RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 19:21:01)

Hvala Bibilib [sm=smiley1.gif]

Setih se nečeg iz Arčijevog perioda od godinu i malo jače. Tada smo spavali svi zajedno u velikom krevetu iznad koga je bila polica sa džidžabidžama. I glavna jutarnja akcija je bila da se Aki,kada se probudi popne Željku na glavu i odatle onda čačka te džidžabidže.

A do 12.,13. meseca se Aki uspavljivao na siki. I ja jedan dan uzmem iz zezanja lekovito kamenje koje je inače stajalo na pomenutoj polici i krenem da mu masiram nogice i da pevušim: Masiramo,mas,mas,mas. Kad on zaspa. I tako je u par narednih meseci lekovito kamenje i masaža zamenila siku. Kad treba popodne da spava ja uzmem kamenje i uspavam ga za 5 minuta.a i on je mnogo voleo da se igra sa tim .

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 19:42:27)

Bibilib hvala.
ja isto reko Dijani, ni ja nisam da babe i dede cuvaju decu ali bolje baka nego neka zena.

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 19:48:12)

Super fora malo ga mazis i masiras u isto vreme, nas godpodin je sisao do 15 meseci, all se covek najede ja ga stavim u krevetic
i spavanjac, nismo imali bas neko posebno uspavljivanje.
Sad gledah filmice sa njim iz perioda 1-2 god, mnogo je voleo kad usisavamo da usisamo njegove lokne, pa vriska i vuce crevo da mu stavim na kosu.
nije posteno ni znao da govori al je brbljanjem trazio. Mi i sad volimo bas da se mazimo,
ja mu kazem dodji malo da se pomazimo, a on kaze moze mnogo [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 20:01:20)

Jao kad se sad prisecam tog vremena,moji klinci su se voleli zavlaciti,sakrivati i penjati na mesta koja nam nikad ne bi pala na pamet! Jedna od prvih omiljenih igara, pored "Djiha,djiha", tasi,tasi bil aje i zmurke.Koliko smo se samo zabavljali i smejali njihovim idejama !
A evo jedne batine fotke iz tog perioda [sm=smiley36.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0516/qao-FILE07.jpg[/img]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 20:02:36)

IZVORNA PORUKA: Anarunika

Hvala Bibilib [sm=smiley1.gif]

Setih se nečeg iz Arčijevog perioda od godinu i malo jače. Tada smo spavali svi zajedno u velikom krevetu iznad koga je bila polica sa džidžabidžama. I glavna jutarnja akcija je bila da se Aki,kada se probudi popne Željku na glavu i odatle onda čačka te džidžabidže.

A do 12.,13. meseca se Aki uspavljivao na siki. I ja jedan dan uzmem iz zezanja lekovito kamenje koje je inače stajalo na pomenutoj polici i krenem da mu masiram nogice i da pevušim: Masiramo,mas,mas,mas. Kad on zaspa. I tako je u par narednih meseci lekovito kamenje i masaža zamenila siku. Kad treba popodne da spava ja uzmem kamenje i uspavam ga za 5 minuta.a i on je mnogo voleo da se igra sa tim .

Anarunika, to je super fora sa uspavljivanjem i masiranjem... tako nesto smo i mi radili, samo bez kamenja! [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 20:14:12)

Ja sam moje uglavnom uspavljivala pricom i pevanjem.

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 20:31:59)

IZVORNA PORUKA: amdn

Bibilib hvala.
ja isto reko Dijani, ni ja nisam da babe i dede cuvaju decu ali bolje baka nego neka zena.

Slazem se draga sa tobom u potpunosti....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 20:35:33)

Marko se jednom uspavao u ormaru[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i tako mi jebio sladak da se i danas toga secam a Aki sada samo legne pored mene i uspava se naravno uz rukice na mojim obrvama ali dok je bio manji morala sam da ga ljuljam i ljuljam tako da meni pripadne muka dok seon uspava[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 21:18:30)

Mila ovaj tvoj secer pravi, zavlaci se gde stigne, voli dete zmurke,[sm=smiley36.gif]
juri sad bs voli da mu pricamo price pred spavanje, stalno trazi neke novi, ajde sad zmaji mis..
i tako izmisli nesto pa trazi da ja pricam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 21:50:41)

Mila, Dima je smejuljko! Ja ga sve nešto vidim kao nekog ozbiljnog [sm=smiley1.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0526/iuz-DSC003.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0526/qhm-DSC004.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0526/wx5-DSC004.jpg[/img]

Malo su mutne, ali eto i nas po ormarima i policama.Na prvoj Arči a na drugoj Ika u uzrastu oko godinu i po do dve dana [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 21:54:24)

