Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 6:34:42
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Juce je bilo veselo. Dosao je cak i moj tata, onako svi na okupu, sto u mom slucaju nikako ne valja, uvek moji zivci stradaju. Ali dobro, proslo je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 7:25:57
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo i nas, ustale smo u 7h naravno, duša mi spava, opet je se budila i nije htijela dalje spavati !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 7:38:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Eco,moja od pola 7..u 3 sisala..a ja u 1 legla,bila na koncertu Sergeja..kao da me voz pregazio!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 8:11:04
|
|
|
|
Trcosava
|
Moje dete spavalo do pola 7, sisao, dala mu i dohranu i stavila u krevet. Malo pevao i zaspao nazad. Malo pre se probudio. Sad i Ana ustala i kreće žurka. Inače on se ili probudi oko pola 7 ili spava, ja ga dignem u 6 da sisa i vratim nazad u krevet. Ako Ana nastavi da divlja po kući čim ustane, nema ništa od Lukinog spavanja, ako ne, onda nastavi da spava. Evo sad su oboje u kuhinji samnom, tj ja Luku dovla da se ne dere u dnevnoj, a Ana ustala i ona pa su sad oboje tu. Jipikajej
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 8:26:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Moja gleda crtani,T spavka u svojoj sobici,nocas nije padala! A ja doruckujem i cekam kafu,ah..nema ko ni da mi je skuva! Mm besan sto mora da ide u nabavku,jos to da radim i muz mi ne treba! Tj.i vikendom ako moze sve na mene isto kao kad radi..e pa ne moze!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 8:34:59
|
|
|
|
Trcosava
|
Mi sad već svi budni. Mm i ja kaficu u kuhinji, decu šibnula u dnevnu i kao imamo mir. Do prvog ''maaamaaaaaaaaa, aaaaatiiiiiiiiiiiiiii'' Mi zajedno idemo uvek u kupovinu jer ako njega pošaljem po voće ili povrće pitanje je šta i kakvo ću dobiti. A kako je sad 4 dana bio kući, uživam.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 8:50:21
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro Da se i ovde prijavim U kuci nema klime i pakleno je vruce, celu noc nisam spavala. I Kosta se jadan budio. Jedva cekam da se vratimo u BL. Ja sama sve vucem i decu i stvari iz prodavnice, lakse mi je to nego da se natezem sa mm. Ali po prvi put sam se raskukala da ja to u BG necu moci tako da od kada smo ovde on sve kupuje. Ali ovde mi je to stvarno procedura i necu da se maltretiram, pa neka i on malo potegne.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 8:57:30
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Kod nas je bas pakleno, od ranog jutra Vidim pominjete nabavku i m, ne mogu da se pozalim, jer je mm glavni za nabavku...jadnicak, juce je morao da nosa sem povrca i voca i 3 zardinjere, +drzace za njih, surfinije i 20l zemlje...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 9:07:44
|
|
|
|
jeca87
|
Dobro jutro. Neostvarena želja mi je da popijem kafu bez pratećih vokala iz dnevne. mm sa Kostom, ne znam ko je gori! Ja nemam potrebu da rađam drugo dete, već imam dvoje. A što se tiče kupovine, hvala Viber- u što postoji. Kada mu nešto nije jasno, slika, pošalje. Jedino muku mučim sa povrćem. Uvek kupi naaajveeeće koje postoji. Tri krompira, kilo.
< Poruku je uredio jeca87 -- 14.6.2015 9:08:22 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 9:26:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma nije to problem da nešto nije jasno, tad me i on zove (uglavnom ba gtalk) pa pokaže, problem je konkretno u voću i povrću. PAr puta mi je doneo paprike koje su umrle jedno 5 dana pre toga, jabuke koje su negde trule, a tikvice su tek hit - kažem mu uzmi jedno 2-3 i uzme on 2-3 ali one od po pola kila a ja sve one najmanje inače uzmimam. Za krompir je naučio, pita za šta treba. Ako je za musaku - onda one kilogramske uzima Sad pričamo gde bi išli, jer od danas sutra kreću lokalni pljuskovi. Barem nije sad vrućina.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 9:33:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Ma i mi idemo zajedno u nabavku,al danas nisam mogla,procedura sa decom,a treba povrce i voce...Ma neka kupi kako hoce,samo da ne moram ja! Ej,bre,oni se prave smotani,da ne znaju da izaberu..pa onda da sledeci put idemo zajedno ili same,mudraci!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 9:38:50
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Malo pevao i zaspao nazad. Joj, Trco blago ti se, kad on tako hoće da zaspi, ova moja isključivo na rukama, kud je teška, zglobovi me bole, pokušala sam je spuštati, ali je u stanju vrištati sat bez pauze, haos!!!!!!!!!!!
