|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/2015 (chat)
19.6.2015 7:39:56   
emicaa
Jutro,mi smo opet dva sata sjedile,boli me glava,nervozna sam.Sve bih dala za 12 sati sna,puca me depresija,mogla bih non stop plakati user posted image

< Poruku je uredio emicaa -- 19.6.2015 7:41:42 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 401
19.6.2015 8:01:04   
degu
Jutro! Emice draga ne daj se! To su naše princeze na zrnu graška, čim im malo nešto smeta nema spavanja uopšte, al kad joj niknu ti zubići počeće opet bar malo da spava. Koliko puta sam tako otplakala i ajmo dalje. Sledeće nedelje počinjem da radim, kako ću održati koncentraciju ne znam, al nekako ću. Mora jednom ovo proći, svi kad tad počnu da spavaju user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 402
19.6.2015 8:05:42   
vonavoj
emice,nema depresijeuser posted image
sreca je kad je lepo vreme da se bolje osecam,nema plakanja,iako pucam po savovima,ali kad me probudi sunce bude lakse!
Degu,mozda ce i ona osetiti promenu,pa ce bolje spavati!
Eco,jel ti ona prespava noc? Meni prva nije spavala uopste,budila se nocu na 2-3 sata,do 9 meseci sisala,posle se nalivala vodom..i odlucismo se za drugouser posted image user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 403
19.6.2015 8:06:46   
daca77
Dobro jutro!!!
Vidim pominjete nespavanje, pa da vam se prikljucim...ovog jutra ne znam za sebe...tako sam umorna i sta bih dala za samo jos malo sna-ubi me ovo nocno budjenje i podoji. Moja N je pojela pahuljice punu ciniju u 20h, u 21.15h sisala, spavala do 1h i onda se cula, ali nisam htela odmah da ustanem, pa sam ipak morala u 2.30h, onda u 4.30 i tad je vec bila spremna za igru i zezanje i tako do 6h kad je na kratko zaspala.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 404
19.6.2015 8:14:58   
branki*
Emice,draga,tako i od moje drugarice sin se budio bas dugo nocu,nista mu nije bilo,nego se probudi tako i satima bude budan,sam od sebe nekako prestao.
Von,bolje si od jutros😘
Ja cekam bozu,a kafunisam pila.ima odmah tu kafic,ali ne kuvaju domacu,a meni ujutru samo ona jedino treba...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 405
19.6.2015 8:15:38   
eca89

IZVORNA PORUKA: vonavoj

emice,nema depresijeuser posted image
sreca je kad je lepo vreme da se bolje osecam,nema plakanja,iako pucam po savovima,ali kad me probudi sunce bude lakse!
Degu,mozda ce i ona osetiti promenu,pa ce bolje spavati!
Eco,jel ti ona prespava noc? Meni prva nije spavala uopste,budila se nocu na 2-3 sata,do 9 meseci sisala,posle se nalivala vodom..i odlucismo se za drugouser posted image user posted image

