|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/2015 (chat)
18.6.2015 6:58:49   
serpica
Dobro jutro mame ja uhvatih 5 min vremena da va pitam sta znaci sluzava stolica kod bebe? Moja ima normalnu stolicu zuto braon boje je ali je pomalo sluzava,nos joj ne curi,lepo siska i spava,sta to moze da bude?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 376
18.6.2015 7:22:25   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Mirkam, ne brini propricace, a kad proprica, nece zaklapati. A. je tek skoro poceo da ponavlja za nama, ali zato brblja za sve nas zajedno, cuti jedino kad spava.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 377
18.6.2015 8:02:21   
emicaa
Dobro jutro,T je?malo bolje spavala,probudila se na 5 min i nastavila jutros do 6.
Mirkam kao što i sama kažeš mama ko mama mora brinuti ali ja mislim da će on početi odjednom.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 378
18.6.2015 8:09:22   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i nas, naspavale smo se lijepo, danas mm plata, jupi, jupiuser posted image user posted image ! Serpi, ako joj ne curi nosić i kiše, onda ne bih znala zašto joj je stolica sluzava, možda si nešto pojela user posted image , je li samo jedna, dvije, ili je stalno sluzava? Evo moja se par dana muči, ne može kakiti nikako, skuhala sam joj kamilicu, pa ću joj dati malo. Ljubim vas, joj Wiv lijep provod i zavidim ti obožavam more.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 379
18.6.2015 9:21:09   
daca77
Dobro jutro!!!
Kod nas je tako tmurno i hladno kao da ce, uskoro, sneg padati. user posted image
Serpi, meni je gastroenterolog pominjala tu sluzavu stolicu i pojacano bljuckanje kao posledicu uzimanja vece kolicine mleka i mlecnih proizvoda-sto kod mene nije bio slucaj. A koliko to traje?

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 380
18.6.2015 9:36:42   
QueenJ
Zdravo, mame! Ema juče nije imala temp, ali je bila jaaako neraspoložena. Za ceo dan spavala je samo 45 min... Sinoć je lepo zaspala, ali se probudila oko 1h, sisala i nastavila. Do 9h. Konačno sam se naspavala! user posted image Lepo je raspoložena. Nadam se da će potrajati.
Mirkam, samo nempj da paničiš. Mislim da će to sve da bude ok. Dečaci su malo lenji...
Serpi, ako joj ne curi nos, stvarno ni ja ne znam šta bi to mogloo da bude... Javi kakvo je stanje.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 381
18.6.2015 9:42:24   
wivern
Bar dan mamike.
Mirkam nas kumic bas dugo nije pricao, skoro do tri godine. Imao je neki svoj nemusti jezik kojim je objasnjavao sta hoce, razumeo je sve sto mu se kaze. Samo polako, sva su deca razlicita, ali razumem tvoju brigu u potpunosti
Serpi ja mislim da smi i mi par puta imali tu sluzavu stolicu, ali nisam se nesto udubljivala zasto i kad se to desava.
Malisa spavao juce od 18h danas do 9.30. Budio se par puta da siki i to je to, bas je bio umoran od puta user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 382
18.6.2015 9:46:11   
QueenJ
user posted image za Maksima!!!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 383
18.6.2015 9:50:51   
Kata90
Serpi,nazovi patronaznu sestru pa je pitaj sta bi to moglo biti......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 384
18.6.2015 10:50:17   
serpica
Mamike hvala na savetima,ta stolica traje vec nedelju dana,nije mnogo sluzava ali ima,sad cu da zovem patronaznu da je pitam..

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 385
18.6.2015 10:53:19   
emicaa
Šerpi javi šta kaže.Kako su seke i bata prihvatili Manju,pretpoatavljam da će kod seka otimanje koja će više oko nje user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 386
18.6.2015 11:03:15   
jeca87
Dobro jutro.
Kosta je skoro mesec dana imao sluzavu i zelenu stolicu. Nije bio gladan, super je napredovao , nije bio bolestan. Dr rekla možda od zubića. I stvarno kada mu je prvi zub izrastao, prestalo je.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 387
18.6.2015 15:43:04   
vonavoj
wiv,svaka mu cast!
joj,ja cu odlepiti..od ponedeljka sama sa njih dve,T nemoguca,ali nemoguca..u fazi plakanja,urlanja,negodovanja..ja na ivici zivaca,glava me boli,mislim da mi je pritisak 200..a ona ne prestaje,kaznila je,ma kakvi..ne znam sta cu sa njom!
Sreca da je ova mala dobra,osim sto ne spava,majko moja da li cu se ikad odmoriti!!!user posted image