< Poruku je uredio eca89 -- 14.6.2015 9:39:22 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 9:39:57
|
|
|
|
Trcosava
|
Von kod mene to nije moguće jer ja ne smem ovde da vozim, tj ne priznaju moju dozvlu pa njemu ne gine da ide kolima - da li sam ili samnom. e sad, ja bi išla u jednu pa u druu prodavnicu, ali to već sa njim nije moguće. Uglavnom idemo u jednu, a onda ako nešto treba od negde drugde, parkira se i čeka me, a ja trknem.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 9:48:27
|
|
|
|
emicaa
|
Dobar dan T se probudila u 2 ,zaspala u 3.Odnesem je u sobu,izadjem na balkon da se proluftiram jer me neka vrućina spucala,vratim se legnem,počnem zaspivati i ona se opet probudi ali je posle par minuta opet zaspala. Mi zajedno obavljamo kupovine,ako ga pošalhem po voće svega kupi previše pa ne znam šta ću sa toliko
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 9:52:48
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Von kod mene to nije moguće jer ja ne smem ovde da vozim, tj ne priznaju moju dozvlu He, he Trco meni isto ne priznaju, ali ja vozim stalno, ne izlazim iz auta, dok me ne uhvate, šta ću.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 10:11:21
|
|
|
|
wivern
|
Dan zenskaci. Ja budna od 6, ovaj mali sisa kao rupa bez dna. Ali me je barem u 9 kad sam zvanicno ustala iz krevete sacekala kafa Mi za kupovinu kako kad. Gresi on kad ode sam ali ja ne pravim pitanje, posle da ima opravdanje zasto ne moze sam. Sta god kupio - sjajno. Pre neki dan ja na kafu sa rr-ajkama a on kod svojih sa Maksom i umesto da mu ponese pahuljice on poneo bananu?!? Kao ne zna da bananu jede ujutru a pahuljice predvece. Ma koji su oni foliranti.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 10:25:28
|
|
|
|
daca77
|
Wiv, nije to nista....mm je ujutru u pola 7h pitao da li treba da presvuce bebu ili da to ostavi za kasnije. Kad sam mu se doboro izdrala, prisetio se da se beba uvek presvlaci, ujutru
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 10:27:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Trco,a ne mozes da polazes tamo,neku razliku?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 10:41:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Von mogu. Ali... Pre nego izađem na polaganje minimum 5 časova. Pa dok platiš zdravstveni i polaganje - izađe na 200€. S druge strane, imamo samo jedan auto pa mi bezveze da bacam pare. Na sve to, teta u autoškoli mi rekla da su velike cepidlake kad su u pitanju stari vozači, što znači da bi da me obaraju (a polaže se samo praktični deo). Lepo čekam da uđe Srbija u neki proces za EU pa onda samo da prenesem vozačku. Jer Hrvati pre nego što su ušli u EU su mogli od recimo 2009 ili 2010 da prenesu samo dozvolu Eco, ja se ne bi zezala, fali mi još samo da plaćam kaznu
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 14:27:41
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobar dan, mamike! Mm je trebalo i danas da radi par sati, ali su mu javili da ne treba. E. spava, tako da sad uživamo. Nas dve jutros prošetale, kupile poklon, skuvale se i uskoro ćemo na rođus. Pozdravljam vas!
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 15:53:30
|
|
|
|
branki*
|
Hej,mame!bas mi nedostajete!sad iscitah sve sto ste pisale.danas kod mene smenjivanje,svekrva ide kuca,a nastupa moja majka.volela bih da produzimo i juli,ali videcemo da li ko moze da ostane sa mnom.klima...sta to bese!?ovde je haos vruce!mada i kod kuce,moj genije od muza ostavio klimu u starom stanu.nos mi curi kao cesma,i meni,a i boki.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 17:02:37
|
|
|
|
Mariya
|
Dobar dan mame!!! H i ja sam e kući, Lu i tata su odišli u banju da posete dedu. Malopre sam ručala a sad pojela sladoled. Pa se posle čudim što sam debela hehehe!!! Mada, vaga je sišla na 58, nekad bude i 57, još malo da smanjimo podoje pa mogu da korigujem ishranu i dodjem na devojačkih 55 Emice, nek je tvoja baba živa još 87 godina!!! BAš mi je drago što je tako zdrava, mi nažalost nećemo doživeti njihove godine, sigurna sam. Eto moja mama živela 51 god a ja se nadam da ću barem doživeti unuke i poživeti toliko da pomognem svojoj deci oko njih, jer ona nažalost nije doživela ni da vidi svoju prvu unuku A sad lepe vesti: H izašao 3 zub, leva gornja jedinica a desna se providi, mislim da će ona za dan-dva. Pa valjda ćemo onda da prespavamo bar jednu noć, da se odmorim kao čovek!! Kod mene klima radi, napolju je pakleno, ja čekam ovo zahlađenje koje najavljuju pa da krenemo u skitnju. Planiram ove nedelje za Segedin, Subotici i Bečej. Što se tiče nabavke, mm i ja to naizmenično. Obično ja jednom mesečno pokupujem veći deo a on dokupljuje ono što ne može dugo da stoji - mleko, voće, povrće sa pijace. Kad god možemo idemo zajedno. Nama je to razonoda, mi uvek uživamo u kupovini, pogotovo ako povedemo i dečicu. Lu voli da kupuje a Lenči da razgleda, njoj je to još novo Branki, nema te, da brzo ozdravite. Nema ni drugih mama, ljiša sigurno radi, vrednica Sanjica, a Klarite i Olge nema mesecima čini mi se?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 17:05:15
|
|
|
|
emicaa
|
Q šta ti radi muž pa radi i vikendom? Ni mi nemamo klimu,ovde su nenormalno skupe ali danju i ne bude mnogo toplo unutra,jedino noću se zagrije ali malo otvorim balkonska vrata i super.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 14.6.2015 20:43:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo i nas danas! Dva rodjendana, gosti popodne i dan se polako privodi kraju. Ivka pala s nogu al nece da prizna Mm radi od sutra.... hmmm... opet sam domacica u fulu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 15.6.2015 7:05:29
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro mamike,ja nikako da se javim,nekako uspevam da se organizujem ali vremena nikad dosta..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?