Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 11.6.2015 22:43:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
ovaj moj ne kuka nego ćuti, čini mi se da je to gore nego da kuka, ne mogu ništa da mu kažem, ćuti, pitam ga nešto da mu dam, da li mu treba on kaže "nemoj da se mučiš" Opet će u izolaciju noćas da nam ne smeta i da nas ne zarazi Kakav je govori samo situacija od pre 2 god kad je povredio oko, bio sam u dnevnoj sobi tu prvu noć , nije kukao od bolova ali ga moja mama videla da plače pa mu dala 2 brufena da popije tokom noći
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 11.6.2015 23:47:44
|
|
|
|
mati
|
Pih ti muskarci. Mene moj trenutno ne nervira, kilometrima je daleko, kad se cujemo ,malo se volimo i to je. Za drugo nema vremena. Uvece se vidi sa decom, a tad ga tek nista ne cujem. Meni danas turbo dan, ceo dan sredjivanje kuce, u medjuvremenu i Matini drugari sa mamama. Haos. Napravila tortu, fondan. Sutra jos da je prekrijem. I spremni za igraonicu i goste.Moj sinak opet zeli spajdermena, a vec smo je pravili. Ma dobro, bolje to, druga opcija su bile djubrise...
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 7:17:53
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Mene mm jos ne nervira, ali ima vremena, stize danas posle 23h, i uzeo je godisnji, tako da ako me vidite da bljujem vatru u negativi znate zbog koga
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 7:49:59
|
|
|
|
doktorkakristal
|
dobro jutro kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 7:55:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar i od mene. Stigoh da ispišem par postova po temama ja Sad starije dete da oteram u vrtić, malo uspavam i zaskočim muža dok imam snage. Kako dan odmakne meni snage manjka, a vrućina me ubi! Muž mi juče i danas kući pa sam happy. Pa onda vikend ijaaaooo 4 dana će biti kući!!!!
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 8:22:26
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,kod nas ništa novo...opet smo pravile žurku Mm je prestao kukat kad me jednom čuo da govorim kumi da bih mogla utušit jastukom koliko kuka,baš je pretjerivao,jednom sam tre,ala otići po hljeb vratila bih se za 10 min. A on počeo kukati kako će ostati sam sa T,šta ako počne plakati,kako će je uzeti jer njega sve boli
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 8:23:54
|
|
|
|
jeca87
|
Dobro jutro. Celu noć smo imali žurku. Dečku je bilo dosadno da spava. Eno ga sada se dere, dok ja pokušavam da popijem kafu. Ovo dete me mrzi!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 8:39:06
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, mi odspavale do 8.10h , da dodjem sebi malo. Joj, Trco blago tebi kad si uvijek raspoložena za keks ! Ja vala nemam volju, još pogotovo kad sam neispavana! Moja A.se igra, gleda tv, dok ja malo popijem kofi, lijep dan vam želim. P.S.Stan do mene se obnavlja, pa buše li buše mozak mi probušiše !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 9:47:20
|
|
|
|
mama krava
|
Ihhhh... meni su nožas u 22h počeli ispod prozora da skidaju asfalt i prestali su u 6!!!! Spavali smo sa zatrvorenim prozorima!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 10:37:24
|
|
|
|
wivern
|
Zene sva sreca te smo M i ja kao topine kad spavamo mogu da nam trube na uvo mi spavamo. Samo kad prodje jucerasnji budjavi dan. Jedva rezervisasmo apartman (jos je bolji od onog prvog ) , na kraju ni kartica nije htela bez para da radi . Meni prst na nozi bolje, izgleda da me ladno ujelo nesto u crocsu, pauk izgleda. Kako se povlaci plavo tako se vidi krug od ujeda. I boli me znatno manje.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 10:49:59
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Zene sva sreca te smo M i ja kao topine kad spavamo mogu da nam trube na uvo mi spavamo. Ali ovo je bilo nerealno bučno, kao da su mi 2 kamiona bila u sobi!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 10:52:41
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Ali ovo je bilo nerealno bučno, kao da su mi 2 kamiona bila u sobi!!! Skoro su nam sekli grane ispod prozora, tj na metar od prozora i terasa je drvo i M se nije ni pomakao. Zeno bre, mi kad spavamo - spavamo za sve pare
