|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/2015 (chat)
13.6.2015 7:07:22   
Trcosava
Aha, evo je i Miš user posted image

Jutro!!! Wiki i ja budne poodavno

Mali se probudio u 5:40, sisao i reko' zaspaće, ali jok. Pevao, pa mu napravila mleka još i onda zasopao. Ana se naravno digla u 6. Pa onda upalila svetlo u dnevnojuser posted image i ja na kraju ustala. Muški nam sad spavajuuser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 276
13.6.2015 7:15:02   
wivern
Dobar jutar user posted image
Cek da imam i dokaz da sam budna.
Boli me grlo uzasno, to me i probudilo. Hocu li otici na more normalna pitam se.
Kod mene svi zivi spavaju, cak ni pas nije ustao da vidi sto sam ja ustala user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 277
13.6.2015 7:24:59   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: wivern

Kod mene svi zivi spavaju, cak ni pas nije ustao da vidi sto sam ja ustala user posted image

user posted image
user posted image user posted image ovaj mali se probudio. dok sam otišla veš da stavim da se pere (Lukin) on se probudio

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 278
13.6.2015 7:46:48   
mama krava
Ovo moje malo prase budno od 6:30 😈....

Dobrooooo juuuutro 😆! Nasem tati, tj mm je danas rodjendan! Jubilarni 40! Sinoc sam napravila tortu, ali dans me ceka jos spremanja....

A ima li tema za Dunjinog Savu za rodjendanac?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 279
13.6.2015 8:30:02   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i nas do pola 8h smo spavale, ok je. Sad se bacam na pospremanje stana, dok mi je dobra, da bar usisam i obrišem podove. Vruće je k'o u pakluuser posted image !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 280
13.6.2015 8:48:51   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: eca89

Dobro jutro mamike, evo i nas do pola 8h smo spavale, ok je. Sad se bacam na pospremanje stana, dok mi je dobra, da bar usisam i obrišem podove. Vruće je k'o u pakluuser posted image !

Ju bre Eco kako sad vuće??? Kod nas noćas padala neka kiša, sveše pošteno jutros. Oprah sudove, sad da dam malom da jede pa palimo u prodavnicu

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 281
13.6.2015 9:13:00   
vonavoj
Nisam stigla da se javin juce..posteno sam je izljubila,a ona u cudu.hahhahaa! Nema vece srece od njene sobe,ne izlazi iz nje! Spvala je nocas sama,pa je u pola 2 plakala,pala sa kreveta..i u 5,probudila se i place..ja dosla a ona kaze hocu da ustanem..aaaaa..i prebacim je kod mene!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 282
13.6.2015 9:45:58   
emicaa
Dobro jutro,mi smo ustale u 4 pa smo zaspale u dnevnoj u pola 6,ne mogu da vjerujem da opet spava kao prije godinu dana,sve se rješim da je zubi muči ali više ni sama ne vjerujem u to.Mm ode nešto sredit na autu,nas dvije opet ostajemo same.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 283
13.6.2015 10:35:05   
wivern
Dobar dan, ja ustala po drugi put danas user posted image
Sta da radim sa grlom zene, ubija me user posted image

Sad svekar zvao mm, krenuli na plac i propadne mu kvacilo nacisto. MM odlepio, u poslednje vreme nam samo nesto crkava.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 284
13.6.2015 11:35:42   
daca77
Daann mame!!!user posted image
Nije me bilo nedelju dana i mogu vam reci da ste mi nedostajale...ja se lepo odmorila u Sokobanji i sada smo opet kuci...
Sta ima novo, ovde? Jesam li nesto bitno propustila?user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 285
13.6.2015 13:11:19   
emicaa
Wiv ispiraj grlo čajom od žalfije i jedi med ali pusti da se sam slijeva niz grlo,nisam isprobala ali sam čula negdje za to user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 286
13.6.2015 13:41:35   
Mariya
Wiv, tantum verde, pantenol oriblete, na kasiku meda nakapaj 10 kapi propolisa pa to sisaj 2-3x dnevno, grozno je ali meni izleci grlo za 2 dana.
Dobar dan mame!
Lu i m u kuhinji, a ja u dnevnoj, čuvam Helenče da se ne probudiuser posted image i konačno se dočepam laptopa preko dana. Kuvala sam juče pa i danas imam ručak, mm je kući svekrve nemauser posted image (zaboravila sam da kukam da je svaki dan tu!Svekar je otišao u banju na rehab,pa je ona sama kući i dosadno joj je pa dolazi svaki dan. S jedne strane - dobro je, opegla i izvede devojčice u dvorite i u šetnju, ja joj nekad skuvam, da ne kuva ona kad je sama, ali ipak, svaki dan je već mnogo)tako da danas odmaram mozak.
Ispekla sam tortu u mikrotalasnoj pa ću popodne da je odnesem babi, danas joj 80.ti rođendan. zamislite samo, pitam se hoće li iko od nas poživeti toliko u današnja i buduća vremenauser posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 13.6.2015 13:47:53 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 287
13.6.2015 13:47:05   
mama krava
Wiv nemoj da se zezas nrgo kod dr.... uradi bris! Sada leti ume da bude epidemija šarlaha...izgleda da smo mi zakacili. U stvari ovaj mali smarac....

