Mariya
|
Dobar dan mame!!! H i ja sam e kući, Lu i tata su odišli u banju da posete dedu. Malopre sam ručala a sad pojela sladoled. Pa se posle čudim što sam debela hehehe!!! Mada, vaga je sišla na 58, nekad bude i 57, još malo da smanjimo podoje pa mogu da korigujem ishranu i dodjem na devojačkih 55 Emice, nek je tvoja baba živa još 87 godina!!! BAš mi je drago što je tako zdrava, mi nažalost nećemo doživeti njihove godine, sigurna sam. Eto moja mama živela 51 god a ja se nadam da ću barem doživeti unuke i poživeti toliko da pomognem svojoj deci oko njih, jer ona nažalost nije doživela ni da vidi svoju prvu unuku A sad lepe vesti: H izašao 3 zub, leva gornja jedinica a desna se providi, mislim da će ona za dan-dva. Pa valjda ćemo onda da prespavamo bar jednu noć, da se odmorim kao čovek!! Kod mene klima radi, napolju je pakleno, ja čekam ovo zahlađenje koje najavljuju pa da krenemo u skitnju. Planiram ove nedelje za Segedin, Subotici i Bečej. Što se tiče nabavke, mm i ja to naizmenično. Obično ja jednom mesečno pokupujem veći deo a on dokupljuje ono što ne može dugo da stoji - mleko, voće, povrće sa pijace. Kad god možemo idemo zajedno. Nama je to razonoda, mi uvek uživamo u kupovini, pogotovo ako povedemo i dečicu. Lu voli da kupuje a Lenči da razgleda, njoj je to još novo Branki, nema te, da brzo ozdravite. Nema ni drugih mama, ljiša sigurno radi, vrednica Sanjica, a Klarite i Olge nema mesecima čini mi se?
|