RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 14:10:53)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

A ja bih volela da ceskam mm, samo sto on nece [sm=smiley36.gif]
A mala izgleda na njega [sm=smiley36.gif]

E ME ja bih volela da mene ceskaju a ne da ja ceskam njih [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 14:16:15)

IZVORNA PORUKA: amdn

ME ja bih vise volela da mene ceskaju i maze al ovi moji momci se sve neckaju.
nas sin voli da mi njusne vrat, ja ga stalno mirisem svugde, posto bas volim miris njegove koze,
pa sad i on kaze, mama dodji malo da te njusnem [sm=smiley36.gif]
ja se otopim kad me nosicem dodiruje [sm=smiley1.gif]

Joj draga ko jos ne obozava miris svoje dece....ja pogotovo ovog mladjeg njuskam kad spava...volim da osetim miris bebe,tako je poseban....[sm=zz_redface.png]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 14:19:42)

Cela soba mirise na bebu :) Zbos omeksivaca, kremica, pudera i ostalo...Mmmmmmmmmmmm, neznost, jedina asocijacija!

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 14:20:06)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

IZVORNA PORUKA: veselica

Kada smo kod reklama moje cerkice su ih uvek volele.Mislim da su prvo zavolele reklame pa tek onda crtace [sm=smiley36.gif]

I moja deca obozavaju reklame. Kada ih ugledaju sve staje na tih par min. A ja se tada razletim po kuci da bar nesto uradim[sm=smiley36.gif]

I ja takodje to koristim da zavrsim nesto po kuci... tih nekoliko minuta je tajac mozes ih zvati do mile volje ali pogled sa TV-a ne skrecu...l.[sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 14:21:34)

IZVORNA PORUKA: tekilica

Cela soba mirise na bebu :) Zbos omeksivaca, kremica, pudera i ostalo...Mmmmmmmmmmmm, neznost, jedina asocijacija!

Da,ali i sama beba posebno mirise[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]to je jedna milina,da se ciovek istopi....

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 14:25:41)

Tacno znam o cemu pricas [sm=smiley27.gif] Like svi oni koji su osetili miris neznosti u ovom trenutku [sm=smiley36.gif] hehehhehe

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 14:29:33)

Evo trenutno njuskam moje malo mace [sm=smiley27.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 14:30:51)

Ja cu cim odem s posla [sm=kuza.gif][sm=zz_showoff.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 14:47:15)

Ako Tekilice uzivaj u bebecem mirisu.....[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 18:01:21)

Puder slabije koristim ali kad joj ga stavim zamirise sve , i stvari i vazduh .
Posebno me raduje kad neko drugi kaze kako mirise na bebu [sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 18:06:43)

Bebeci miris je jedna od prvih stvari za kojima zalimo kad odrastu.Evo ne mogu da verujem da Mima krece u skolu ove jeseni...Zato sad uzivam u Teodori i tim bebecim stvarima sto vise mogu,jer brzo rastu....

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 18:12:07)

Takodje i ja Mila,Marko septembra krece u skolu i sada je veliki decko ne zeli da ga mama mazi jer nije maza ali je zato Aki jos uvek mamina mazica sa bebecim mirisom[sm=smiley36.gif]i uzivamo zajedno[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 19:52:11)

Moja S.polazi septembra u predskolsko ali je jos moja mala maza ma razmazena bebica moja [sm=smiley27.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 22:23:44)

Veselice mislim da su devojcice drugacije od decaka,one uvek vole da se maze,da budu voljene,zele da im se ta ljubav non stop pokazuje[sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 23:04:01)

Bibi,moj sin je bas mazonja,ima 5 godina,nekad mislim da je mladji[sm=smiley1.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 8:51:15)

Ne Mila moj ima 6 god.i retko kad pozeli da se mazi.....Blago tebi....

dijana1* -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 8:56:51)

M9j Vuk ima 5 godina i samo u poslepodnevnim satima dozvoljava da ga mazim i to bas kada je umoran. I traje jako kratko[sm=smiley13.gif] a dok je bio manji po ceo dan smo se mazili. To su decaci[sm=smiley36.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 8:57:24)

Danas je moja cerkica bila baaaaaaaaaaaas srecna sto cu i ja da je vodim u vrtic, obicno ne stignem zbog posla, a sad smo malo ranije svi ustali. Tako smo se posteno izmazile, pa me je ljubila, pa me je grlila, ja sam pod utiskom! Toliku srecu i takve emocije nije skoro ispoljila, a mazimo se po celi dan (skoro). MM je prokomentarisao da smo prave njunje, a ona se okrenula njemu i rekla mu NISMO, E TI SI TUNJA :) Svakakvi nadimci se mogu cuti u nasoj kuci.
Sta je u vasoj kuci aktuelno?

dijana1* -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 9:07:13)

Vuk nema sanse da se mazi. Tj. sa tajom hoce ali posto sam ja ZENSKO samnom nece. Jaoooo otkud mu samo to da mi je znati. Jutros sam pokusala da ga mazim ali nema sanse i onda je poceo da place da nece u vrtic. Kaze, nervozan sam[sm=smiley36.gif]
A bebac jos spava[sm=smiley36.gif] cim ja ustanem i on ustaje dokle god lezim on ce spavati pored mene. [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 9:10:51)

A ja moju odvela u jaslice i cim smo usle u dvoriste ona prepoznala gde je i pocela da negoduje a onda kad je ugledala drugu decu kako dolaze pocela da place .I stajala sam jedno 10 min da vidim hoce li prestati ali nije . Valjda su je presvlacili. Srce mi se iscepalo. Dusa moja mala.
Cele prosle nedelje nije bila zbog prehlade i sada kao da se ponovo vracamo na adaptaciju. [sm=smiley13.gif]

dijana1* -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 9:15:19)

ME ja se dvoumim da li Kostu sada da upisem u vrtic ili da nadjem tetu. Nisam pametna. Plasim se tih prehlada i viroza da ce cesto biti bolestan a kako sa stomakom do zuba da pazim na njega sama.
Jel ti cesto Elena bolesna od kada ide u jaslice?

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 9:26:23)

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Joj draga ko jos ne obozava miris svoje dece....ja pogotovo ovog mladjeg njuskam kad spava...volim da osetim miris bebe,tako je poseban....[sm=zz_redface.png]

Bibilib predivno mirisu i mi treba da se topimo, ti uzivaj dok zvrk ne poraste pa ces posle morati da ga juris :)

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 9:27:59)

Moja sigurno dva meseca svaka 4-5 dana...Preporucujem vrtic!

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 9:29:13)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

ME ja se dvoumim da li Kostu sada da upisem u vrtic ili da nadjem tetu. Nisam pametna. Plasim se tih prehlada i viroza da ce cesto biti bolestan a kako sa stomakom do zuba da pazim na njega sama.
Jel ti cesto Elena bolesna od kada ide u jaslice?

Dijana mi smo dali naseg decaka u vrtic, i jeste jedno vreme stalno bio prehladjen, slini, kaslje,nekad bas hoce da ide nekad nece.
Ali ipak je vrtic dobar zbog socijalizacije.
Sto kaze ME ako ne idemo neko vreme opet kao da smo u procesu adapcije, nece da slusa i radi gluposti.

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 9:36:08)

i zimus nismo isli 2 meseca, lecili upalu usiju, i kad je sve proslo najzad u vrtic posle 2 dana opet dobije temp. ali ja sam svakako za vrtic kao sto kaze Tekilica preporucujem :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>