Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 6:58:49
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro mame ja uhvatih 5 min vremena da va pitam sta znaci sluzava stolica kod bebe? Moja ima normalnu stolicu zuto braon boje je ali je pomalo sluzava,nos joj ne curi,lepo siska i spava,sta to moze da bude?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 7:22:25
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Mirkam, ne brini propricace, a kad proprica, nece zaklapati. A. je tek skoro poceo da ponavlja za nama, ali zato brblja za sve nas zajedno, cuti jedino kad spava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 8:02:21
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,T je?malo bolje spavala,probudila se na 5 min i nastavila jutros do 6. Mirkam kao što i sama kažeš mama ko mama mora brinuti ali ja mislim da će on početi odjednom.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 8:09:22
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo i nas, naspavale smo se lijepo, danas mm plata, jupi, jupi ! Serpi, ako joj ne curi nosić i kiše, onda ne bih znala zašto joj je stolica sluzava, možda si nešto pojela , je li samo jedna, dvije, ili je stalno sluzava? Evo moja se par dana muči, ne može kakiti nikako, skuhala sam joj kamilicu, pa ću joj dati malo. Ljubim vas, joj Wiv lijep provod i zavidim ti obožavam more.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 9:21:09
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Kod nas je tako tmurno i hladno kao da ce, uskoro, sneg padati. Serpi, meni je gastroenterolog pominjala tu sluzavu stolicu i pojacano bljuckanje kao posledicu uzimanja vece kolicine mleka i mlecnih proizvoda-sto kod mene nije bio slucaj. A koliko to traje?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 9:36:42
|
|
|
|
QueenJ
|
Zdravo, mame! Ema juče nije imala temp, ali je bila jaaako neraspoložena. Za ceo dan spavala je samo 45 min... Sinoć je lepo zaspala, ali se probudila oko 1h, sisala i nastavila. Do 9h. Konačno sam se naspavala! Lepo je raspoložena. Nadam se da će potrajati. Mirkam, samo nempj da paničiš. Mislim da će to sve da bude ok. Dečaci su malo lenji... Serpi, ako joj ne curi nos, stvarno ni ja ne znam šta bi to mogloo da bude... Javi kakvo je stanje.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 9:42:24
|
|
|
|
wivern
|
Bar dan mamike. Mirkam nas kumic bas dugo nije pricao, skoro do tri godine. Imao je neki svoj nemusti jezik kojim je objasnjavao sta hoce, razumeo je sve sto mu se kaze. Samo polako, sva su deca razlicita, ali razumem tvoju brigu u potpunosti Serpi ja mislim da smi i mi par puta imali tu sluzavu stolicu, ali nisam se nesto udubljivala zasto i kad se to desava. Malisa spavao juce od 18h danas do 9.30. Budio se par puta da siki i to je to, bas je bio umoran od puta
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 9:46:11
|
|
|
|
QueenJ
|
za Maksima!!!
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 9:50:51
|
|
|
|
Kata90
|
Serpi,nazovi patronaznu sestru pa je pitaj sta bi to moglo biti......
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 10:50:17
|
|
|
|
serpica
|
Mamike hvala na savetima,ta stolica traje vec nedelju dana,nije mnogo sluzava ali ima,sad cu da zovem patronaznu da je pitam..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 10:53:19
|
|
|
|
emicaa
|
Šerpi javi šta kaže.Kako su seke i bata prihvatili Manju,pretpoatavljam da će kod seka otimanje koja će više oko nje
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 11:03:15
|
|
|
|
jeca87
|
Dobro jutro. Kosta je skoro mesec dana imao sluzavu i zelenu stolicu. Nije bio gladan, super je napredovao , nije bio bolestan. Dr rekla možda od zubića. I stvarno kada mu je prvi zub izrastao, prestalo je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 15:43:04
|
|
|
|
vonavoj
|
wiv,svaka mu cast! joj,ja cu odlepiti..od ponedeljka sama sa njih dve,T nemoguca,ali nemoguca..u fazi plakanja,urlanja,negodovanja..ja na ivici zivaca,glava me boli,mislim da mi je pritisak 200..a ona ne prestaje,kaznila je,ma kakvi..ne znam sta cu sa njom! Sreca da je ova mala dobra,osim sto ne spava,majko moja da li cu se ikad odmoriti!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 16:26:25
|
|
|
|
branki*
|
Von,samo da te zagrlim i razumem,drzi se,proci ce je,al dok prodje.... Serpi,dok se creva ne adaptiraju malo,postoji bezbroj razloga za tu sluz.... Ja cekam bozu,obavila kupovinu,juce mesila ponovo bezglutenski hleb i pojele ga mama i ja,gospodin ni da lizne!
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 17:10:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Bas mi to branki i treba,jedan zagrljaj i da me neko izmasira
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 17:23:11
|
|
|
|
serpica
|
Patronazna mi je rekla ako ne prestane do ponedljka da je vodim kod dr,a ja mislim stvarno da nije nista ali ajde,i onako treba u petak da idemo u savetovaliste pa cu da vidim. Von ja te razumem u potpunosti,moj Toma je poludeo toliko place i ljubomoran je da ne mogu da ga obuzdam,kakve nacine nalazi da privuce panju ja ne mogu da am opisem,a sto se tice spavanja ja sam odavno navikla da spavam 3,4h i da mi to bude dovvoljno.. a jel ide T u vrtic? Mozda da odspavas kad ona ode u vrtic
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 17:57:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Isla je,kad je u vrticy trudim se da skuvam,rasklonim..i ode dan..sad do septembra nece ici..u julu ne radi vrtic,a u avgustu se spajaju..bice mi zanimljivo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 18:21:55
|
|
|
|
emicaa
|
Von imaš i od mene jedan veeeeliki T već dva jutra ima proliv,samo ujutru jednom i to je to ali posle ostatak dana ne kaki.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 20:53:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von mogu da mislim kakvo ti je to rasklanjanje. Bila sam i ja u toj fazi kad je T sizila. Valjda tako bude sa trogodisnjacima. Kod nas nista specijalno. Osim sto piskimo malo po kuci, malo u nosu. A za divno cudo mi je pokazala na gacice. Brzo je stavim na nosu. Posle pogledam kad ona kakila. Danas sam se nakupila negative na sednici. Ima olosa da ne verujete. Sutra idem opet do skole. Odoh da jedem krofne sto sam przila.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.6.2015 20:54:31 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 21:42:38
|
|
|
|
degu
|
von saljem ti i ja zagrljaj Znam kako ti je. Serpi moguce da joj nesto iz tvoje ishrane smeta.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 18.6.2015 22:48:41
|
|
|
|
vonavoj
|
Hvala vam devojke! Znaci mi! Mm mi se jednom dnevno javi,ma monak! Ah kad se vrati,naplaticu mu! Sanjice,provalila si me
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 19.6.2015 7:17:18
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro djevojke, kako ste mi jutros sve? Evo mi smo naravno ustale, pa se gotivimo. Jao, mnogo sam vam srećna, sinoć sam kupila hlače sebi i stala u br.36 ! Lijep dan vam želim!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 19.6.2015 7:22:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! I mi budne od pola 7! Oko pola 11 je zaspala,malo bre sna!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 19.6.2015 7:24:56
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Von i od mene.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 19.6.2015 7:31:35
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Jutro! I mi budne od pola 7! Oko pola 11 je zaspala,malo bre sna! Von, draga moja , sve te razumijem i moja je ista takva. Kaze mm samo nek ga neko još pita kad će drugo, kaže samo se ovo nauči i dovede u red, daj drugo , kaže taj film nećemo gledati, ali on to dok je ljut
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?