SunFlower -> RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo (1.12.2015 20:59:52)
|
E bas to htedoh da kazem, da instinktivno, uvek procitam da li nesto sadrzi kikiriki, i kad biram vocni jogurt nikad ne uzimam sa jagodama. Za te alergije znam, pogotovu kikiriki, cini mi se da kad izazove alergiju bude bas teska, tipa oticanje, gusenje itd (daleko bilo). A za gluten se nisam ni pomislila, a eto imam u najblizoj familiji. Moracu mamu da pitam, pricala mi ona jednom sta je kod mog brata izazavalo celijakiju, ali eto tolko me interesovalo da nisam ni zapamtila[sm=smiley36.gif] A isto, kaze mi da mi ie sa 3 meseca davala hleba natopljenog u pasulj[sm=zmeden.gif],sa 6 meseci sam uveliko njopala leba i slaninice, kaze mama sve je pucalo hahah. Mislim ni u ludilu mi nebi palo na pamet, ali druga su to vremena bila. Pa zamislite samo, nemate interenet, nemate televizor (i ako imate jedva 3 kanala), nemate prosto da pokupite informaciju da to treba ovako ili onako. Nego radis kako ti cune, nije se tad o tome ni razmisljalo. A da li je tih alergija bilo ili su to bolesti novijeg doba, ko zna. Hrana danas nije sto je bila, to je cinjenica.
|
|
|
|