Mariya -> RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo (30.5.2015 14:14:03)
|
Ishler, tu si? Dugo te nije bilo, mislila sam da ste otišli za Norvešku[sm=smiley1.gif] Mila, ja dajem H džigericu, pileću i guščiju, imam domaću. Dajem joj 2x nedeljno. Wiv, možeš mu dati lišće peršuna, je ga volim i meni je svako njeno jelo super ukusno kad joj ubacim nekoliko listova. Od 7.meseca možes crni i beli luk, a mislim da od 8.og može origano i bosiljak. Kasnije možeš zrnce kalijumove soli i biber. Ja isto stvarno slabo koristim so, solim jedino krompir. So koristim onoliko koliko je ima u vegeti, tj. suvom biljnom začinu, a koristim kulinat natur, što nema pojačivače ukusa. Von, peršun, paškanat, kelerabu, bundevu. I mi većinom vrtimo to povrće. A inače jedemo grašak. I spanać. Žene, moje dete je ludo. 4 dana ona neće da jede, skuvala sam joj klasika- šargarepa, peršun, tikvica, belo meso. nisam joj mogla 2 kašike ručka ugurati u usta. I skuvam joj spanać, ona sve pojede[sm=zmeden.gif]Sledeći dan isto! Skuvam joj džigericu, ono smrdiiii, a moje dete jede. Znači samo da je smrdljivo i gadno i ona će da jede, šašavo dete[sm=smiley36.gif] Recite mi koliko često može da se daje spanać? Ivamark, vi ste uveli papriku? Ja sve mislim da to ide posle 10.meseca pa joj nikako ne dajem, a imam domaću, pravu, ne plastičnu[sm=jezicek.gif] Meni za danas: Doručak - jabuka i šljiva sa frutolinom Ručak - Povrće iz supice - peršun, šargarepa, crni i beli luk, grašak, belo meso. Večera: Hip kašica sa ovsem i jabukom.
|
|
|
|