Von, sve zavisi nekad prespava cijelu noc, a nekad se budi 1, eventualno 2, samo sto je problem sto se ona naspava i onda ja nju nosam 1,2h po kuci dok opet ne zaspi, problem je sto sada kasnije zaspiva i neće nego na rukama, otpadoše mi kičma i ruke, a sinoć je bila nešto nervoza, pa nije dala da je mm nosa, dere se kao da je kolje i takouser posted image !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 406
19.6.2015 8:31:09   
QueenJ
Dobro jutro! Mi danas nećemo u klub neispavanih mama, mi smo se naspavale, iako smo poranile.
Emice, izdrži! Moraš! Ti si jaakaaa! user posted image
Eco, i mm tako... Još E. nije mnogo komplikovana beba...
I meni za 10 dana ističe porodiljsko... Ali ću koristiti godišnje odmore i bolovanja, da doguramo do septembra, ako nas posle žalbe upišu u obdanište, taman. Pa da tražim posao, pošto ću bez ovog sigurno ostati. A nisam ni sigurna da bih volela da se vratim.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 407
19.6.2015 8:33:08   
vonavoj
Eco,nekad mislim da ih tate namerno bockaju,pa kao vidis da nece kod mene da zaspi..ili cekaju da ih uzmemo,jer ne mozemo da slusamo! Ma treba ih pustiti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 408
19.6.2015 8:37:01   
branki*
Jooj, ja jos ne razmisljam o povratku na posao,a doci ce i to..ne ide mi se nikako.i moja se ranije uspavljivala na siki,a sad moram da je nosam...eco,bravo za pantalone!ja bih kupila neke farmerke,al se jos ne usudjujem da se ne razocaram kad vidim koji je broj.ovde nbemam veliko ogledalo,nemam predstavu gde sam sto se tice kilaze.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 409
19.6.2015 8:43:34   
vonavoj
Ja sam usla y sve moje stare farmerke,pantalone,suknje..samo u bruseve nisam jos!
Joj,ja razmisljam o poslu jer smo odbijeni za vrtic,a 3 meseca proleti! A tako mi se ne vraca!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 410
19.6.2015 8:52:38   
emicaa
Pokušavam da budem optimistična što se tiče tog spavanja ali nekad posustanem.Tješim se kad je imala period spavanja po cijelu noć da će početi opet.
Koliko izraste ovih zubića,ona ima jedinice,dvice i fali joj jedna četvorka da i one budu kompletne.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 411
19.6.2015 9:01:52   
QueenJ
Von, i ja sam ušla u svoju staru garderobu, ali to više ne stoji kako je stajalo. user posted image Dok se ne zategnem, sve br. veće mi teba, lepše stoji.
Za obdanište, ne znam šta da ti kažem. Mi treba da predamo žalbu, valjda ćemo uspeti nešto, jurimo nekog da malo pogura žalbu, ali ne mogu nikoga da nađem. Nije mi bilo toliko strašno što nismo upisani, dok nisam videla spisak sa dosta poznanika, gde makar majke ne rade... A mi mogućnost za "baba-servis" user posted image nemamo. Tako da nemam pojma šta ćemo. Još sam optimistična da će proći žalba. A ako ne prođe, onda smo u kuser posted image . A tvoj slučaj je tek specifičan! Sramota!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 412
19.6.2015 9:03:54   
wivern
Ispisem kilometarski post i zaboravim da ga kopiram i naravno da mi je propao user posted image grrrr
Kod nas tata uspavljuje na rukama, ja ne umem tj kod mene nece tako da zaspi.
Navukao mi se na (.) najstrasnije. U putu sam mu davala cesto da siki, jer slabo pije vodicu pa sam se bojala da ne dehidrira. I sad cim me vidi krene da me drpa, skidao mi kupaci na plazi juce user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 413
19.6.2015 9:07:32   
amdn
jutro mame, bas lep dan, toplo od ranog jutra.
Von bravo za vracanje na staru garderobu,
QueenJ meni isto stajala bzv kad sam se vratila, kukovi su mi se bili bas rasirili al se i to nekako vratilo na staro.
Emice znam osecaj depresije i mene drmalo s vremena na vreme, ali drzimo fige da brzo prodje,
Ja sam bila uzasno nervozna, nenaspavana, pojela bih samu sebe, a onda vidim njega nasmejanog i nevinog i kazem
to je to to je moj zivot spavacu ima kad, to je moja sreca i moj zivot,. ali ja i sad kad on puni skoro 4 nemam bas prespavanu celu noc user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 414
19.6.2015 9:33:22   
jeca87
Dobro jutro, mame.
Ja svako jutro dođem ovde i pročitam kako vaša deca nisu spavala i bude mi lakše.
Dok nisam došla na temu, mislila sam da samo ovo moje majmunče zeza.