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 288
13.6.2015 15:17:01   
wivern

IZVORNA PORUKA: emicaa

Wiv ispiraj grlo čajom od žalfije i jedi med ali pusti da se sam slijeva niz grlo,nisam isprobala ali sam čula negdje za to user posted image

I ja cula, i nikada nisam uspela to da izvedem pa ni jutros user posted image Kad krene da se sliva ja pocnem da se davim.

Mariya ja mislim da mi toliko necemo ni docekati. Podsetila si me da imam u kuci tantum verde, ako mu nije rok istekao posto ko zna od kad stoji.

Milkice nemoj zeno da me plasis, idem na more za 5 dana user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 289
13.6.2015 15:29:02   
vonavoj
Wiv,napravi serbet..mene to spasi za dva dana..bar 3 puta popi,i propolis u grlo. Mozes da grgoces i limun.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 290
13.6.2015 15:36:04   
degu
wiv narendaj crni luk i procedi sok,pomesaj sa medom i promesaj,uzimaj kasicicu svakih pola sata. Mene za dan prodje grlo od toga.
Emice zeno ja sve cekam onih 14 meseci da moja T pocne da spava kad i tvoja T,sad si me dotukla :D
Pocinjem da radim 25.6.uh,ko prezivi pricace.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 291
13.6.2015 15:41:01   
branki*
Mame,da vam mahnem,nedostajete!
Wiv i mene zeza grlo,temp i curi nos,jutros sam morala da popijem febricet.zao mi je sto nisam stigla juce na druzenje,al sam bas u haosu oko ove bozine dijete,ne umem hleb nikako da napravim...a,i lakse je kad mi je muzx tu..jos sam nesto htekla,zaboravih sad.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 292
13.6.2015 15:58:27   
degu
branki i mene zanimaju ti bezglutenski hlebovi,ne znam jel ima neki recept da u pekacu moze. Ako naidjes na neki dobar recept javi obavezno.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 293
13.6.2015 16:09:47   
branki*
Degu,moze i u pekarici,a neke mame cak peku i u pekacu.kad naidjem na neki dobar,prosledicu.jer ,mi ne smemo ni kvasac,i onda mi bude gnjecav.mozda bi sa kvascembilo bolje.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 294
13.6.2015 16:50:29   
mama krava

IZVORNA PORUKA: wivern

Milkice nemoj zeno da me plasis, idem na more za 5 dana user posted image

Draga, ne plasim te, vec da ti pomognem...nije sarlah nista strasno....a lako se leci, ali i lako se prenosi. To se moze AB srediti za 5 dana! I zato ti i kazem da odes da uradis bris da budes sigurna sta je....mozda je samo viruscic... Samo polako, sredice se sve!

Mi po dr nemamo sarlah, ali ipak da uradimo briseve svi....jer idemo na more za 10 dana. Ovaj nema T a taj osip i ye yackice u ustima mogu da budu bilo sta od stroke koju svakodnevno trpa u usta! Cigance moje!

Pa vi ne mozete ni da zamislite na sta on lici kad uvece udjemo u kucu! Kao da sam ga pored kontejnera nsla...musav, slivan, ali onako skoreno i prljav od glave do pete! Kad ga skinem vidi mu se gde je bio obucen, tj trag od majice, jer je samo tu cist, a sorc ga vec ne stiti, [posto mu i pelena bude puna svakojake prasineuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 295
13.6.2015 17:33:37   
jeca87

IZVORNA PORUKA: branki RR

Degu,moze i u pekarici,a neke mame cak peku i u pekacu.kad naidjem na neki dobar,prosledicu.jer ,mi ne smemo ni kvasac,i onda mi bude gnjecav.mozda bi sa kvascembilo bolje.

Nisam u toku, ali ako ne sme kvasac, pogledaj na hrono kuhinji, oni prave bezglutenske hlebove sa nekim kvascem koji sami prave. Valjda od kefirnih zrnaca ili šta već.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 296
13.6.2015 17:36:30   
jeca87
Meni dan nikada da se završi.
Dečko se probudio sinoć / jutros u pola 4, zaspao oko pet pa se probudio u 7. Danas spavao jedva pola sata.
Sada idemo napolje ,a mrtva sam umorna. Ima da legnem na klupicu.

(odgovor članu jeca87)
Direktna veza do poruke: 297
13.6.2015 18:09:52   
emicaa
Degu možda tvoja ipak počne spavati,i moja će nekad samo treba to dočekati normalan user posted image
I dalje mislim da je nešto muči jer ona pokušava zaspati ali ne može a prije se igrala kad se probudi,sad i ne pimišlja na igru,i ne priča,samo kunja.
Maray moja baba ima 87 godina,čita bez naočara,pokretna je,nikad nije bolesna osim što je ledja muče ali u tim godinama mora neštouser posted image

(odgovor članu jeca87)
Direktna veza do poruke: 298
13.6.2015 21:00:30   
QueenJ
Mamike, da vam se javim, živi smo i zdravi. Ne spavamo loše, malo slabije jedemo, ali za sve krivim vrućinu. A još smo par dana bili pod resteikcijama vode, i po 24 časa nismo imali, izvodili neke radove.
A vi bolesni, čuvajte se i lečite.
Ljubim vas!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 299
13.6.2015 21:39:36   
Kata90
Vece i ovde....vidim nisam jedina i mene zeza grlo,nije dosta sto mi curi nos jos i to...aaaaaaa probacu nesto od vasih saveta da probam....

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here