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 10:56:28
|
|
|
|
mama krava
|
Ma, bre, ženooooo i moja deca spavala bez problema, nego JAAAA nisam mogla! Hodam sad kao zombiiii.....tra, lalalalala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 10:57:46
|
|
|
|
mama krava
|
Iiii...što je najgore, sad treba da idem na neko predavanje (da ne kažem proseravanje) o zadovoljnosti zaposlenih.... i da slušam velike direktore kako je sve suuuuper!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 12:31:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Gde ste mamike! Mi smo imali noc kao novorondjence,na svaka 2 sata sisala,u snu plakala..muce je zubi opasno! Samo u snu vrisne... Danas mi stize T,jedva cekam,sredili smo joj sobicu,
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 12:38:00
|
|
|
|
eca89
|
Jao, Von jadnica J.kako mi je žao, moja stalno trpa rukice u usta, ali još nema nšta na vidiku. A, joj T.dolazi mogu misliti kako ti je nedostajala, a sobici će se baš obradovati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 14:19:17
|
|
|
|
emicaa
|
Von polako sa poljupcima kad je uhvatiš Meni se počele pčele motati po balkonu,koje sam sreće bar ćedna će me žvocnuti,a ja nemam tabletica
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 14:37:31
|
|
|
|
wivern
|
Milkice zaposleni su sigurno prezadovoljni Jao Von , valjda ce brzo da vam izbiju i da vas ne muce vise. Ali ce zato T imati dozivljaja da vam preprica gomilu. Uh Emice proveri da ti nisu napravile pcelinjak negde. Nije za zezati pogotovo zbog D.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 15:43:48
|
|
|
|
emicaa
|
Gledala sam već ali nisam nigdje vidjela,možda samo onako svraćaju.Nego da li može i D biti alergična jer sam i ja,zaboravih pitati pedijatra kad smo bile.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 15:52:46
|
|
|
|
amdn
|
pozdrav mame, vratismo se iz Sokobanje, moj lap top jos na popravci,pa da ugrabim komp mm da vam se javnem. Emice obavezno proveri to za alergiju, nije se saliti. lepo je vreme ali bas przi, a mi beli pa se mazemo i mazemo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 21:54:30
|
|
|
|
Mariya
|
Dobro veče mame!!! Uspela sam da pročitam šta ste pisale čak nekoliko stranica unazad!!! Nema me ovih dana, virnem nekad na neke teme, prokomentarišem, a ovde nikako da pišem jer ovde pišem izveštaj barem 15 minuta Vidim deca nisu primljena u vrtić Kod nas nema takvog problema, mesta ima, ali ja neću da upisujem ni L ni H. Imam svekrvu, ona planira da ih čuva iako je nisam ni pitala, a moj muž je 95% siguran da će dati otkaz od septembra i ostati kući sa decom. Imamo još 2 meseca pa ćemo videti. Novost kod nas je da H. zna da tapše. Preslatka je. Vidim da je rupica na desnima na mestu gornje 1.ce sve veća, nadam se da će izaći brzo pa da najzad spavamo. I dalje mi se budi 2-3x po noći. Urniše me dete Rezervisali smo smeštaj, u julu idemo u Mađarsku u jedan akvapark, to će nam biti letovanje (mm misli da je H premala za more )pa ćemo na more sl. godine. I sad se već u glavi pakujem, jedva čekam Ne znam kakvo je vreme kod vas, danas je prvi put radila klima ceo dan, pretoplo je bilo, nismo ni izlazili. Što bi moja Lu rekla, ispekli bi se kao kolači Wiv, kako tvoja alergija? jesi li još na dijeti i lekovima? A o mužu ću na temi Nadam se da su vam dečica dobro. Odoh da spremam kuću. Laku noć.
< Poruku je uredio Mariya -- 12.6.2015 21:56:38 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 22:46:10
|
|
|
|
wivern
|
Emice ne znam ti to za alergiju, proveri baš. Mariya bitno da idete negde, biće vam super i u aqua parku. Mi u utorak, bože zdravlja, krećemo. A ja sam ti počela jesti pre dvadesetak dana. I dalje minse povremeno javi alergija ali je zaustavim xyzalom.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 22:52:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja sam prošle godine pila Xyzal i posle mesec dana postala imuna na njega Sad pijem Esradin.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 12.6.2015 23:13:50
|
|
|
|
wivern
|
E Ivanka on je bas ya koprivnjacu, zato mi i odgovara. A i nadam se da ga necu piti jos dugo majka mu stara.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 13.6.2015 6:58:40
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?