Degu, koliko imate zubića ?
Kosta ima osam, i ništa ne spava bolje od kada su izrasli.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 415
19.6.2015 10:34:17   
degu
kod nas samo 4 za sad i dve gornje dvojke samo sto ne probiju. Eh pa ne tesi nas tako :D ma bice to sve nekad bolje :) Von i mi razmisljamo o drugom vec user posted image

< Poruku je uredio degu -- 19.6.2015 10:36:25 >

(odgovor članu jeca87)
Direktna veza do poruke: 416
19.6.2015 11:09:56   
eca89

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Eco,nekad mislim da ih tate namerno bockaju,pa kao vidis da nece kod mene da zaspi..ili cekaju da ih uzmemo,jer ne mozemo da slusamo! Ma treba ih pustiti!

Von, mm je stvarno ok i nosa je i ustaje nocu, ali sinoc se dernjala kao luda kod njega, ja je uzmem ona cuti, on poludio!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 417
19.6.2015 11:14:12   
eca89

IZVORNA PORUKA: branki RR

i moja se ranije uspavljivala na siki,a sad moram da je nosam...

Branki, identičnouser posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 418
19.6.2015 13:09:59   
emicaa
I T je imala fazu kad sam je morala uspavljivati nosajući ali jednom mi dosadilo i sjednem sa njom,malo se bunila i zaspala.Posle sam je tako u rukama sjedeći uspavljivala,još uvjek tako user posted image
Ja inam problema sa odijelom,sve hlače od prije trudnoće mi vise a od struka gore i nema nekih promjena osim što su mi (.) još manje čini mi se user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 419
19.6.2015 13:16:47   
QueenJ
Emice, ti sve kontra.
Mi se ne uspavljujemo, ne, ne! Od prvog dana, sisa, podignem je, podrigne, u krevetac, sama zaspi. Ćao, pozz.
Ima izuzetaka, kada je nešto muči, ali i to je samo malo pronosam dok se ne umiri, pa je opet samo spustim.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 420
19.6.2015 13:22:13   
emicaa
T u stvari najviše voli da mi sjedne u krilo,opkorači me nogama i nasloni glavu na rame onda je ljuljuškam i pjevam nuna nuna mama svog majmuna user posted image .Tako zaspi za dvije minute ali je onda teško tako ustati sa njom da će spustim u krevetac.
Nikad nije htjela sama zaspati,drugo ću pokušati tako naučit.Nego vidim ima vas dosta što planirate brzo i rad na drugomuser posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 421
19.6.2015 13:33:51   
Sanjica26 RR
Dobar dan! Bila sam do skole. Stavila da se krckaju tikvice. Sad cekam da moji dodju iz vrtica. Sofija spava.
Sto se tice spavanja mi sa time nemamo problem. Sofija kako legne tako se i probudi. Retko kad se otkrije.
Zato se T milion puta u toku noci okrece. Cas je na jastuku, cas sa suprotne strane.
U nedelju idem na koncert koji je u studentskom parku. Idem sa kolegama. Koncert je violiniste Nemanje Radulovica, besplatan. Ko hoce od Beogradjanki da svrati bicu tu.,user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 422
19.6.2015 15:19:14   
jeca87

IZVORNA PORUKA: degu

kod nas samo 4 za sad i dve gornje dvojke samo sto ne probiju. Eh pa ne tesi nas tako :D ma bice to sve nekad bolje :) Von i mi razmisljamo o drugom vec user posted image

Hahaha, isto tešim kao adminka. Ona reče da ima 4 god i da nema noću spavanja. user posted image
Nama drugo ne pada na pamet, barem ne još .Pitali mm kada će drugo ,haha, presekao ih pogledom, a ja kažem da ćemo morati dobro da zaboravimo gluposti ovog mangupa da bi se odlučili za drugo

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 423
19.6.2015 15:40:39   
degu
e kako je krenula ova mala nece 3 god spavati,pa reko odmah o istom trosku da ne spavam i zbog drugog :D a zelim troje ukupno :D

(odgovor članu jeca87)
Direktna veza do poruke: 424
19.6.2015 16:05:20   
emicaa
Hahaha Degu to i ja govorim,kad već ne spavam onda da se riješimo i drugog ali nešto ipak nisam sigurna da li ćemo se ovu ili sledeću jesen bacit na posao user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here