Hahah bas su super,gde su se samo sakrili [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 22:28:45)

Anci,bas si me nasmejala sada ! Preslatki su ! [sm=smiley27.gif] Sta samo njima padne na pamet...!
Moja M se jednom zavukla u putni kofer,onaj na tockice,imam negde fotku i od toga...[sm=smiley36.gif]

Znali su se zatrpati gomilom vesa iz kadice,a vole i dan danas ispod one zice za ves da se igraju,prave sator[sm=smiley1.gif]

dijana1* -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 22:38:02)

Jaooo sto su vam lepe oce slike po policama i fiokama[sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 22:42:12)

Ja se secam da je moja A.volela da vadi ves iz ormana i fioka i tako se igra sa njim.Imam sliku ali mi nije na kompu tada su jos bili oni aparati sa filmovima [sm=smiley36.gif] a pojma nemam gde mi je cd.

mimi_buba -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 23:05:37)

Bas su lepe slicice!
Moj sin se zavlaci u deo od tv police koji je taman toliki da moze da stane lezeci [sm=smiley1.gif] i stalno ga grdim ali ne vredi.
Sto se mazenja tice, voli da se mazi.

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 23:14:57)

Moji su voleli i posudje da vade i igraju se sa njim,pogotovo sin,i sad voli da se petlja po kuhinji kada kuvam,kuvar moj mali [sm=smiley36.gif] imam fotku i kako sedi u velikoj serpi u kojoj kuvam pekmez..ma slikala sam sta sam stigla[sm=smiley36.gif]

mimi_buba -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 23:37:47)

Isto . Vadio je tacne i sve na sta je naisao.. U roku par sekundi pošto je otrcao u kuhinju, cuje se cing cing. [sm=smiley36.gif] on prepakuje tanjirice. [sm=bravo.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 7:32:11)

IZVORNA PORUKA: mila83

Anarunika evo pesmice, smislila samje jos dokje bio u stomaku, toliko je bio nemiran da sam ludela ponekad [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mali zabetan resio da postane baletan,
ali umesto toga pojavi se baba roga
i posla zabetana kod opasnog kapetana,
kapetan zabetanu nalupa guzicu i
zabac mali pusti suzicu.

toliko je bio nemiran da sam morala da budem opasna [sm=smiley36.gif]

Pesmica je ekstra !!!!![sm=smiley36.gif]

Slazem se, cak sam joj dodelila i melodiju :) Dinamiku, tempo, sve :) Hehehehehehe, super je!

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 7:35:15)

IZVORNA PORUKA: veselica

Ja se secam da je moja A.volela da vadi ves iz ormana i fioka i tako se igra sa njim.Imam sliku ali mi nije na kompu tada su jos bili oni aparati sa filmovima [sm=smiley36.gif] a pojma nemam gde mi je cd.

Isto to radi i moja!
Sto se tice omiljenog mesta za skrivanje, definitivno orman.

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 9:37:59)

Kod nas orman i garaza,kada se igramo napolju.A moj sin je tada,kada pronadje jednom mesto za skrivanje,uvek tamo ide,dugo mu je trebalo da shvati da mi to mesto vec znamo i da treba drugo mesto da nadje [sm=jezicek.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 9:47:38)

Hehehehehehehhehe, Mila, ljubav je mala. [sm=smiley36.gif]A Neda kaze meni SAKI SE OVDE, JA TAZIM :) I kao nadje me :) A ja napravim onu facu iznenadjenja. Ili ulazi u orman preda mnom i kaze TAAAAZI MEEEEEE :)

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 10:22:16)

IZVORNA PORUKA: mila83

Kod nas orman i garaza,kada se igramo napolju.A moj sin je tada,kada pronadje jednom mesto za skrivanje,uvek tamo ide,dugo mu je trebalo da shvati da mi to mesto vec znamo i da treba drugo mesto da nadje [sm=jezicek.gif]

Hehehe ista stvar i kod nas, čak i danas [sm=smiley36.gif]

mimi_buba -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 11:17:33)

Tekilice bas je smešna. [sm=bravo.gif]
Kad moj sin igra zmurke sa decom, seka ga uvek ofira, ne zna da se igra [sm=smiley36.gif]
A on jadnicak je vuce sa sobom da se zajedno sakriju.

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 11:25:56)

Anci bas su ti slatki malisani...bas sam se nasmejala kad sam videla sliku[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mimi_buba -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 11:28:23)

Bibilib hvala.

A oni koji nemaju baku i deku se zale sto nemaju pomoc. Nasa nam priskoci kad treba ali nikad ima fiksi ideje, i ponaša se kao da su to njena deca.Deca ih vole, tako i treba bez obzira na sve.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>