daca77 -> RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo (1.7.2015 7:53:53)
|
Wiv, slatko je jela samo palentu sa kruskom, ali bez dr.primesa[sm=smiley1.gif] Stavila malo parcence kajsije, ali nije htela...sve mi zao, to su kajsije iz vocnjaka mojih roditelja, malo rodile, a ona nece i nece...obrok s mesom je samo 1 pojela jos pre 10-ak dana, dok nije upala u ovu fazu...negde sam nalazila da je jako ukusna kasica koju cak i probirljive bebe vole od:bundeve, sargarepe, s.kajsije i piletine...lepo mirise, sladunjavo je, ali moja nece. Word, a kolike to komadice mogu staviti? Sve se bojim da se ne zadavi... Jutros se oglasila i sveki-preko portparola, tj.mm, kaze da je beba smrsala-sto je tacno, da ja nemam mleka za nju, da predjem da je dojim iz obe dojke, da joj dam da lepo jede hleb, griz i da je tako utovim malo-ovo zadnje su moje reci[sm=smiley36.gif]...tako bi bila srecna da joj dam keks da jede i beli hleb, da je to cudo nevidjeno... A cinjenica je da je N strasno napredovala kada je krenula lepo da rucka sva 3 obroka...to se zaista videlo...sada se smuljala, ali nebitna mi je tezina, nego da ima dobar imunitet i ks, a to ne moze imati sa ovakvim mrljavenjem.
|
|
|
|