tiče nabavke, mm i ja to naizmenično. Obično ja jednom mesečno pokupujem veći deo a on dokupljuje ono što ne može dugo da stoji - mleko, voće, povrće sa pijace. Kad god možemo idemo zajedno. Nama je to razonoda, mi uvek uživamo u kupovini, pogotovo ako povedemo i dečicu. Lu voli da kupuje a Lenči da razgleda, njoj je to još novouser posted image
Branki, nema te, da brzo ozdravite. Nema ni drugih mama, ljiša sigurno radi, vrednicauser posted image Sanjica, a Klarite i Olge nema mesecima čini mi se?

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 322
14.6.2015 17:05:15   
emicaa
Q šta ti radi muž pa radi i vikendom?
Ni mi nemamo klimu,ovde su nenormalno skupe ali danju i ne bude mnogo toplo unutra,jedino noću se zagrije ali malo otvorim balkonska vrata i super.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 323
14.6.2015 20:43:40   
Ivanka 75
Evo i nas danas!
Dva rodjendana, gosti popodne i dan se polako privodi kraju.
Ivka pala s nogu al nece da prizna user posted image
Mm radi od sutra.... hmmm... opet sam domacica u fulu user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 324
15.6.2015 7:05:29   
serpica
Dobro jutro mamike,ja nikako da se javim,nekako uspevam da se organizujem ali vremena nikad dosta..

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here