(odgovor članu jeca87)
Direktna veza do poruke: 388
18.6.2015 16:26:25   
branki*
Von,samo da te zagrlim i razumem,drzi se,proci ce je,al dok prodje....
Serpi,dok se creva ne adaptiraju malo,postoji bezbroj razloga za tu sluz....
Ja cekam bozu,obavila kupovinu,juce mesila ponovo bezglutenski hleb i pojele ga mama i ja,gospodin ni da lizne!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 389
18.6.2015 17:10:42   
vonavoj
Bas mi to branki i treba,jedan zagrljaj i da me neko izmasirauser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 390
18.6.2015 17:23:11   
serpica
Patronazna mi je rekla ako ne prestane do ponedljka da je vodim kod dr,a ja mislim stvarno da nije nista ali ajde,i onako treba u petak da idemo u savetovaliste pa cu da vidim.
Von ja te razumem u potpunosti,moj Toma je poludeo toliko place i ljubomoran je da ne mogu da ga obuzdam,kakve nacine nalazi da privuce panju ja ne mogu da am opisem,a sto se tice spavanja ja sam odavno navikla da spavam 3,4h i da mi to bude dovvoljno.. a jel ide T u vrtic? Mozda da odspavas kad ona ode u vrtic

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 391
18.6.2015 17:57:26   
vonavoj
Isla je,kad je u vrticy trudim se da skuvam,rasklonim..i ode dan..sad do septembra nece ici..u julu ne radi vrtic,a u avgustu se spajaju..bice mi zanimljivo!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 392
18.6.2015 18:21:55   
emicaa
Von imaš i od mene jedan veeeeliki user posted image
T već dva jutra ima proliv,samo ujutru jednom i to je to ali posle ostatak dana ne kaki.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 393
18.6.2015 20:53:33   
Sanjica26 RR
Von mogu da mislim kakvo ti je to rasklanjanje.user posted image user posted image Bila sam i ja u toj fazi kad je T sizila. Valjda tako bude sa trogodisnjacima.
Kod nas nista specijalno. Osim sto piskimo malo po kuci, malo u nosu. A za divno cudo mi je pokazala na gacice. Brzo je stavim na nosu. Posle pogledam kad ona kakila. user posted image
Danas sam se nakupila negative na sednici. Ima olosa da ne verujete. Sutra idem opet do skole.
Odoh da jedem krofne sto sam przila.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.6.2015 20:54:31 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 394
18.6.2015 21:42:38   
degu
von saljem ti i ja zagrljaj user posted image
Znam kako ti je. Serpi moguce da joj nesto iz tvoje ishrane smeta.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 395
18.6.2015 22:48:41   
vonavoj
Hvala vam devojke! Znaci mi!
Mm mi se jednom dnevno javi,ma monak! Ah kad se vrati,naplaticu mu!
Sanjice,provalila si meuser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 396
19.6.2015 7:17:18   
eca89
Dobro jutro djevojke, kako ste mi jutros sve? Evo mi smo naravno ustale, pa se gotivimo. Jao, mnogo sam vam srećna, sinoć sam kupila hlače sebi i stala u br.36user posted image user posted image ! Lijep dan vam želim!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 397
19.6.2015 7:22:18   
vonavoj
Jutro! I mi budne od pola 7! Oko pola 11 je zaspala,malo bre sna!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 398
19.6.2015 7:24:56   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Von user posted image i od mene.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 399
19.6.2015 7:31:35   
eca89

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Jutro! I mi budne od pola 7! Oko pola 11 je zaspala,malo bre sna!

Von, draga moja user posted image , sve te razumijem i moja je ista takva. Kaze mm samo nek ga neko još pita kad će drugo, kaže samo se ovo nauči i dovede u red, daj drugo user posted image , kaže taj film nećemo gledati, ali on to dok je ljutuser posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here