janajana -> RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo (23.3.2016 23:09:47)
|
Meni kako kad, nekad kasasto nekad ostanu "grumuljice" pogotovu od pirinca, ali ona sve lepo rucka, ne buni se. Ni mi nismo nesto posebno novo uvodili, osim piletine. Imamo dorucak, rucak i veceru i naravno uzinu (nekad u obliku voca, nekad u obliku sokica) Sokic sam isto skoro pocela, i to samo jabuku, u razmeri pola sok pola voda, (Mojoj D sam ja mislim do druge ili trece godine tako davala, posle sam pocela da joj kupujem one male sokice i naravno nisam mogla da joj dajem pola-pola). Gledam da joj dorucak bude vocni, sa pirincem ili joj dam pirincanu kasicu, rucak povrce i meso, i vecera pahuljice za laku noc. Jos nismo uveli gluten, mada vidim da je vreme, kao ni mlecne proizvode. Iskreno juce sam htela da pitam dr sve o ishrani sta kad ide, ali smo presle na temu odgadjanja vakcine da sam sve zaboravila. Ici cu ovih dana kod nje, posto M treba da radi prvu krvnu sliku (za nju drugu posto su joj u Tirsovoj vadili krv kada je imala temp.) pa cu je pitati za sve, ako se set_im [sm=jezicek.gif] Do sada uvedeno: krompir, sargarepa, bundeva, tikvice, muskatna tikva, karfiol, brokoli, bela sargarepa (paskanat), jabuka, banana, sljiva, kruska, breskva, kajsija, avokado, i piletina E da probala je luk, sirov i jao kako je prijao [sm=jezicek.gif], naravno samo je lizukala i "sisala" [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|